• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Malwarebytes Premium 2023 | Windows
Malwarebytes Premium 2023 | Windows
 • 1-3 apparaten
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 218 keer verkocht
  vanaf € 34,90 * € 44,90 *
  Productdetails
  Malwarebytes Premium 2023 | MAC
  Malwarebytes Premium 2023 | MAC
 • 1-3 apparaten
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 29 keer verkocht
  vanaf € 34,90 * € 44,90 *
  Productdetails

  Producten van Malwarebytes

  Malwarebytes

  Goedkope Malwarebytes software kun je kopen bij BestSoftware

  De bedreigingen in het dagelijks leven zijn de laatste tijd sterk toegenomen, ook op het gebied van de moderne technologie. Of het nu gaat om malware die via e-mail op je computer terechtkomt, het bespioneren van persoonlijke gegevens of zelfs ongewenste programma's die zich in je systeem nestelen, criminelen zijn tegenwoordig creatiever dan ooit tevoren. Daarom is het belangrijk dat je vertrouwt op de juiste software oplossingen voor efficiënte bescherming. De fabrikant Malwarebytes biedt juist op dit gebied de juiste mogelijkheden en levert beproefde anti-virus programma's. Bekijk hiervoor onze gunstige licenties en aankoopmogelijkheden, kies bijvoorbeeld de gewenste variant en profiteer dan van een veilig gebruik van de thuiscomputer.

  Profiteer van de hoge bekwaamheid van de fabrikant

  De fabrikant Malwarebytes is een van de bekendste en grootste fabrikanten van beveiligingssoftware. Het is een relatief jong bedrijf, dat pas in januari 2008 officieel werd opgericht, maar de wortels gaan nog iets verder terug, want de oprichter begon al in 2004 met programmeren. De aanleiding voor het verlangen om antivirus software te programmeren was een computer die met malware besmet was. De eerste versie van de anti-malware software, die ook nu nog bekend en populair is, verscheen in 2006 en is nog steeds in trek bij veel gebruikers. De huidige cijfers van het Malwarebyte bedrijf zijn navenant indrukwekkend, zoals een blik op de omzet laat zien. Bijna 130 miljoen US dollar staat hier op de lijst en meer dan 700 medewerkers werken eraan om de overeenkomstige produkten voor de toepassingen up to date te brengen, de klanten te verzorgen en nieuwe programma's te ontwikkelen.

  In de loop van de jaren groeide de fabrikant Malwarebytes niet alleen heel sterk, maar kon ook overeenkomstige overnames aankondigen. In 2011 kocht de fabrikant het bedrijf "HPPhosts", dat websites en advertentieservers op een zwarte lijst plaatst. Bovendien kondigde de fabrikant een verhuizing aan naar een groot en nieuw kantoorgebouw in 2015 en verplaatste daarmee zijn hoofdkantoor van San Jose naar Santa Clara. Behalve dit hoofdkantoor zijn er natuurlijk nog vele andere kantoren in verschillende landen over de hele wereld, bijvoorbeeld in Cork (Ierland), Tallinn (Estland) of in Singapore. De onderneming is dus over de hele wereld actief en groeit nog steeds.

  We kijken ernaar uit je te helpen met je aankoop

  We helpen je graag bij je aankoop van Malwarebytes software en ondersteunen je als je vragen of problemen hebt. Met verschillende ondersteuningsmogelijkheden zijn wij je betrouwbare partner. Je kunt ons niet alleen bellen of een e-mail sturen, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis live chat met onze experts. Met behulp van het praktische onderhoud op afstand en de bekwame hulp zul je de installatie met gemak tot een goed einde brengen. Overigens ontvang je de sleutel onmiddellijk na aankoop per e-mail, zodat je de bijbehorende licenties na niet meer dan 30 minuten in je mailbox hebt. Samen met de gunstige prijzen blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld. Je kunt de populaire en praktische beveiligingssoftware van Malwarebytes tegen heel lage prijzen kopen. Of  Malwarebytes Premium 2021 voor Windows of voor professionele gebruikers in kleine bedrijven, je krijgt van ons precies de juiste licenties. Kijk dus op je gemak rond en profiteer van onze aantrekkelijke voordelen bij het kopen.

  Meer beveiliging, eenvoudige bediening - software producten gepresenteerd

  De softwareproducten van Malwarebytes gaan uiteindelijk over veiligheid bij het gebruik van moderne technologie. De al genoemde veelomvattende bedreigingen, die helaas deel uitmaken van het dagelijks leven, vooral bij het gebruik van het Internet, vormen een gevaar voor persoonlijke gegevens en kunnen zelfs een financieel risico voor gebruikers worden. Daarom biedt de firma praktische beveiligingssoftware die je in verschillende omgevingen kunt gebruiken.

  Het programma Malwarebytes Premium 2021, bijvoorbeeld, is een van de huidige varianten en overtuigt met veel mogelijkheden, eenvoudige bediening en zeer goede prestaties. Zelfs op een oudere computer is het gebruik van het programma geen enkel probleem; zelfs op de achtergrond is het nauwelijks merkbaar. De Malwarebytes Premium 2021 software gebruikt een nieuwe en speciale motor om bedreigingen bij het gebruik van de computer zo snel en efficiënt mogelijk te detecteren. Volgens de fabrikant helpt de zogenaamde real-time bescherming zelfs om bedreigingen te detecteren die voorheen onbekend waren. Dit garandeert een zeer hoog niveau van beveiliging op alle gebruikte eindtoestellen en brengt kunstmatige intelligentie en machinaal leren naar je dagelijks leven. Malwarebytes Premium 2021 biedt je ook uitgebreide bescherming tegen andere bedreigingen, zoals online fraudeurs. Als je een geïnfecteerde website of een kwaadaardige link probeert te openen, slaat het programma onmiddellijk alarm en voorkomt zo potentiële gevaren. Malwarebytes Premium 2021 staat ook voor je klaar in geval van pishing pogingen en voorkomt dat je gevoelige en persoonlijke gegevens aan de fraudeurs doorgeeft. Tenslotte overtuigt de software ook met een gratis en geïntegreerde scanner die het systeem onder de loep neemt. Zo vindt Malwarebytes Premium 2021 ongewenste programma's op je computer en kan ze dan veilig verwijderen in slechts een paar stappen.

  De software van Malwarebytes is in de eerste plaats geschikt voor privé gebruikers, maar vindt ook optimale omstandigheden voor gebruik in professionele omgevingen. Maar vooral voor privé-gebruikers besteedt de fabrikant aandacht aan een heel eenvoudige en efficiënte bediening. In dit geval kun je rekenen op een intuïtieve interface die je helpt alle hulpmiddelen die je nodig hebt in een paar stappen te vinden. Met behulp van de functies kun je bijvoorbeeld de scans bijstellen, de beschermlagen bepalen of een van de in totaal drie scan modes kiezen. Samen met de al genoemde zeer goede prestaties laten de softwareproducten van Malwarebytes vrijwel niets te wensen over.

  Afhankelijk van de eisen omvat de Malwarebytes reeks ook veel andere producten. Dit geldt bijvoorbeeld voor de software-oplossingen voor bedrijven. Gebruik Malwarebytes Endpoints Protection voor servers of Malwarebytes Incident Report om meer veiligheid in het dagelijks leven te garanderen. Voor privégebruikers zijn de beveiligingsoplossingen voor verschillende eindtoestellen beschikbaar en met Malwarebytes Privacy VPN kun je veilig over het Internet surfen.

  Laatst bekeken