• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

€ 399,90 * € 4.669,90 * (91,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • IDE-10804
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Mail en Groupware voor professionals | Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is de editie van Microsoft's mail en groupware server Exchange gericht op grotere bedrijven. Met de mogelijkheid om tot 100 mail databases te beheren, elk met een willekeurig aantal gebruikersaccounts, voldoet Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise ook aan de eisen van zeer breed samengestelde organisaties.

Hoge prestaties en een breed scala aan mogelijkheden
Exchange Server kopen betekent kiezen voor een van de best presterende en betrouwbaarste mail en groupware systemen op de markt. Met Exchange worden e-mails, contacten, agenda's en taken gemakkelijk beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers in de onderneming. Dankzij de integratie met Outlook en het MS Office ecosysteem kunnen je medewerkers de kracht van Exchange moeiteloos in hun dagelijkse werk gebruiken. De Enterprise Editie van Exchange geeft je als IT beheerder extra mogelijkheden om de prestaties van Exchange te verhogen. Dankzij het grotere aantal mail databases kun je de serverbelasting beter verdelen en plannen. Met voorzieningen als in-place archivering van mail accounts, journaling op gebruikersaccount niveau en bescherming van gegevensintegriteit via IPC (Information Protection and Control), zorgt Exchange Enterprise ook voor maximale stabiliteit en gegevensbeveiliging. Dankzij de preventie van gegevensverlies en -lekken zijn je gegevens met Exchange Server Enterprise natuurlijk ook op het hoogste niveau beschermd tegen ongeoorloofde toegang door derden.

Door je eigen Exchange server te combineren met Microsofts cloud oplossing Azure en Exchange Online Services, kun je er ook voor zorgen dat je gegevens via het Internet permanent geback-upt worden. In gemengd bedrijf met Office 365 hebben je gebruikers altijd en overal toegang tot mails, het wereldwijde adresboek of de agendadiensten. Dankzij de Active Sync technologie is mobiele toegang via de Outlook app voor iOS en Android zowel gegevensbesparend als betrouwbaar. Natuurlijk is vooral toegang tot e-mail ook mogelijk via de gestandaardiseerde IMAP, SMTP en POP protocollen. Als alternatief kan de Outlook Web App gebruikt worden om van overal toegang te krijgen tot je gehoste mailaccounts.

Licenties voor Microsoft Exchange
Merk op dat je, om goed gebruik te maken van Exchange, niet alleen een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise licentie hoeft te kopen. Microsofts licentiemodel vereist dat je ook zogenaamde Client Access Licences (CAL's) en een bijbehorende upgrade koopt om de client-side Enterprise functies te kunnen gebruiken. Een beperkt gebruik van de Enterprise Server met een gewone, niet-Enterprise CAL is echter wel mogelijk. Bijgevolg wordt ook een gemengde modus overwogen, waarin je Enterprise CAL's speciaal koopt voor die gebruikers die van de extra mogelijkheden van de Enterprise Server profiteren. Een latere upgrade van de normale CAL's is mogelijk.

Weet je niet helemaal zeker of Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise het juiste product voor je is? Overweeg je nog steeds of het niet genoeg is om de eenvoudige Exchange Server te kopen? Ons bekwaam en betrouwbaar ondersteuningsteam geeft je graag per telefoon, e-mail of chat advies over al je vragen over Exchange, Exchange Enterprise en de vereiste licenties voor client-toegang.

Wat is Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?
Exchange is de mail- en groupware server van Microsoft waarmee je e-maildiensten, agenda's, takenlijsten en meer kunt verzorgen en synchroniseren. Microsoft Outlook wordt in de meeste bedrijven gebruikt als het standaard programma voor Exchange. Exchange Server in de Enterprise Editie is de meest uitgebreide versie van de Exchange Server en is vooral bedoeld voor zeer grote bedrijven die speciale eisen stellen aan de prestaties van de groupware server.

Wie zou Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise moeten kopen?
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise is vooral gericht op grotere bedrijven en instellingen. Als je een instelling bent met behoefte aan meer dan vijf mailbox databases, dan is Exchange Enterprise iets voor jou. Ook als de geavanceerde mogelijkheden om gegevensintegriteit op de server te garanderen belangrijk voor je zijn, is de Enterprise editie de moeite van het bekijken waard. Mailbox databases vertegenwoordigen geen individuele mailboxen, maar zijn databases waarin groepen van gebruikersaccounts worden opgeslagen.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?
Exchange en Exchange Enterprise zijn uiterst performante mail en groupware oplossingen. De integratie van Exchange met MS Office producten (in de eerste plaats de Outlook client toepassing) en Microsoft online diensten (zoals Exchange Online) zorgt voor een naadloze integratie van het product in je IT ecosysteem. De Enterprise Editie van Exchange overtuigt bovendien met, onder andere, een groter aantal mail databases en voorzieningen voor het nauwkeuriger instellen van journaling opties en in-place archivering.

Gebruik van extra functionaliteiten
Net als voor de serverlicentie zijn er ook twee edities voor de toegangslicenties van Exchange Server 2019, namelijk Standard en Enterprise. De edities van de server licenties zijn echter niet gerelateerd aan de edities van de CAL's. Terwijl de server licentie edities betrekking hebben op schaalbaarheid, verschillen Exchange Server Standard CAL en Exchange Server Enterprise CAL in de prestatiekenmerken van het te gebruiken Exchange Server product.

Met andere woorden, elke CAL editie geeft recht op toegang tot elke server editie.
Exchange Server 2019 Standard CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is nodig om toegang te krijgen tot standaard Exchange Server 2019 functionaliteit, zoals e-mail, agenda en contactpersonen.
Exchange Server 2019 Enterprise CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is nodig voor toegang tot enterprise functies van Exchange Server 2019, zoals unified messaging met voicemailmogelijkheid, Exchange Online Protection voor geavanceerde bescherming tegen virussen en spam, geïntegreerde archiveringsfunctionaliteit en bescherming tegen gegevensverlies.
Voor Enterprise CAL's is meestal een Standard CAL nodig.

Outlook Desktop Toepassing
Om de Exchange Server diensten te gebruiken is aan de desktopzijde een e-mail desktop toepassing zoals Microsoft Outlook nodig. Microsoft Outlook kan gekocht worden als onderdeel van een Office suite.
Outlook van Office 365 ProPlus of Office Professional Plus is vereist om bepaalde bedrijfsfuncties van Exchange Server 2019 te gebruiken, zoals archiveren. Outlook van een ander kantoorpakket, zoals Office Standard, zal deze functionaliteit niet kunnen gebruiken.


Systeemeisen:

Besturingssysteem:
Windows Server 2019 Standaard of Datacenter
Processor:
Intel processor die de Intel 64 architectuur ondersteunt (voorheen Intel EM64T).
AMD processor die het AMD64 platform ondersteunt.
Geheugen:
Mailbox: Ten minste 128 GB aanbevolen
Edge Transport: Ten minste 64 GB aanbevolen.
Harde schijf ruimte:
Minstens 30 GB vrije ruimte op de schijf waarop Exchange geïnstalleerd is.
Minstens 200 MB vrije ruimte op de systeemschijf.
Minstens 500 MB vrije ruimte op de schijf met de berichtenwachtrij database.

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Laatst bekeken