• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kaspersky Anti-Virus 2023

Kaspersky Anti-Virus 2023 1 Apparaat 2 jaar

€ 19,90 * € 29,90 * (33,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 370 keer verkocht
  • BS-11289.1
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 2 jaren
  • DE - AT - CH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Anti-Virus 2023"

Kaspersky Antivirus 2023 kopen - beveilig de nieuwste technologie voor meer veiligheid

Met Kaspersky Antivirus 2023 kun je de nieuwste versie van de betaalbare instapsoftware beveiligen voor meer veiligheid op je eindapparaten. Of het nu gaat om een notebook, smartphone of Apple computer, de bescherming die het populaire programma van de grote fabrikant biedt is overtuigend. Daarnaast kun je rekenen op nog meer mogelijkheden en functies, zoals het optimaliseren van de prestaties op je computer. Natuurlijk zijn betalingsbescherming en virusbescherming ook inbegrepen. Bekijk het nu hier bij BestSoftware en vertrouw op de vele voordelen die gepaard gaan met de aanschaf van de licentie hier in de online winkel. We zien uit naar je bestelling.

Werk en surf nu veilig met de software Kaspersky Antivirus 2023

De Kaspersky Antivirus 2023 software is uitstekend voor veilig werken en surfen in het dagelijks leven. Het programma combineert vele technieken en functies om een effectieve bescherming te garanderen. Zo worden klassieke virusscanners en een geavanceerde gedragsanalyse in combinatie gebruikt. Met zijn jarenlange ervaring op de markt voor beveiligingssoftware weet de fabrikant precies welke punten echt belangrijk zijn.

Overtuig jezelf van de enorme prestaties van de geïntegreerde virusscanner. Het is actief op de achtergrond en houdt de activiteiten op je eindapparaten in de gaten. Als je bijvoorbeeld een bestand downloadt van het Internet, wordt dit nieuwe bestand gecontroleerd aan de hand van de grote databanken. Als een overeenkomende vermelding wordt gevonden en het is malware, dan kan het bestand direct van de computer worden verwijderd. De vergelijking en bescherming werken echter niet alleen met nieuwe bestanden. Vooral na de installatie moet je een uitgebreide analyse van de computer laten uitvoeren om mogelijke gevaren op te sporen.

De virusscanner helpt echter alleen bij eenvoudige bedreigingen, zoals klassieke virussen of Trojaanse paarden. Er vinden echter steeds meer complexe en uitgebreide aanvallen plaats. Dit zijn bijvoorbeeld zero-day aanvallen of exploits die gericht zijn op de persoonlijke gegevens op je computer. Dergelijke gevaren worden echter niet ontdekt met een eenvoudige vergelijking van de databases en een normale virusscanner. Daarom vertrouwt het Kaspersky Antivirus 2023 programma op gedragsanalyse. De typische gedragspatronen van een aanval worden snel herkend en overeenkomstige pogingen kunnen worden geblokkeerd. Zo zijn je gegevens altijd veilig en hoef je je bij het gebruik van Kaspersky Antivirus 2023 software geen zorgen meer te maken dat je de controle over je apparaten verliest.

Ten slotte heeft Kaspersky Antivirus 2023 software ook een handige firewall. Dit houdt de netwerkverbindingen in de gaten en overtuigt met een zeer goede bescherming. Dit betekent dat je gemakkelijk en veilig kunt internetten. Veel netwerkverbindingen zijn onbeveiligd of onvoldoende beveiligd en maken het dus gemakkelijker voor criminelen om toegang te krijgen tot de informatie op je computer. De firewall is natuurlijk ook op de achtergrond actief en overtuigt met een goede bescherming zonder dat je een uitgebreide configuratie of instelling hoeft uit te voeren.

Zelfs de basisversie biedt je veel aantrekkelijke voordelen en hulpmiddelen

De Kaspersky Antivirus 2023 software is de basisversie, die vooral voor beginners een goede keuze is. Maar niet alleen een virusscanner en een firewall zijn inbegrepen, ook de andere functies zijn overtuigend en maken de aanschaf van de laaggeprijsde licentie voor jou bijzonder aantrekkelijk. Als je bijvoorbeeld graag op internet surft en gebruik maakt van de vele betaalmogelijkheden voor bankoverschrijvingen of winkelen, moet je nadenken over de beveiliging op alle eindapparaten. Met de Kaspersky Antivirus 2023 software is die bescherming altijd bij je. De praktische betalingsbescherming voorkomt onbevoegde toegang tot informatie en een overname van de controle over je apparaten. Als je bijvoorbeeld probeert internetbankieren te gebruiken, gaat het in veel gevallen om een valse website via welke je inloggegevens kunnen worden afgetapt. Kaspersky Antivirus 2023 software detecteert deze pogingen onmiddellijk en kan ze stoppen zodat je geen schade lijdt.

Na verloop van tijd worden zelfs de beste computers en de snelste notebooks steeds trager. Om in dit geval een snelle oplossing te bieden, biedt de Kaspersky Antivirus 2023 software je een praktische optimalisatie van de prestaties. Gebruik het om de prestaties aanzienlijk te verhogen. Met dit onderdeel van het programma kun je eenvoudig bestanden van je harde schijf verwijderen die je niet meer nodig hebt. De Kaspersky Antivirus 2023 software maakt het ook heel gemakkelijk om de autostart programma's op je eindapparaten uit te schakelen die je eigenlijk niet nodig hebt, en het is heel gemakkelijk te gebruiken. Dit laat vrijwel geen wensen onvervuld en de software inspireert ook beginners met weinig ervaring.

Met de nieuwe versie profiteer je van ondersteuning op vele platforms

De nieuwe versie van Kaspersky Antivirus 2023 software maakt indruk met ondersteuning voor veel verschillende platforms. Gebruik de bescherming van het programma dus niet alleen op de computer met Windows 10 of Windows 11, maar vertrouw op de uitstekende bescherming op aanvullende eindapparaten. Je kunt bijvoorbeeld je smartphone of tablet-pc extra beveiligen door online een licentie voor de Kaspersky Antivirus 2023 software te bestellen. Met de sleutel kun je ook de praktische apps voor iOS of voor Android gebruiken en zo effectief, goed beveiligd op alle eindapparaten werken. Er is zelfs een oplossing voor macOS die je eenvoudig kunt installeren.

De Kaspersky Antivirus 2023 software biedt nog meer voordelen, zoals uitstekende prestaties op je verschillende eindapparaten. Dit betekent dat je het op oudere pc's kunt installeren en nog steeds effectief kunt werken. Tegelijkertijd kun je vertrouwen op de zeer eenvoudige bediening. Dankzij dit is het programma Kaspersky Antivirus 2023 ideaal voor beginners en onervaren gebruikers.

Bestel goedkope licenties - bij BestSoftware vind je Kaspersky Antivirus 2023

Wij van de BestSoftware online shop bieden onze klanten gunstige prijzen en een uitgebreide klantenservice. Je kunt erop vertrouwen dat je je bestelde rijbewijs binnen korte tijd ontvangt. We leveren je software per e-mail maximaal 30 minuten na de bestelling. Deze manier van leveren biedt veel voordelen, er is geen wachttijd en de bestelde goederen komen niet aan. Het programma kan op dezelfde dag gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat je veilig bent op het internet en beschermd bent tegen allerlei virussen, raden we je aan Kaspersky Antivirus 2023 aan te schaffen. Je hebt altijd de mogelijkheid om extra licenties te kopen tegen gunstige prijzen. Wij bieden een uitgebreid assortiment, zodat geen enkele wens onvervuld blijft. Wil je een programma met meer functies, dan is de licentie geschikt voor jou Kaspersky Totale beveiliging 2023. Dit programma is de premium versie van Kaspersky en biedt veel verschillende mogelijkheden. Koop dus vandaag nog de juiste licentie voor jouw behoeften in onze BestSoftware online shop. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het activeren van de licentie, dan kun je onze service telefonisch, per e-mail en ook via live chat bereiken.


Info:
De termijn gaat in op de dag van levering. We raden je daarom aan om pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

Systeemvereisten - Kaspersky Antivirus 2023
Processor 1 GHz of hoger
Besturingssystemen    Windows 7 | 8 | 8.1 | 10 | 11
Geheugen 1 GB voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit
Ruimte op de harde schijf Harde schijf: 1500 MB beschikbaar geheugen
Andere Internetverbinding vereist voor productactivering, updates en toegang tot sommige functies
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant

Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2023"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Anti-Virus 2023"
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Laatst bekeken