• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee Totale Bescherming 2023

€ 89,90 * € 149,90 * (40,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
 • BS-11426
 • Meertalig
 • 6 User
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee Totale Bescherming 2023"

Meer veiligheid voor alle gezinsleden dankzij McAfee Total Protection 2023

Heb jij ook de veiligheid van je hele gezin voor ogen? Dan moet je eens goed kijken naar de McAfee Total Protection 2023 software met vele functies en voordelen. De bewezen en populaire beveiligingsoplossing biedt een goede bescherming voor alle gezinsleden en tal van verschillende eindapparaten. Profiteer van de talrijke hulpmiddelen en verzeker je vandaag nog van een licentie voor het populaire programma McAfee Total Protection 2023 in onze BestSoftware online shop. In directe vergelijking met het kopen bij de originele fabrikant bespaar je met de door ons aangeboden licenties veel geld en profiteer je natuurlijk nog steeds van legale aanbiedingen. Profiteer dus nu, hier bij BestSoftware is je aankoop over de hele lijn de moeite waard.

Koop licenties voor McAfee Total Protection 2023 en profiteer van de nieuwste beveiligingstechnologie

De McAfee Total Protection 2023 software is gebaseerd op de huidige technologie en belooft je dus een effectieve bestrijding van de talloze gevaren en risico's die het gebruik van moderne technologie vandaag de dag met zich meebrengt. Het aantal gevonden virussen, Trojaanse paarden of aanvalsmethoden blijft immers toenemen. De criminelen hebben het vooral gemunt op je persoonlijke gegevens. Die moet je daarom effectief beschermen door te vertrouwen op het programma McAfee Total Protection 2023 en een praktische licentie te gebruiken voor permanent gebruik.

Het hart van de McAfee Total Protection 2023 software is de geïntegreerde virusscanner. Direct na de installatie of op de achtergrond tijdens de lopende werking waakt het belangrijke onderdeel voortdurend over jou en je apparaten. Nieuwe bestanden en activiteiten worden in detail gevolgd en gecontroleerd aan de hand van een database. De databases zijn altijd up-to-date om een bedreiging zo snel en effectief mogelijk op te sporen. Als het programma McAfee Total Protection 2023 vervolgens iets op je harde schijf vindt, verwijdert het dat direct.

Maar ook bij het surfen op internet of het openen van verschillende e-mails zit je altijd aan de veilige kant als je de McAfee Total Protection 2023 software gebruikt. De geïntegreerde pishingbescherming voorkomt bijvoorbeeld betrouwbaar dat je gegevens via een nepbericht of een bijbehorende website worden gelezen en afgeluisterd. Het programma waakt dus altijd voor je en waarschuwt je duidelijk als je een valse website wilt oproepen of een gevaarlijke bijlage bij een bericht wilt downloaden.

Een van de belangrijke hulpmiddelen in de strijd tegen de verschillende bedreigingen in het dagelijks leven is natuurlijk een firewall. Hier is de McAfee Total Protection 2023 software zeer goed op zijn plaats en komt zelfs met een firewall met verschillende niveaus. Dankzij dit worden de inkomende en uitgaande verbindingen op je computer altijd tot in detail in beeld gehouden. Dit is waar criminelen in veel gevallen op uit zijn om je gegevens te grijpen of zelfs de volledige controle over je computer over te nemen. Met de populaire software worden de pogingen echter in real time gedetecteerd en vervolgens natuurlijk direct verhinderd. Je gegevens zijn dus altijd absoluut veilig.

McAfee Total Protection 2023 maakt indruk met ondersteuning voor vele platforms

Het gebruik van moderne technologie is tegenwoordig diverser dan ooit tevoren. Dienovereenkomstig zijn de tijden dat er meestal maar één computer of notebook in een huishouden was, definitief voorbij. Vooral in een gezin behoren smartphones, tablets en apparaten met verschillende besturingssystemen tot de standaarduitrusting.

De McAfee Total Protection 2023 software overtuigt ook in dit geval met zijn goede eigenschappen en geschikte technologie. Niet alleen worden alle huidige besturingssystemen van Microsoft ondersteund, bijvoorbeeld in de vorm van Windows 10 en Windows 11, maar ook vele andere platforms en apparaten. Je kunt de praktische bescherming dus ook gebruiken op een computer met macOS of zelfs op een smartphone of tablet.

Overzicht van de overige functies van de McAfee Total Protection 2023 software

Bij het gebruik van McAfee Total Protection 2023 software ligt de nadruk echter niet alleen op het beveiligen van je apparaten. Je kunt ook rekenen op bijzonder veilige en goed beveiligde transacties als je bij BestSoftware een licentie voor het programma hebt aangeschaft. Creditcardbewaking en veilig online bankieren staan immers evenzeer tot je beschikking. Dus als je zonder risico bij je favoriete winkel wilt winkelen, kun je dat zonder problemen doen na aankoop van een licentie voor McAfee Total Protection 2023. Als criminelen proberen toegang te krijgen tot je gegevens, worden de pogingen direct herkend en voorkomen door de krachtige beveiligingssoftware.

Bovendien profiteer je als gebruiker van een geïntegreerde. Het virtuele privé-netwerk verhoogt het veiligheidsniveau bij het surfen op internet aanzienlijk. Hiervoor wordt een grondige versleuteling van de verzonden gegevens gebruikt. De gegevens worden rechtstreeks via verschillende servers geleid, zodat ze moeilijker te lezen of te onderscheppen zijn. Natuurlijk kun je het virtuele privé-netwerk zonder problemen op verschillende apparaten gebruiken, afhankelijk van de licentie die je kiest. Maar zelfs in de goedkoopste versie zijn er maximaal vijf apparaten die je eenvoudig kunt beveiligen en beschermen.

Dankzij McAfee Total Protection 2023 hoef je ook geen wachtwoorden en wachtwoorden meer te onthouden. De geïntegreerde wachtwoordmanager maakt dat mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de bijbehorende inloggegevens handig op te slaan in de virtuele kluis. Daarna worden ze naar behoefte automatisch ingevuld. Zo behoren onze wachtwoorden eindelijk tot het verleden met de aanschaf van een handige licentie.

Je vindt goedkope licenties voor McAfee Total Protection 2023 bij BestSoftware

We heten je van harte welkom bij BestSoftware. Wij bieden je de McAfee Total Protection 2023 licentie aan tegen ongelooflijk lage prijzen. Koop vandaag nog producten van de fabrikant McAfee om soepel en veilig op internet te kunnen surfen en werken. In onze online winkel vind je ook McAfee Internet Security 2023 of McAfee Antivirus Plus 2023. Bekijk op je gemak alle artikelen en kies dan het door jou gewenste product. Als je vragen hebt over de bestelling of hulp nodig hebt bij het activeren van de productsleutel, staat onze competente klantenservice tot je beschikking. Je kunt onze service van maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren bereiken per e-mail, per telefoon of ook via live chat. We zijn er voor je en helpen je graag. We sturen je de productsleutel per e-mail na ontvangst van de betaling. Na maximaal 30 minuten arriveert de sleutel in je mailbox. We kijken uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten:

Besturingssysteem

 • Windows 11
 • Windows 10 (Windows 10 in S-modus wordt niet ondersteund)
 • Windows 8.1 - volledig gepatcht (32 en 64 bit)
 • Build 4.10.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
 • Build 4.9.0.2: macOS 10.12 - 10.14 

Smartphones en tablets

 • Android 7 of hoger
 • Apple iOS 13 of hoger

Ondersteunde e-mailprogramma's voor anti-spam

 • POP3 - Outlook, Thunderbird
 • MAPI (Microsoft Exchange Server) -  Outlook
 • Webmail - Elk webmailaccount met IMAP/POP3-toegang. (De anti-spam tool controleert de e-mails die je via een browser ontvangt)

Vereist voor de anti-spam werkbalk

 • Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016, 2019
 • Thunderbird 38.0 of hoger

Ondersteunde browsers

 • Internet Explorer 11.0
 • Firefox
 • Google Chrome
 • Microsoft Edge (op Chromium gebaseerd)

Hardware

 • 2 GB RAM
 • 500 MB vrije ruimte op de harde schijf
 • 1 GHz processor
Verdere links naar "McAfee Totale Bescherming 2023"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee Totale Bescherming 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee Totale Bescherming 2023"
Laatst bekeken