• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Steganos Privacy Suite 22 | Windows

€ 45,90 * € 61,99 * (25,96% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 32 keer verkocht
  • BS-10987
  • Meertalig
  • 5 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Steganos Privacy Suite 22 | Windows"

Koop Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD - zorg voor meer veiligheid en gegevensbescherming

Privégegevens spelen tegenwoordig een centrale rol in het dagelijks leven van de meeste mensen. Of je nu op internet surft, je aanmeldt bij een van de vele diensten of online bankiert, er komen altijd belangrijke toegangsgegevens en wachtwoorden naar boven. Tegelijkertijd is het belangrijk om de beveiliging en bescherming van deze gegevens direct in de gaten te houden. Met behulp van krachtige software kun je dit zonder problemen doen. Kies bijvoorbeeld voor de populaire oplossing Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD, die te koop is in onze BestSoftware online shop en verzeker je nu van een sleutel tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden.

Bescherm alle gegevens eenvoudig en veilig met de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD

Je kunt al je gegevens gemakkelijk en veilig beschermen met de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD. Dit is een krachtige oplossing die kan overtuigen door zijn eenvoudige bediening en vele verschillende hulpmiddelen. Profiteer nu van het gebruiksgemak en koop een licentie zodat je kunt profiteren van de digitale kluis en het geïntegreerde wachtwoordbeheer om je gegevens en privacy te beschermen.

Een van de vele voordelen van de Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD software is de keuze uit verschillende gereedschappen en functies. Je kunt onder andere de praktische, geïntegreerde wachtwoordmanager gebruiken. Hiermee behoren de tijden dat je geen wachtwoorden of wachtwoorden in je hoofd kon bewaren definitief tot het verleden. Gevoelige informatie en gegevens kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in de manager. Als je vervolgens wilt inloggen op een overeenkomstige dienst of op een internetpagina waarvoor een wachtwoord is opgeslagen, worden de betreffende gegevens automatisch overgedragen en ingevuld. Dit zorgt niet alleen voor een hoog niveau van dagelijks gemak, maar maakt ook de dagen van onveilige en korte wachtwoorden tot het verleden.

Want die blijven een groot veiligheidsrisico vormen. Vindingrijke hackers kraken overeenkomstige wachtwoorden in bijzonder korte tijd en hebben dan, in het ergste geval, toegang tot je internetbankieren of andere gevoelige gebieden op het internet. Vertrouw daarom liever op de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD en profiteer van de krachtige hulpmiddelen. Hier word je aangemoedigd veilige wachtwoorden te gebruiken. Laat je bij het zoeken naar een wachtwoord voorlichten over overeenkomstige aanbiedingen met een bijzonder hoog beveiligingsniveau. Op hun beurt worden de geselecteerde wachtwoorden direct op je computer opgeslagen en kunnen dan automatisch worden overgezet.

De Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD software heeft echter veel meer functies te bieden voor meer veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde gegevenskluis voor bijzonder waardevolle en belangrijke informatie. Als je dit wilt beschermen tegen onbevoegde toegang, kun je dit zonder problemen doen met de ESD software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar). Je kunt in een paar stappen virtuele kluizen tot twee terabyte maken. Een open kluis is ook naadloos geïntegreerd als schijf in Windows, dus aan gebruikersgemak geen gebrek. Hoogbeveiligde 384-bit AES-XEX versleuteling en AES-NI hardwareversnelling bieden uitstekende bescherming voor alle gegevens en informatie. Overigens werkt de versleuteling bij gebruik van de Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD software niet alleen op de computer, maar desgewenst ook direct in de cloud. Je kunt de talrijke hulpmiddelen ook rechtstreeks gebruiken in de bekende diensten Dropbox, OneDrive, Google Drive en Magenta Cloud. Zo zijn alle gegevens altijd zo goed mogelijk beschermd tegen onbevoegde toegang, ook online.

Gebruik Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD zonder dat je eraan hoeft te wennen

De Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD software zal je als gebruiker zeker overtuigen, niet alleen met zijn zeer hoge beveiligingsniveau. Ook het gebruiksgemak en het hoge toepassingscomfort zijn over de hele linie overtuigend. Profiteer van de eenvoudige bediening en een moderne gebruikersinterface waarmee je je direct en snel vertrouwd kunt maken. Natuurlijk word je direct na de installatie van de beveiligingsoplossing op je computer door de noodzakelijke installatie en de eerste stappen geleid. Zo hoef je niet lang te zoeken naar de juiste informatie. Overtuig jezelf en gebruik ook de gratis proefversie, die je rond de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD gratis ter beschikking staat. Hiermee kun je vrijblijvend en zonder kosten een indruk krijgen voordat je aan de slag gaat.

Natuurlijk werkt de huidige versie van de Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD software op alle gangbare systemen, de bekende besturingssystemen van Microsoft worden volledig ondersteund. Daarom ben je ook welkom om Windows 10 of Windows 11 te gebruiken in samenwerking met het ESD-programma Steganos Privacy Suite 22 (5 pc - 1 jaar). Ook hier zul je geen problemen hebben, gezien de uitstekende prestaties en de uitgebreide optimalisatie op de juiste plaatsen.

Bespaar nu veel geld door de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD te kopen bij BestSoftware

Als je moderne technologie wilt gebruiken in je dagelijks leven, dan is het zinvol om alle relevante gegevens te beveiligen met uitgebreide versleuteling. Met de software Steganos Privacy Suite 22 (5 PC - 1 jaar) ESD ben je goed beschermd. Als je dit product in onze online winkel bestelt, gebruik je het product nog dezelfde dag. We sturen je bestelling per e-mail. 30 minuten na je bestelling zit de levering in je e-mailbox. Ben je op zoek naar andere producten van de fabrikant Steganos, dan zit je bij ons precies goed. In onze shop vind je onder andere de licenties Steganos Safe 22 of Steganos Password Manager 22. Overtuig jezelf van onze online shop en gebruik je bestellingen snel en gemakkelijk. Als je vragen hebt over je bestelling of als je uitgebreid advies nodig hebt over een product, helpt onze deskundige klantenservice je graag. Je hebt de mogelijkheid om ons een e-mail te schrijven, ons te bellen of, als je wilt, kunnen we er ook voor je zijn via live chat. We zien uit naar je aankoop.

Verdere links naar "Steganos Privacy Suite 22 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Steganos Privacy Suite 22 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Steganos Privacy Suite 22 | Windows"
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 18,90 * € 44,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Laatst bekeken