• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat 1 Apparaat 1 jaar

€ 13,90 * € 19,90 * (30,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 19 keer verkocht
  • BS-11284
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat"

Koop Trend Micro Maximum Security 2023 licenties heel goedkoop bij BestSoftware

Je vindt de populaire beveiligingssoftware Trend Micro Maximum Security 2023 met het aantrekkelijke totaalpakket en vele functies in één oplossing direct in onze BestSoftware online shop. De fabrikant geeft in de nieuwste versie van 2023 opnieuw alles om een uitstekende bescherming in alle omgevingen te garanderen en mogelijke veiligheidsrisico's te vermijden. Daarnaast zijn er weer veel andere onderdelen en hulpmiddelen inbegrepen, die een aankoop van het programma voor jou bijzonder aantrekkelijk maken. Koop dus nu je licenties bij ons, we kijken uit naar je bestelling.

 Je kunt rekenen op de bescherming van de populaire software Trend Micro Maximum Security 2023

In het dagelijks leven kun je altijd rekenen op de zeer goede bescherming van de populaire software Trend Micro Maximum Security 2023. Profiteer van de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars en het aantrekkelijke totaalpakket om je computer veilig te gebruiken in het dagelijks leven. Of je nu gewoon aan het gamen bent, aan je bureau werkt of gewoon op internet surft, er is altijd de dreiging van gegevensverlies door de gebruikte malware, door Trojaanse paarden of door pishing-pogingen, of de criminelen krijgen zelfs de volledige controle over de hele computer.

De Trend Micro Maximum Security 2023 software biedt grondige en effectieve bescherming tegen alle verschillende gevaren. De klassieke virusscanner is bijzonder belangrijk. Dit werkt altijd op de achtergrond en houdt de activiteiten op de computer in de gaten en kan gevaarlijke software vinden door nieuwe bestanden te vergelijken met grote databases. Als er een gevaar wordt vastgesteld, wordt de malware direct naar de beveiligde quarantainezone verplaatst, zodat er geen gevaar meer voor je is. Natuurlijk worden de databanken steeds bijgewerkt, zodat de nieuwste bedreigingen hier altijd te vinden zijn.

Van bijzonder belang in de strijd tegen de verschillende gevaren in het dagelijks leven is de cloud-gebaseerde AI-technologie in de Trend Micro Maximum Security 2023 software. Hiermee profiteer je van zeer effectieve en proactieve bescherming tegen bijzonder complexe bedreigingen. Vaak worden deze pas te laat of helemaal niet gedetecteerd door een klassieke virusscanner. Maar de Trend Micro Maximum Security 2023 software, met de kracht van de cloud en gedragsanalyse, biedt de mogelijkheid om zelfs nieuwe en complexe aanvallen direct op te sporen en te bestrijden.

Tenslotte is de geïntegreerde firewall van groot belang voor veilig werken op de computer of notebook. Dit komt omdat criminelen vaak via onbeveiligde netwerkverbindingen toegang krijgen tot je bestanden of zelfs de volledige controle over je apparaten kunnen overnemen. Om dit zo goed mogelijk te voorkomen worden de inkomende en uitgaande verbindingen met verbonden netwerken op je computer nauwlettend in de gaten gehouden. Verdacht gedrag wordt zo opgemerkt en onmiddellijk geblokkeerd, zodat de gevaren binnen korte tijd worden geblokkeerd.

Je kunt de bescherming op veel platforms gebruiken

Werken met moderne technologie bespaart niet alleen veel tijd in het dagelijks leven of zorgt voor het nodige vermaak, maar vindt sinds enkele jaren ook plaats op steeds meer verschillende platforms. Daarom hebben criminelen zich allang niet meer alleen gespecialiseerd in aanvallen op klassieke computers of notebooks, maar houden ze natuurlijk ook de andere platforms in de gaten. Met de Trend Micro Maximum Security 2023 software ben je echter weer effectief beschermd en zijn de beveiligingsrisico's beheersbaar.

Want de ontwikkelaars zijn natuurlijk bij de tijd en weten dat ook mobiele apparaten zo goed mogelijk beschermd moeten worden. Er staat immers ook veel belangrijke informatie op de smartphone of tablet, bijvoorbeeld via documenten die in de cloud zijn opgeslagen of de vele shopping- en bankieren-apps. Door een licentie voor Trend Micro Maximum Security 2023 aan te schaffen, profiteer je van ondersteuning voor vele platforms. Installeer de beveiligingsoplossing niet alleen op je computer met Windows 10 of Windows 11, maar ook op een macOS-computer of zelfs op je smartphone of tablet.

Installeer in een paar eenvoudige stappen de juiste app uit de betreffende winkel. De ondersteuning van de Trend Micro Maximum Security 2023 software strekt zich uit tot alle gangbare smartphones en tablet-pc's met Android of iOS.We raden ook de directe aanschaf van een zogenaamde meervoudige licentie aan vanwege de uitgebreide bescherming die de moderne software biedt. Hier ontvang je direct meerdere sleutels tegen bijzonder gunstige voorwaarden, waarmee je vervolgens onbeperkt gebruik kunt maken van de softwareproducten.

Belangrijke functies in detail - Trend Micro Maximum Security 2023 biedt een goed totaalpakket

De software Trend Micro Maximum Security 2023 is natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om je computer uitstekend te beschermen, maar de mogelijkheden met het populaire programma gaan verder. De fabrikant levert het uitgebreid uitgeruste softwarepakket met vele andere hulpmiddelen die kunnen overtuigen met uitgebreide voordelen op je computer. Gebruik bijvoorbeeld het praktische ouderlijk toezicht in je huishouden om ongeschikte inhoud op internet direct te blokkeren. Je kunt ook gewoon het ouderlijk toezicht gebruiken om te bepalen wanneer en hoe vaak je kind de computer mag gebruiken.

Bovendien kun je bijzonder veilige en goed beschermde aankopen doen door de Trend Micro Maximum Security 2023 software te gebruiken. Het programma biedt geïntegreerde bescherming tegen frauduleuze internetpagina's of webaanbiedingen. Als je een overeenkomstige pagina wilt oproepen, wordt de poging direct geblokkeerd. Bovendien controleert Pay Guard of de bezochte website de originele oplossing van de bank is. Als dit niet het geval is, ontvang je natuurlijk onmiddellijk een melding en word je doorgestuurd naar de beveiligde pagina voor je transacties.

Tenslotte houdt de Trend Micro Maximum Security 2023 software ook je e-mail inbox in de gaten. Want het is zeker dat de meeste mensen al eens een zogenaamde pishing-poging hebben meegemaakt en misschien zelfs op deze manier gegevens zijn kwijtgeraakt. Met de Trend Micro Maximum Security 2023 software zal dit je zeker niet meer overkomen, want het programma houdt altijd je mailbox in de gaten en vindt onmiddellijk berichten met gevaarlijke links of schadelijke bijlagen. De bijbehorende berichten worden dan direct verwijderd en kunnen geen schade meer aanrichten aan je computer. Bovendien optimaliseert de Trend Micro Maximum Security 2023 software op verzoek de prestaties van je computer om betere prestaties te garanderen. De oplossing zoekt op de bekende plaatsen en verwijdert bijvoorbeeld bestanden die niet meer nodig zijn snel en betrouwbaar van je harde schijf.

Koop nu en bespaar - vind Trend Micro Maximum Security 2023 bij BestSoftware

Koop nu je enkele licentie voor Trend Micro Maximum Security 2023 of krijg direct toegang tot de laaggeprijsde meerdere licenties, bij BestSoftware heb je als consument altijd de vrije keuze. Wij bieden je beproefde software tegen lage prijzen en stellen je zo in staat direct te besparen als onderdeel van je bestelling. Bovendien, als je een probleem hebt, sta je er in geen geval alleen voor. We zijn bijzonder trots op onze beste klantenservice en zullen zo goed mogelijk helpen als er vragen of problemen zijn. Dus, bijvoorbeeld, als de software die je hebt gekocht niet geactiveerd kan worden of als je niet zeker weet of je wilt beginnen met Trend Micro internetbeveiliging 2023 of ook AVG Ultimate 2023 beter geadviseerd, kun je altijd contact met ons opnemen en zullen we je graag helpen. Je kunt onze vriendelijke medewerkers bijvoorbeeld bereiken via de praktische live chat, waar je direct je vragen kunt stellen. Bovendien bieden we een hotline of beantwoorden we e-mails binnen bijzonder korte tijd als je ons een bericht wilt schrijven. Wacht dus niet langer, maar verzeker je nu meteen van je licentie voor de populaire software Trend Micro Maximum Security 2023 of andere programma's uit ons brede assortiment, we kijken uit naar je aankoop.

 

Systeemvereisten - Trend Micro Maximumbeveiliging 2021
Besturingssystemen

Windows11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista

Processor

1 GHz aanbevolen

Geheugen

32-bit: 1 GB aanbevolen

64-bit: 2 GB aanbevolen

Ruimte op de harde schijf

Ten minste 1,5 GB vrije schijfruimte aanbevolen

Webbrowser

Microsoft® Internet Explorer® 9.0, 10.0, 11.0
Mozilla Firefox®, laatste versie
Google Chrome™, laatste versie

Toon

Hoge-kleurenbeeldscherm met een resolutie van 800×480 pixels of hoger (desktop); 1024×768 of hoger (Windows Store); 1366×768 of hoger (Snap apps)

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Trend Micro Maximumbeveiliging 2023 | Multi Apparaat"
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 29,90 * € 34,90 *
Eset Home Security Ultimate Eset Home Security Ultimate
vanaf € 79,90 * € 129,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 26,90 * € 34,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Laatst bekeken