• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Steganos Safe 21 | Windows | Download
Steganos Safe 21 | Windows | Download
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 143 keer verkocht
  € 34,90 * € 39,90 *
  Productdetails
  Steganos Online Shield VPN | Downloaden
  Steganos Online Shield VPN | Downloaden
 • 5 Apparaten
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 38 keer verkocht
  € 25,90 * € 44,01 *
  Productdetails
  Steganos Safe 22 | Windows
  Steganos Safe 22 | Windows
 • 1 Gerät
 • 1 Jahr
 • Weltweit
 • Mehrspraschig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 7 keer verkocht
  € 21,90 * € 34,99 *
  Productdetails

  Producten van Steganos

  Steganos

  De firma Steganos biedt actuele en praktische software

  Als je je moderne technologie veilig wilt gebruiken in het dagelijks leven en wilt vertrouwen op uitgebreide versleuteling van alle relevante gegevens, dan is de software reeks van Steganos een heel goede keuze. Met veel verschillende producten en talrijke mogelijkheden voor meer bescherming heeft de fabrikant zich in de loop der jaren tot een echte marktleider ontwikkeld. Zowel in het particuliere als in het professionele segment is de fabrikant vaak in gebruik en kan hij zich verheugen op een zeer grote populariteit. Natuurlijk is BestSoftware de juiste plaats voor je als je betaalbare producten van de bekende fabrikant Steganos direct van huis wilt kopen. Meer veiligheid en eenvoudige bediening, bij ons blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld.

  Je ontvangt van ons de meest populaire producten voor je dagelijks leven

  De fabrikant Steganos is bekend om talrijke producten en programma's op het gebied van beveiliging en versleuteling. Vooral voor particuliere gebruikers zijn de oplossingen een zeer goede keuze en veel gevraagd in dit segment. Een van de populairste programma's van Steganos is het aanbod "Steganos Online Shield VPN" en daarom een heel goede keuze voor alle gebruikers. Hiermee profiteer je van aanzienlijk meer veiligheid en privacy bij het surfen op het internet. De gegevens worden overgebracht via een virtueel privé netwerk, zodat ze niet getraceerd kunnen worden. Met een modern VPN protocol en actuele servers profiteer je van veel voordelen met Steganos Online Shield VPN. Als je vertrouwt op de VPN dienst van Steganos, kun je vrij van landblokkades en censuur over het Internet surfen. De bescherming geldt voor alle soorten verbindingen, d.w.z. via WLAN, LAN en zelfs in draadloze netwerken. Je surft over het algemeen veel veiliger, ook dankzij uitgebreide versleuteling en het blokkeren van reclame en pop-ups. Het gebruik van Steganos Online Shield VPN is mogelijk op veel verschillende toestellen en platforms. Je kunt dus niet alleen veilig surfen met je Windows systeem, maar ook profiteren van de beveiliging op de Mac. Zelfs gratis apps zijn beschikbaar als aanvulling. Je kunt deze gebruiken op smartphones of tablets met een Android of iOS besturingssysteem.

  Heb je in het dagelijks leven problemen met het bijhouden van je eigen wachtwoorden en neem je daarom je toevlucht tot eenvoudige constructies of gebruik je zelfs altijd hetzelfde wachtwoord voor verschillende diensten? In deze gevallen moet je grijpen naar de Steganos Password Manager 2021 aanbieding. Hier kun je gemakkelijk je toegangsgegevens voor verschillende diensten opslaan en ze opvragen als dat nodig is. De functies met het programma gaan echter veel verder. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe wachtwoorden laten maken om maximale veiligheid te garanderen. Zogenaamde brute force bescherming en hypermoderne encryptie garanderen maximale veiligheid voor je gevoelige informatie. Vertrouw je op de Steganos Password Manager 2021, dan kun je ook vertrouwen op een gemakkelijke uitwisseling van gegevens, een gratis app gebruiken of zelfs vertrouwen op een virtueel toetsenbord om te voorkomen dat toetsaanslagen via een zogenaamde keylogger worden geregistreerd. Je kunt de gegevens en opgeslagen informatie uit Steganos Password Manager 2021 gemakkelijk uitwisselen en overbrengen naar andere apparaten; de software heeft onder andere een praktische volledige synchronisatiefunctie.

  Bij alle producten van Steganos profiteer je als gebruiker van zeer eenvoudige bediening en intuïtief gebruik. De andere programma's, bijvoorbeeld Steganos Veilig 21overtuigen met hun uitgebreide mogelijkheden en zijn een zeer goede keuze voor privé gebruikers. Je bent welkom om op je gemak rond te kijken en de aantrekkelijke oplossingen tegen een redelijke prijs van thuis uit te kopen. We kijken uit naar je aankoop bij BestSoftware.

  Koop nu bij BestSoftware en bespaar veel geld

  Als moderne en jonge online winkel biedt BestSoftware je de juiste software producten voor efficiënt en veilig werken in het dagelijks leven. Vertrouwen op een breed assortiment producten, dat geldt ook voor de producten van Steganos. Je vindt in ons aanbod bijvoorbeeld het programma Steganos Veilig 21 voor Windows, Steganos Online Shield VPN of de populaire Steganos Password Manager 2021. Maar ook de Steganos Privacy Suite mag niet ontbreken als je veilig en efficiënt wilt werken in het dagelijkse leven. Met de gunstige prijzen voor alle licenties bespaar je geld op je bestelling. Bovendien hoef je helemaal niet lang te wachten voor je de software van Steganos kunt gebruiken. In plaats daarvan kun je erop rekenen dat we je de sleutel binnen maximaal 30 seconden per e-mail sturen. Download dus gerust het programma van het Internet direct na je aankoop en gebruik alle functies meteen. Natuurlijk helpen we je graag met eventuele problemen door advies te geven aan de telefoon of per e-mail. Als alternatief zijn we vrij beschikbaar in de live chat om je met je vragen te helpen.

  De geschiedenis en ontwikkeling van de fabrikant in een oogopslag

  De fabrikant Steganos is al enkele jaren voor gebruikers op de markt en heeft zich in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen tot een bijzonder bekende onderneming. Maar veel gebruikers weten tot op vandaag niet dat het een Duits bedrijf is in de vorm van een GmbH (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). De fabrikant Steganos werd al in 1996 opgericht door drie jonge mannen. Maar Fabian Hansmann, Sascha Wildgrube en Gabriel Yoran noemden de fabrikant aanvankelijk DEMCOM GmbH, en het bedrijf kreeg pas in mei 2010 een nieuwe naam in zijn huidige vorm. Het bedrijf is gevestigd in Netphen. De drie oprichters van de fabrikant zijn nu echter niet meer actief, en Maik Klotz heeft nu de leiding. Overigens is de naam "Steganos" afgeleid van de term steganografie en is dus uiteindelijk een afkorting van het woord.

  Na de eerste jaren van zijn oprichting kon de fabrikant snel een aanzienlijke groei bereiken, en de vraag van de klanten bleek zeer groot te zijn. Vandaag zijn de verschillende versies van de programma's verkrijgbaar in in totaal 141 landen over de hele wereld, en de producten worden nog steeds gemaakt in Duitsland. Vele miljoenen gebruikers vertrouwen op de talrijke toepassingen. De fabrikant wijst er ook trots op dat hij, ondanks de vele jaren, nog nooit een beveiligingslek in zijn eigen producten heeft hoeven dichten en dat ze nog nooit gekraakt zijn. Steganos wijst ook graag op de talrijke testoverwinningen in verschillende tijdschriften en bij vele aanbieders, om de kwaliteit van zijn eigen producten nog eens duidelijk te onderstrepen.

  Laatst bekeken