• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo UnInstaller 12 | Windows

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-11343
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo UnInstaller 12 | Windows"

Koop Ashampoo UnInstaller 12 - snel en gemakkelijk meer opslagruimte creëren

Na verloop van tijd komen er steeds meer programma's, extensies en installaties op je computer of notebook. In principe biedt het Windows besturingssysteem van Microsoft de mogelijkheid om eenvoudig de programma's van je harde schijf te verwijderen, maar in werkelijkheid werkt dit in veel gevallen niet zo goed als verwacht. Met de Ashampoo UnInstaller 12 software ben je voorbereid op de bijbehorende problemen en kun je een bijzonder grondige en tegelijkertijd zeer eenvoudige deïnstallatie uitvoeren van alle programma's, extensies en andere software op je computer. De nieuwste versie van het programma is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar biedt ook uitstekende prestaties en belangrijke functies voor dagelijks gebruik. Koop nu bij ons een licentie voor onbeperkt gebruik en overtuig jezelf van de vele voordelen die de Ashampoo UnInstaller 12 oplossing je kan bieden.

Installeer betrouwbaar alle programma's en bestandsresten met Ashampoo UnInstaller 12

De belangrijkste taak van de Ashampoo UnInstaller 12 software is eenvoudig beschreven. Met de populaire en bekende oplossing voer je gemakkelijk verwijderingen uit op je computer. Maar bij nader inzien is het proces veel ingewikkelder dan de meeste mensen denken. Na een klassieke deïnstallatie via bijvoorbeeld het Windows besturingssysteem zijn er in de meeste gevallen nog veel bestandsresten of vermeldingen in het register. Deze leiden tot aanzienlijk lagere prestaties, vooral na een paar maanden dagelijks gebruik van de computer. Bovendien worden veel geïnstalleerde extensies of werkbalken die ongewenst op de achtergrond draaien zelden gevonden via de installatielijst in het besturingssysteem.

De mogelijkheden bij het gebruik van de Ashampoo UnInstaller 12 software stellen je daarom in staat om alle oplossingen op de computer bijzonder effectief te verwijderen. Dankzij de intelligente technologie en de vele functies blijven er beslist geen restjes achter en is je harde schijf weer bijzonder schoon. Hiervoor let het programma Ashampoo UnInstaller 12 al bijzonder goed op de installaties op de computer of notebook. Dankzij de constante controle van de installaties weet de oplossing altijd welke programma's, extensies of werkbalken op de computer te vinden zijn en onder bepaalde omstandigheden verwijderd kunnen worden.

Met Ashampoo UnInstaller 12 kun je de oplossing die je niet meer wilt met één klik verwijderen. De populaire oplossing verwijdert echter niet alleen de belangrijkste bestanden op de harde schijf. Er wordt een zogenaamde viervoudige deïnstallatie gebruikt, die bijzonder grondige resultaten belooft. Samen met de diepe schoonmaak worden ook de andere bestanden van de installatie op de harde schijf gevonden of worden alle vermeldingen in het register direct gevonden. Een intelligente zoektocht naar installaties op de computer vindt zelfs verborgen programma's of extensies die zich snel in het systeem kunnen nestelen en slechte prestaties veroorzaken.

Profiteer van vele innovaties in de software Ashampoo UnInstaller 12

Met de nieuwste versie van de Ashampoo UnInstaller 12 software introduceert de populaire en bekende fabrikant veel belangrijke veranderingen en vernieuwingen in het programma. Dit omvat onder andere een innovatieve slaapstand die de bronnen van je computer spaart. Hoewel het programma zijn werk op de achtergrond doet en bijvoorbeeld lopende installaties in de gaten houdt, kun je de volledige prestatie op je systeem gebruiken. Vooral op oudere systemen of op een computer met minder krachtige hardware zou de algemene optimalisatie van de prestaties in Ashampoo UnInstaller 12 ook duidelijk merkbaar moeten zijn. Met een nieuwe schonere technologie beloven de fabrikanten 50 procent sneller werken op de computer. Tegelijkertijd maakt het intelligente zoekalgoritme het niet alleen gemakkelijk om alle installaties op de computer te vinden, maar zorgt het ook voor een bijzonder laag geheugengebruik. De Registry Cleaner biedt nu parallelle analyse met multi-core ondersteuning en dus ook aanzienlijk betere prestaties. De dieptereiniging is verbeterd en werkt nu nog effectiever, en hetzelfde geldt voor een intelligente en razendsnelle Internet Cleaner. Profielen van alle nieuwste en populairste browsers worden hier direct opgeslagen.

De Ashampoo UnInstaller 12 software is ideaal voor beginners

De software Ashampoo UnInstaller 12 is bijzonder geschikt voor beginners. De duidelijke en geanimeerde interface maakt de oriëntatie bijzonder gemakkelijk. Bovendien kun je de meeste hulpmiddelen met een paar klikken bereiken en wordt een groot deel van het noodzakelijke dagelijkse werk zelfs door de Ashampoo UnInstaller 12 software uitgevoerd zonder actieve tussenkomst. Dit betekent dat zelfs technisch onervaren gebruikers kunnen profiteren van de vele voordelen van de populaire oplossing. Bovendien ondersteunt Ashampoo UnInstaller 12 een groot aantal huidige en wijdverspreide Windows besturingssystemen. Dit geldt zelfs voor de oudere varianten Windows 7 en Windows 8.1, maar bij de nieuwste variant staat niets het gebruik onder Windows 10 of Windows 11 in de weg. Ashampoo UnInstaller 12 is dus state-of-the-art en stelt je in staat om effectief te werken.

Koop de software Ashampoo UnInstaller 12 vandaag nog in onze BestSoftware online winkel

Ben je op zoek naar de software Ashampoo UnInstaller 12 als originele licentie en tegen goede voorwaarden? Dan ben je in onze BestSoftware online shop aan het juiste adres. Je krijgt van ons alleen originele en vooral legale licenties. Kijk eens rond in onze winkel en laat je overtuigen van onze aantrekkelijke voordelen en onze ruime keuze. Natuurlijk bieden we ook andere producten van de fabrikant Ashampoo aan. Of het nu gaat om Ashampoo Home Design 7 of Ashampoo 3D CAD Professional 9, we laten niets te wensen over. Een aantrekkelijk voordeel bij ons is de snelle en betrouwbare levering. Je ontvangt de gewenste licentie per e-mail binnen 30 minuten na ontvangst van je bestelling. Je bent welkom bij onze vriendelijke en deskundige klantenservice tijdens onze kantooruren. We geven je graag advies of helpen je met al je vragen. Je kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of ook via live chat. We zien uit naar je bestelling.

Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 12 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 12 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo UnInstaller 12 | Windows"
Laatst bekeken