• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Acronis True Image 2021 Standaard | Eeuwigdurende Licentie 1 PC/MAC

€ 39,90 * € 54,99 * (27,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 530 keer verkocht
  • BS-10326
  • Meertalig
  • 1 Gerät
  • Onbeperkt
  • Weltweit
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Standaard | Eeuwigdurende Licentie"

Maak een back-up van je gegevens en koop Acronis True Image 2021 Standard

Gegevensback-up en bescherming van je persoonlijke gegevens op een zeer hoog peil, deze twee mogelijkheden worden door de software gecombineerd Acronis True Image 2021 Standaard en blijkt al vele jaren een populaire keuze te zijn in het dagelijks leven van veel mensen. Bovendien overtuigt het aanbod door een zeer eenvoudige bediening en kan het effectief in de dagelijkse routines worden geïntegreerd. Gebruik het programma ook en vertrouw op de jarenlange ervaring van de fabrikant Acronis. Bij ons krijg je de nodige vergunning tegen aantrekkelijke voorwaarden en gunstige prijzen, dus koop nu bij ons.

Effectieve alles-in-één bescherming met Acronis True Image 2021 Standard

Acronis True Image 2021 Standard is een effectieve alles-in-één bescherming met veel alledaagse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een complete image backup maken, een backup van afzonderlijke bestanden en mappen of actieve schijven klonen. Een uitgebreide archiveringsfunctie, een alles-in-één herstelprogramma en het maken van opstartmedia voor herstel behoren ook tot de basisuitrusting.

De software richt zich op het back-uppen van je persoonlijke bestanden. Want ook al zijn harde schijven en andere gegevensdragers tegenwoordig betrouwbaarder dan ooit tevoren, toch komen er steeds weer defecten voor. Een verlies van een extern opslagmedium of een aanval van een hacker zijn ook heel goed mogelijk. In zo'n geval moet je dus altijd een zo actueel mogelijke back-up van je bestanden hebben. Met Acronis True Image 2021 Standard kun je snel en gemakkelijk een back-up maken. Als je wilt, kan dit zelfs helemaal automatisch en met regelmatige tussenpozen gebeuren. Dit betekent dat je niet langer de tijd kunt missen en altijd toegang hebt tot een actuele back-up bij problemen. De instellingen voor de back-ups laten bijna niets te wensen over en je kunt ze maken in slechts een paar stappen. Je hoeft niet per se een backup te maken van de hele gegevensdrager; afzonderlijke partities zijn ook geen probleem. Natuurlijk omvat de regelmatige back-up niet alleen je bestanden, maar ook alle programma's, het hele besturingssysteem en de nodige instellingen.

Belangrijke gegevens en informatie staan niet alleen op de thuiscomputer of op de notebook met Windows, zodat een effectieve en regelmatige back-up ook op mobiele apparaten moet worden uitgevoerd. De Acronis True Image 2021 Standard software biedt precies de juiste hulpmiddelen voor dit doel. Je kunt gemakkelijk een back-up maken vanaf je smartphone of tablet. Indien gewenst kan de back-up heel eenvoudig via WLAN uitgevoerd worden. Door directe overdracht naar je PC, notebook of NAS kun je in een paar stappen bij de back-ups.

Als je besloten hebt de bestaande gegevensdragers of harde schijven te vervangen, doen veel gebruikers veel moeite en installeren het systeem opnieuw, inclusief alle programma's en instellingen. Maar met de software Acronis True Image 2021 Standard kun je jezelf dit werk en een hoop moeite besparen. Kloon je actieve schijven of je harde schijven, plaats ze dan in je computer en ga op de gebruikelijke plaats verder met je werk. Natuurlijk zijn de gekloonde partities of harde schijven bootable, dus geen verdere stappen zijn nodig om ze te gebruiken. Bijzonder praktisch: Je hoeft niet te stoppen met werken om de harde schijven of partities te klonen; de hele functionaliteit is ook bij normaal gebruik vrij beschikbaar.

Natuurlijk profiteer je met Acronis True Image 2021 Standard van zeer hoge beveiliging en effectieve bescherming van je eigen bestanden. Profiteer bijvoorbeeld van geavanceerde ransomware bescherming die alarm slaat bij verdachte activiteit. Natuurlijk neemt het programma onmiddellijk de nodige maatregelen en maakt ook een nauwkeurig rapport met een beschrijving van het probleem. Als gebruiker ben je dus altijd op de hoogte. Het programma beschikt over bijgewerkte gegevensbanken, die ook voortdurend worden bijgewerkt. Dit betekent dat nieuwe bedreigingen geen enkel probleem zijn. Je kunt ook rekenen op effectieve bescherming tegen gevaarlijke crypto-mijnbouw in het dagelijks leven. Acronis True Image 2021 Standard wordt geleverd met de "Acronis Active Protection" functie, die een overeenkomstige poging tot crypto-mining onmiddellijk blokkeert. Dit bespaart je kostbare energie en beschermt de prestaties van je thuiscomputer.

De Acronis True Image 2021 Standard software is ook ideaal voor het effectief en eenvoudig beheren van opslagruimte. Want vooral bij regelmatige en frequente back-ups wordt de opslagruimte snel schaars, zelfs met grote harde schijven. Het programma van de bekende fabrikant Acronis controleert of er overbodige back-up bestanden zijn en verwijdert ze indien nodig. Dit betekent dat de nodige opslagruimte altijd beschikbaar is voor verdere back-ups.

De Acronis True Image 2021 Standard software biedt extra mogelijkheden en hulpmiddelen om de veiligheid van je persoonlijke gegevens te garanderen. Zo laat de allernieuwste versleuteling vrijwel niets te wensen over.

Privé of professioneel - de software is een goede keuze voor alle sectoren

Dankzij de talrijke mogelijkheden en hulpmiddelen op allerlei gebied is de software Acronis True Image 2021 Standard een goede keuze voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Tegelijk wijst de fabrikant Acronis op een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening. Veel van de stappen en taken werken voor een groot deel automatisch en vereisen dus uiteindelijk geen uitgebreide opleiding. Natuurlijk zijn binnen de Acronis True Image 2021 Standard software een hele reeks tips en informatie vrij beschikbaar, die je kunt gebruiken voor effectief gebruik. De hele interface van het programma is ontworpen om heel intuïtief en eenvoudig te zijn.

Een ander groot voordeel van de software Acronis True Image 2021 Standard, die spreekt voor het gebruik op allerlei gebieden, is de ondersteuning van vele platforms en besturingssystemen. De fabrikant maakt dus niet alleen gebruik onder de huidige Windows versies mogelijk, bijv Windows 10 en Windows 11maar ook onder macOS. De ondersteuning voor mobiele eindtoestellen is ook veelomvattend. Of het nu met Android van Google of iOS van Apple is, je kunt de praktische smartphones en tablets zonder problemen gebruiken met Acronis True Image 2021 Standard. Overtuig jezelf als gebruiker van de veelzijdige mogelijkheden, de zeer eenvoudige bediening en het praktische gebruik en koop een goedkope licentie voor de software van Acronis bij ons, we kijken uit naar je aankoop in de online winkel van BestSoftware.

Koop Acronis True Image 2021 Standard heel goedkoop bij BestSoftware

Gunstige voorwaarden wachten op je als je Acronis True Image 2021 Standaard licenties hier bij BestSoftware koopt. In onze goed gesorteerde online winkel kun je in een paar stappen kopen en profiteren van aantrekkelijke voordelen die veel verder gaan dan de lage kosten. Want speciaal uit het huis van Acronis zijn er andere producten in het assortiment die je in staat stellen productief te werken in het dagelijkse leven. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken Acronis True Image 2021 Advanced of Acronis True Image 2021 Premium met nog meer opties, mogelijkheden en functies voor het effectief back-uppen van je gegevens. Je ontvangt ook de passende sleutels voor permanent, onbeperkt gebruik. Dus ook op lange termijn maak je geen extra kosten en niets staat onbeperkt gebruik in de weg. Natuurlijk overtuigen we je met een snelle levering van de gekochte licenties, die we binnen maximaal 30 minuten per e-mail voor je afhandelen. Overigens heb je de mogelijkheid om direct licenties te kopen voor meerdere toestellen en zo nog meer geld te besparen. Tot vijf vergunningen voor Windows 10, Windows 11 of Mac tegen gunstige prijzen in een aantrekkelijk totaalpakket.

 

Systeemeisen - Acronis True Image 2021 Standard
Processor Intel CORE 2 Duo (2GHz) of hoger
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1

RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 7 GB aanbevolen
Ondersteunde bestandstypen

NTFS, Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS(3) *, Linux SWAP *, HFS+**/HFSX** en FAT16/32/exFAT **

* Bestandssystemen worden alleen ondersteund voor backup en herstel van harde schijven of partities.
** Harde schijf herstel, partitie herstel en kloon operaties worden ondersteund zonder de grootte aan te passen.

Schermresolutie

Minstens 1024 x 768 aanbevolen

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Standaard | Eeuwigdurende Licentie"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Standaard | Eeuwigdurende Licentie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Standaard | Eeuwigdurende Licentie"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 599,90 * € 799,90 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
TIP!
Microsoft Access 2016 Windows Microsoft Access 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
TIP!
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 28,90 * € 49,99 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AnyDroid | Windows AnyDroid | Windows
€ 38,90 * € 49,90 *
AnyTrans AnyTrans
€ 38,90 * € 49,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 89,90 * € 119,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 399,90 * € 1.000,00 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 69,90 * € 99,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Laatst bekeken