• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Trend Micro Internet Security 2023 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 9,90 * € 14,90 * (33,56% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-11285
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Trend Micro Internet Security 2023 | Windows"

Koop Trend Micro Internet Security 2023 - bij BestSoftware vind je snel wat je zoekt

Met de Trend Micro Internet Security 2023 software brengt de bekende fabrikant opnieuw een uitgebreid uitgeruste totaaloplossing met veel mogelijkheden en onderdelen op de markt. Jij als consument kunt de voor activering benodigde licenties hier direct bij ons bestellen en met één aankoop geld besparen. Maar de nadruk blijft natuurlijk liggen op een grondige en effectieve bescherming van je technologie. Vertrouw op uitstekende bescherming voor al je apparaten, of je nu spelletjes speelt, op het web surft of gewoon in je thuiskantoor werkt. Mis de aantrekkelijke voordelen nu niet en doe je aankoop bijzonder gemakkelijk en comfortabel bij ons in de BestSoftware online shop.

De nieuwste generatie beveiligingssoftware - krachtige technologie voor jouw bescherming

Met een combinatie van verschillende functies en mogelijkheden biedt de Trend Micro Internet Security 2023 software uitstekende bescherming op je apparaten. Want ook vandaag de dag zijn criminelen uit op je gegevens of willen ze de klok rond geld buitmaken. Door jezelf te beschermen met de nieuwste generatie moderne software minimaliseer je het risico heel gemakkelijk en snel. De software Trend Micro Internet Security 2023 werkt met alle gangbare methoden om je een zeer hoge detectiegraad te beloven.

Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de klassieke virusscanner. Samen met de immens grote databases kan de scanner de bestaande bestanden op je harde schijven van heel dichtbij bekijken en een vergelijking uitvoeren. Als de scanner dan een match vindt met reeds bekende malware, dan worden de gevaarlijke bestanden onmiddellijk verplaatst naar een beveiligde ruimte. Hier kun je ze eenvoudig verwijderen of een vals alarm melden als het nog steeds een veilig bestand is.

Maar in de wereld van vandaag volstaat de klassieke virusscanner niet meer in de strijd tegen de verschillende gevaren. Criminelen bedenken steeds nieuwe methoden en ideeën om je gegevens in handen te krijgen of de controle over je apparaten over te nemen. De databanken kunnen dus, ondanks hun omvang, niet zo actueel zijn dat ze betrouwbaar alle gevaren opsporen. De Trend Micro Internet Security 2023 software gaat daarom een grote stap verder en vertrouwt op de cloud en kunstmatige intelligentie. Met deze combinatie wordt een zogenaamde gedragsanalyse uitgevoerd. Als er een onduidelijke dreiging is, wordt het getroffen bestand naar de cloud geüpload. Hier worden het gedrag en de digitale vingerafdruk dan nauwkeurig onderzocht en kan de AI bepalen of het echt een gevaar of een vergissing is. Zo worden zelfs zero-day aanvallen of exploits betrouwbaar en snel opgespoord.

Tenslotte mag een firewall natuurlijk niet ontbreken in de Trend Micro Internet Security 2023 software. Hiermee kun je je netwerk en de inkomende en uitgaande verbindingen bijzonder effectief beschermen. Door de verbindingen goed in de gaten te houden, kan de Trend Micro Internet Security 2023 software ook onmiddellijk verdacht gedrag op deze punten opsporen en daarop reageren. Je computer of notebook is dus goed beschermd. Dus zelfs deze veel voorkomende kwetsbaarheden worden gedicht als je vertrouwt op de uitstekende bescherming en de vele voordelen van de software Trend Micro Internet Security 2023.

De uitgebreide online bescherming biedt nog meer hulpmiddelen voor je veiligheid

Vooral bij het surfen op internet zijn er echter veel andere en bijzondere gevaren waarvan veel gebruikers zich nog niet echt bewust zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor de diefstal van iemands wachtwoorden of een volledige overname van iemands identiteit. Dure schade is in dit geval helaas allesbehalve zeldzaam, maar kan heel goed voorkomen worden met de uitstekende bescherming die de software Trend Micro Internet Security 2023 biedt.

Als je bijvoorbeeld e-mails gebruikt voor eenvoudige en veilige communicatie in het dagelijks leven, houdt de Trend Micro Internet Security 2023 software je mailbox in de gaten. Juist hier zijn steeds weer gevaarlijke berichten te vinden, die bijvoorbeeld een valse link of een bijlage met malware bevatten. Als je nu op de link klikt of de bijlage downloadt naar je harde schijf, is je computer snel geïnfecteerd met een Trojan of een virus. De Trend Micro Internet Security 2023 software let daarom goed op en verwijdert zulke berichten direct. Maar zelfs een slecht geoptimaliseerd systeem kan een veiligheidsrisico worden voor je technologie. Daarom kun je op veel plaatsen werken en je computer of notebook optimaliseren met de software Trend Micro Internet Security 2023. Zo worden bestanden die niet meer nodig zijn direct verwijderd om veiligheidsrisico's te elimineren, opslagruimte vrij te maken en ook de prestaties aanzienlijk te verbeteren. Zo profiteer je als gebruiker direct van veel verschillende voordelen.

Tegenwoordig zijn veel mensen nog min of meer regelmatig onderweg in sociale netwerken, bijvoorbeeld om nieuwe mensen te ontmoeten of vriendschappen te onderhouden. Met de Trend Micro Internet Security 2023 software zit je altijd aan de veilige kant en profiteer je van uitstekende bescherming tegen alle gevaren. Je persoonlijke gegevens zijn bijvoorbeeld beveiligd en zelfs de bekende nepprofielen kunnen je geen kwaad doen. In huishoudens met kinderen is het gebruik van de Trend Micro Internet Security 2023 software ook een zeer goede keuze. Het programma is altijd uitgerust met een praktische functie voor ouderlijk toezicht, waarmee je de controle behoudt over het gebruik van de moderne technologie. Blokkeer de toegang tot ongeschikte inhoud op internet met behulp van praktische filterlijsten of gebruik de optie om de gebruikstijd individueel in te stellen. Het praktische ouderlijk toezicht van Trend Micro Internet Security 2023 geeft je hiervoor de juiste hulpmiddelen.

Vooral bij online bankieren gaat het vaak om gevoelige gegevens en grote bedragen. Criminelen proberen daarom herhaaldelijk met valse websites toegang te krijgen tot inloggegevens. Trend Micro Pay Guard is een integraal onderdeel van Trend Micro Internet Security 2023 en herkent wanneer je een valse site oproept, waardoor gegevensdiefstal wordt voorkomen.

Geoptimaliseerde prestaties en eenvoudige bediening - zelfs onder Windows 11

De software Trend Micro Internet Security 2023 is de nieuwste versie van het populaire programma en daarom state-of-the-art. Dit is niet alleen te merken aan het zeer hoge detectiepercentage, maar ook aan de ondersteuning van alle gangbare en vooral nieuwe besturingssystemen. De beveiligingssoftware is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor gebruik onder Windows 11. Dankzij deze ondersteuning staat niets het gebruik van alle mogelijkheden en functies op nieuwe apparaten in de weg.

Daarnaast zijn de vele optimalisaties op de juiste plaatsen duidelijk merkbaar. Door de verbeterde prestaties profiteer je van zeer effectief en eenvoudig gebruik, vooral op een ouder of zwakker systeem. Terwijl de software op de achtergrond voor je bescherming zorgt, kun je zonder beperkingen met je systeem blijven werken. Dit betekent dat zelfs als je een oudere computer hebt, Trend Micro Internet Security 2023 een zeer goede keuze is.

Overigens: Als je ook uitgebreide bescherming wilt onder macOS of zelfs op mobiele apparaten, moet je onze alternatieve producten eens nader bekijken. Je kunt bijvoorbeeld Trend Micro Maximum Security 2023 gebruiken, dat uitstekende bescherming biedt met de nieuwste technologie op een bijzonder groot aantal platforms en je talrijke voordelen biedt. Je kunt deze licenties ook voor een bijzonder lage prijs krijgen van BestSoftware.

Wij bieden goedkope licenties rond Trend Micro Internet Security 2023

Zodat je toegang hebt tot alle voordelen van de Trend Micro Internet Security 2023 software, bieden we je hier bij BestSoftware precies de juiste licenties voor activatie. Vertrouw op onze aantrekkelijke aanbiedingen en profiteer van verschillende voordelen. Omdat bij een geplande aankoop bij ons niet alleen de financiële aspecten centraal staan, maar ook de andere aspecten weten te overtuigen- Zo bieden we onze klanten altijd de beste klantenservice. We willen je graag de beste ondersteuning bieden voor alle zorgen en staan voor jou als consument klaar met een live chat, per e-mail of op de hotline. Dus als je problemen hebt hier bij BestSoftware, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We bieden je ook vele andere producten als alternatief. Als consument kun je bijvoorbeeld Trend Maximale Beveiliging 2023 of bij AVG Internet Security 2023 als je een andere oplossing wilt voor maximale veiligheid in het dagelijks leven.

Systeemvereisten - Trend Micro Internet Security 2023
Besturingssystemen

Windows 11, Windows 10, Windows 7, Windows Vista

Processor

1 GHz aanbevolen

Geheugen

32-bit: 1 GB aanbevolen

64-bit: 2 GB aanbevolen

Ruimte op de harde schijf

1,3 GB (1,5 GB aanbevolen)

Webbrowser

Microsoft® Internet Explorer® 9.0, 10.0, 11.0
Mozilla Firefox®, laatste versie
Google Chrome™, laatste versie

Toon

Hoge kleurenschermen met een resolutie van 800×480 pixels of hoger (desktop); 1024×768 of hoger (Windows Store); 1366×768 of hoger (Snap apps)

Verdere links naar "Trend Micro Internet Security 2023 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Trend Micro Internet Security 2023 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Trend Micro Internet Security 2023 | Windows"
TIP!
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
NIEUW
ESET Small Business Security 2024 ESET Small Business Security 2024
vanaf € 144,90 * € 169,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
TIP!
Laatst bekeken