• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Malwarebytes Premium 2023 | MAC 1 Apparaat 1 jaar

€ 34,90 * € 44,90 * (22,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 18 keer verkocht
  • BS-11383
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Malwarebytes Premium 2023 | MAC"

Koop Malwarebytes Premium voor Mac voor meer veiligheid op je Apple computer

Zorg voor aanzienlijk meer veiligheid op je apparaten. Zelfs op een computer met macOS moet je het niet doen zonder de vele voordelen die het gebruik van actuele beveiligingssoftware met zich meebrengt. Tot de bekende varianten voor meer veiligheid en goede bescherming tegen alle gevaren behoort de oplossing Malwarebytes Premium voor Mac. Het populaire programma inspireert in deze versie opnieuw met vele functies en krachtige technologie die een effectieve bestrijding van malware, virussen en Trojaanse paarden belooft. Een goedkope licentie waarmee je de Malwarebytes Premium voor Mac oplossing kunt gebruiken wacht op je hier bij BestSoftware. Bereik ons nu en vertrouw op onze talrijke aantrekkelijke voordelen. We kijken uit naar je bestelling.

Beveiligingsrisico's volledig ontspannen onder ogen zien dankzij Malwarebytes Premium voor Mac

Met Malwarebytes Premium for Mac op je computer geïnstalleerd, kun je met een gerust hart de vele gevaren en risico's het hoofd bieden. Hoewel veel gebruikers nog steeds denken dat Windows computers het meest kwetsbaar zijn voor malware en kwaadaardige software, is dit niet langer waar. Steeds meer concentreren criminelen zich op apparaten met een macOS besturingssysteem van Apple. Maar over de huidige gevaren en aantallen hoef je je geen zorgen te maken als je een licentie hebt gekocht voor de Malwarebytes Premium voor Mac software en die op je computer of notebook gebruikt.

Want nu profiteer je van de effectieve real-time bescherming. Dit betekent: De geïntegreerde virusscanner van de Malwarebytes Premium voor Mac software is altijd actief op de achtergrond en houdt de actuele activiteiten op je apparaten in de gaten. Mocht hier door een vergelijking met de databases een gevaar worden ontdekt, dan kun je onmiddellijk reageren. De potentiële malware wordt nu direct verplaatst naar een beveiligd gebied, zodat er geen gevaar meer is voor je systeem. Daarna kunnen de potentiële virussen en Trojaanse paarden permanent en absoluut veilig van je harde schijf worden verwijderd. Dit betekent dat je gegevens niet langer in gevaar zijn. Uiteraard zijn de databanken voor het opsporen van de gevaren bijzonder uitgebreid om een zo hoog mogelijk opsporingspercentage te garanderen. Bovendien zorgt de bekende fabrikant van de Malwarebytes Premium voor Mac software altijd voor updates die automatisch beschikbaar worden gesteld en geïnstalleerd.

Veel gebruikers gebruiken hun computer of notebook vooral om op het Internet te surfen. Hier zijn nog veel meer gevaren die je gegevens aantasten, bijvoorbeeld. Zelfs volledige controle over je computer nemen is onder bepaalde omstandigheden mogelijk met de juiste malware. Het enige wat nodig is, is een download van een geïnfecteerde website. Met valse webaanbiedingen proberen de criminelen de bijbehorende malware op je harde schijf te plaatsen. Door de Malwarebytes Premium voor Mac software te gebruiken, zit je echter weer aan de veilige kant op dit gebied. De geïntegreerde pishingbescherming en de internetbescherming detecteren de valse webaanbiedingen snel en betrouwbaar. Zo word je op tijd gewaarschuwd. De Malwarebytes Premium voor Mac oplossing herkent ook e-mails of andere berichten met een gevaarlijke bijlage of link direct en kan de juiste maatregelen nemen om je te beschermen.

Tot slot omvat het scala aan functies van de Malwarebytes Premium voor Mac software ook een praktische firewall. Dit is een van de vaste onderdelen en maakt je werk op de computer veel gemakkelijker. Want je hoeft je geen zorgen meer te maken over onbeveiligde inkomende en uitgaande verbindingen, want het programma waakt op de achtergrond voor je. Gevaarlijk gedrag wordt dan in real time gedetecteerd en onmiddellijk gestopt. Zo kunnen criminelen niet langer de controle overnemen of gemakkelijk je computer infiltreren met malware.

Koop nu voor een geweldige prijs - Malwarebytes Premium voor Mac biedt gebruiksgemak

De Malwarebytes Premium voor Mac software kan je ook overtuigen met zijn zeer eenvoudige bediening, waardoor het zelfs voor onervaren gebruikers een goede keuze is. Het programma hoeft alleen maar geïnstalleerd te worden op de computer met macOS, en de oplossing regelt de meeste taken automatisch op de achtergrond. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat updates voor de databases of voor nieuwe functies direct geïnstalleerd kunnen worden als ze beschikbaar komen.

Natuurlijk kun je ook zelf aanpassingen maken of functies handmatig gebruiken. Dit omvat bijvoorbeeld een handmatige scan. Dit kan een goede manier zijn om bestaande gevaren en malware op je harde schijf te vinden, vooral kort na de installatie. Vooral met een diepe scan, die je met één klik kunt starten, worden veel gevaren betrouwbaar opgespoord en geëlimineerd.

Gebruik het volledige potentieel van de Malwarebytes Premium voor Mac beveiligingssoftware ook op je andere apparaten en koop extra licenties voor andere platforms. De fabrikant maakt dus niet alleen een goede bescherming mogelijk op alle apparaten met een macOS-besturingssysteem van Apple. Gebruik onze huidige aanbiedingen hier bij BestSoftware om extra licenties te kopen. Naast Malwarebytes Premium voor Mac zijn ook licenties voor Malwarebytes Premium voor Windows of zelfs voor mobiele apparaten in de vorm van een smartphone of een tablet gratis voor je beschikbaar. Profiteer nu, het is altijd de moeite waard voor je.

Bij BestSoftware kun je voordelig licenties bestellen voor Malwarebytes Premium voor Mac

Koop nu de Malwarebytes Premium voor Mac licentie door te bestellen in onze BestSoftware online shop. Als je wilt, kun je bij ons ook de licentie Malwarebytes Premium voor Windows krijgen. Wij bieden onze klanten een zeer breed assortiment, zodat winkelen voor iedereen de moeite waard is en wensen nauwelijks open blijven. Alle artikelen zijn originele producten van de fabrikant en ook legaal. Zodra we de bestelling en de betaling hebben ontvangen, sturen we je de bestelling per e-mail toe. Deze manier van bezorgen heeft veel voordelen, en daarom hebben we deze route gekozen. Je krijgt de bestelling snel geleverd en de goederen komen zeker aan. Binnen 30 minuten na ontvangst van je betaling sturen we je de gevraagde licentie(s) toe. Als je vragen hebt over je bestelling of gedetailleerd advies wilt over een product, zal onze deskundige klantenservice je graag helpen. We heten je van harte welkom en kijken uit naar je bestelling. 

Verdere links naar "Malwarebytes Premium 2023 | MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Malwarebytes Premium 2023 | MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Malwarebytes Premium 2023 | MAC"
Malwarebytes Premium 2023 | Windows Malwarebytes Premium 2023 | Windows
vanaf € 34,90 * € 44,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 23,90 * € 44,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Laatst bekeken