• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Backup Pro 16 | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Backup Pro 16 | Windows"

Meer gegevensbeveiliging in het dagelijks leven - koop Ashampoo Backup Pro 16

Veel deskundigen raden je aan regelmatig een back-up te maken van je persoonlijke gegevens als je in het dagelijks leven een PC of notebook gebruikt. Met de hulp van de juiste software van Ashampoo kun je in een handomdraai een back-up maken. Ashampoo Backup Pro 16 is een goede optie voor automatische en regelmatige back-ups van je systeem en overtuigt met vele mogelijkheden en functies. Als je wilt vertrouwen op de talrijke mogelijkheden in het dagelijks leven, kun je het programma bij Best Software tegen aantrekkelijke voorwaarden vinden. Ook inbegrepen is directe beschikbaarheid, dankzij welke je meteen de eerste back-ups kunt maken met behulp van de software.

Met veel mogelijkheden kun je de software gebruiken op Windows 10 of Windows 11

Het programma voor back-ups van Ashampoo overtuigt met een breed scala aan mogelijkheden en functies, maar is vooral bedoeld om het maken van eenvoudige gegevensback-ups mogelijk te maken. Met een passende back-up ben je altijd voorbereid als zich in het dagelijks leven problemen voordoen. Bedreigingen van persoonsgegevens zijn tegenwoordig algemener dan ooit tevoren. Als je systeem geïnfecteerd is met malware, als je harde schijven het begeven of als er fouten optreden in het systeem of door updates, geeft een back-up je de mogelijkheid om de relevante gegevens te herstellen en ze weer als vanouds te gebruiken.

Als gebruiker heb je de mogelijkheid om de opslagplaats van de gegevensback-up individueel te kiezen. Behalve op klassieke lokale opslagmedia richt de ontwikkelaar Ashampoo zich ook op de cloud. De ondersteuning heeft betrekking op alle gangbare cloud diensten die je waarschijnlijk uit je dagelijks leven kent. Dropbox, Nextcloud of Google Drive zijn maar een paar voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden. Met behulp van veilige versleuteling en sterk verbeterde prestaties ten opzichte van zijn voorganger gaat de overdracht van back-ups naar de cloud met Ashampoo Backup Pro 16 veel sneller dan voorheen.

Bovendien heb je als gebruiker altijd een overzicht van je back-ups en de geback-upte gegevens. Hiervoor biedt de Ashampoo software, naast andere dingen, een duidelijk schema waarin je de regelmatige updates en de nodige acties kunt bijhouden. Je kunt op het schema gemakkelijk zien wanneer de volgende backup klaar is, welke backup soorten gemaakt zijn of dat er tijdens de backup problemen zijn opgetreden. De voltooide backups kunnen ook direct bekeken worden met behulp van de bijbehorende functies. Open ze in een beveiligd en bovendien speciaal beveiligd gebied om alle bestanden direct te bekijken, te kopiëren en te gebruiken.

In het dagelijks leven profiteer je van een heel eenvoudige bediening

De hele software is ontworpen voor een zeer hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik en harmonieert uitstekend met het huidige Windows 11 of Windows 10 Besturingssysteem. Je kunt er ook op vertrouwen dat de bediening heel eenvoudig is. Dit is precies waarom Ashampoo Backup Pro 16 een heel goede keuze is voor privé gebruik en voor gebruik op het bureau thuis. Bovenal is de uitgebreide automatische functie een heel groot voordeel. Je hoeft de software maar één keer in te stellen, de parameters voor de gewone back-up in te stellen en dan werkt Ashampoo Backup Pro 16 onopvallend op de achtergrond. De ruime ervaring van de ontwikkelaar gedurende vele jaren is duidelijk merkbaar. Het programma doet zijn werk discreet op de achtergrond en zorgt voor een efficiënte bescherming van je persoonlijke gegevens. Zelfs in het ergste geval overtuigt de software op je Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem door zijn eenvoudige werking. Bij verlies of een complete systeemstoring kun je je persoonlijke gegevens in een paar eenvoudige stappen herstellen. Ook hier laat de oplossing zich van zijn beste kant zien en maakt ze de toepassing veel gemakkelijker.

Goedkoop kopen - Ashampoo Backup Pro 16 doe je bij ons

Bij Best Software kun je Ashampoo Backup Pro 16 goedkoop en gemakkelijk van thuis uit kopen. Overtuig jezelf van de lage prijzen voor de betreffende software, die uitstekend werkt met Windows 10 en Windows 11. De tijden van verloren of beschadigde bestanden behoren dus tot het verleden. Bij verlies van het apparaat, een softwarefout of een technisch defect van je gebruikte hardware, sta je altijd aan de veilige kant dankzij Ashampoo Backup Pro 16 en kun je je bestanden met een paar eenvoudige stappen herstellen. Koop je software nu in onze shop en download hem direct om hem meteente gebruiken.

Systeemeisen - Ashampoo Backup Pro 16
Besturingssystemen   

Windows 11 en Windows 10

Processor Elke processor die het hierboven genoemde besturingssysteem ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Andere Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem vereist.
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant.

 

 

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 16 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 16 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Backup Pro 16 | Windows"
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft PowerPoint 2021 MAC Microsoft PowerPoint 2021 MAC
€ 59,90 * € 96,90 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken