• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Photo Commander 16 | Windows

€ 19,90 * € 39,90 * (50,13% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10914
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Photo Commander 16 | Windows"

 

Koop Ashampoo Photo Commander 16 - het is zo gemakkelijk om je foto's en afbeeldingen op de computer te beheren

Beheer je foto's en afbeeldingen gemakkelijk op je computer met de talrijke functies van de Ashampoo Photo Commander 16 software. De beproefde en populaire oplossing overtuigt met aantrekkelijke kenmerken, eenvoudige bediening en zelfs leerfuncties die je dagelijkse leven veel gemakkelijker kunnen maken. Je hoeft het niet langer te stellen zonder zelfs eenvoudige hulpmiddelen om je foto's te bewerken. Grijp nu je kans en koop een licentie voor Ashampoo Photo Commander 16 goedkoop, veilig en gemakkelijk in de BestSoftware online winkel. Hier profiteer je van vele aantrekkelijke voordelen, onze top klantenservice en gunstige prijzen.

 

In het dagelijks leven heb je toegang tot veel functies dankzij Ashampoo Photo Commander 16

De fabrikant zelf beschrijft de Ashampoo Photo Commander 16 software als een complete oplossing die bijzonder geschikt is voor het bekijken, ordenen of bewerken van foto's. Je kunt zo meer orde brengen in je verzamelingen of de laatste hand leggen aan je foto's voor je ze verder gebruikt of ze aan je vrienden presenteert.

 

De nadruk ligt op de praktische mogelijkheden en eigenschappen voor beeldoptimalisatie. Ook al is de technologie van camera's en foto's de laatste jaren steeds beter geworden, toch is er in veel opnamen altijd ruimte voor verbetering. In zulke gevallen kun je gewoon de automatische optimalisatie van je foto's gebruiken, dankzij de Ashampoo Photo Commander 16 software. Met weinig moeite worden zelfs erg slechte foto's aanzienlijk opgewaardeerd en schitteren ze in een nieuwe pracht. Of het nu krassen, digitale ruis of rode ogen zijn, je kunt al deze ongewenste inhoud verwijderen in slechts een paar stappen. Natuurlijk kun je dit ook heel snel doen met veel foto's. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geïntegreerde batchverwerking. Dus met slechts één klik kun je meerdere foto's toevoegen en ze door Ashampoo Photo Commander 16 op vele belangrijke punten aanzienlijk laten optimaliseren.

 

Maar ook gebruikers met een verlangen naar creatieve ontwikkeling komen aan hun trekken met de Ashampoo Photo Commander 16 software. De juiste functies zijn hiervoor direct beschikbaar. Als je bijvoorbeeld een diavoorstelling wilt maken, kan dat met weinig moeite. Zelfs een bijzonder hoge 4K resolutie vormt geen belemmering voor dit project en kan desgewenst worden aangenomen. Om te zorgen dat het creatieve idee niet verloren gaat, heb je bij het maken van de diavoorstelling toegang tot veel verschillende overgangen, verschillende effecten en zelfs ondersteuning voor talrijke muziekformaten. Gebruik de real time preview van de beelden om dan een eerste indruk te krijgen van het voltooide werk en de nieuwe voorstelling met je foto's.

 

Als alternatief kun je ook collages, kalenders of kaarten maken met Ashampoo Photo Commander 16. Dankzij de talrijke sjablonen, functies en mogelijkheden kan dit ook heel creatief enerzijds, maar heel snel en effectief anderzijds. Wil je de foto's naast de automatische optimalisatie ook zelf bewerken, dan biedt Ashampoo Photo Commander 16 je daarvoor de geschikte functies. Snijd de foto's bijvoorbeeld zelf bij, zet een scheve horizon recht of breng kleuraccenten aan. Zelfs het bijsnijden van mensen of voorwerpen gaat heel gemakkelijk en de vele effecten stellen je in staat creatief te zijn in al je foto's. Natuurlijk is er zelfs een professioneel gedeelte beschikbaar als de klassieke gereedschappen van Ashampoo Photo Commander 16 niet genoeg voor je zijn. Hier vind je onder andere de zogenaamde gradatiecurven of de toonwaardecorrecties.

 

Bijzonder gemakkelijk te gebruiken dankzij de leerinterface van Ashampoo Photo Commander 16

Behalve de talrijke hulpmiddelen om met bestanden en afbeeldingen te werken, wil de Ashampoo Photo Commander 16 software het je ook veel gemakkelijker maken om je eigen verzameling bij te houden. Het programma werkt bijvoorbeeld met de zogenaamde geo-tags. Deze worden steeds vaker gebruikt door camera's en mobiele telefoons en maken het mogelijk om precies te lokaliseren waar de betreffende foto werd genomen. Het programma Ashampoo Photo Commander 16 biedt je de mogelijkheid om automatisch te sorteren op basis van deze gegevens. Vooral als je veel verschillende foto's hebt, kun je ze bijhouden en precies weten waar de foto genomen werd, zelfs na enkele maanden of zelfs jaren. Landen, plaatsen of zelfs afzonderlijke straten kunnen gemakkelijk toegewezen worden.

 

Maar ook de leerinterface draagt in hoge mate bij aan de zeer eenvoudige bediening. Dit is vooral merkbaar als je de Ashampoo Photo Commander 16 software regelmatig in het dagelijks leven gebruikt. Het programma onthoudt de vaak gebruikte mogelijkheden en functies en presenteert ze direct op de startpagina. Je kunt deze dan tijdens het gebruik met een enkele klik oproepen. Bovendien besteedt de fabrikant aandacht aan een individuele en moderne vormgeving van zijn eigen producten, dus dat geldt ook voor Ashampoo Photo Commander 16. Hier vind je zeker heel snel je weg en hoef je niet lang te zoeken naar de relevante punten.

 

Meer prestaties en nieuwe functies in Ashampoo Photo Commander 16

In de nieuwe versie van Ashampoo Photo Commander 16 heeft de fabrikant enkele nieuwe functies toegevoegd die het dagelijks gebruik veel gemakkelijker kunnen maken. Zo geeft het programma nu de zogenaamde metagegevens direct in de statusbalk en maakt zo een nog beter overzicht in het dagelijks leven mogelijk. Bovendien werkte Ashampoo ook aan de reeds geïntegreerde zoekfunctie voor dubbele foto's, die je veel opslagruimte en aanzienlijk meer orde geeft. Dankzij de revisie gaat het zoeken nu veel sneller op elke computer, de verhoogde prestatie is duidelijk merkbaar, vooral bij een uitgebreide collectie. Met Ashampoo Photo Commander 16 kun je nu in één keer meerdere pagina's scannen en controleren, en ze desgewenst omzetten in PDF's met meerdere pagina's. Wil je een detail in grote beelden beter bekijken en gebruik je daarvoor de zoomfunctie, dan profiteer je ook van een aanzienlijk snellere reactie van de software. Lange wachttijden behoren eindelijk tot het verleden dankzij Ashampoo Photo Commander 16 en de software werkt ook uitstekend op een oudere computer.

 

Je kunt gemakkelijk zelf uitvinden of de Ashampoo Photo Commander 16 oplossing een goede keuze is voor je omgeving en voor je dagelijks leven. Vertrouw daarvoor op een gratis proefversie die door de fabrikant wordt verstrekt. Probeer alle mogelijkheden en functies zonder risico uit en begin dan effectief te werken door een permanente licentie voor de Ashampoo Photo Commander 16 software bij ons in de BestSoftware online winkel te kopen.

 

Koop nu een licentie voor de software Ashampoo Photo Commander 16 voor een redelijke prijs

Koop nu een licentie voor de software Ashampoo Photo Commander 16 tegen een bijzonder lage prijs in onze BestSoftware online winkel en profiteer van de vele voordelen die al veel van onze klanten overtuigd hebben. We letten o.a. op de bijzonder gunstige prijzen waarmee je veel geld bespaart binnen het kader van de bestelling en vooral in vergelijking met de fabrikant. Bovendien hoef je niet lang te wachten voor je alle functies kunt gaan gebruiken. Na maximaal 30 minuten ontvang je de sleutel voor het activeren van de software in je mailbox. Bovendien helpen we je met ervaren experts en een top klantenservice voor alle vragen. We staan onder andere tot je beschikking in de live chat, op de hotline of per e-mail. Veel andere producten van de fabrikant Ashampoo liggen ook op je te wachten en kunnen voor een gunstige prijs gekocht worden, dit geldt bijvoorbeeld voor Ashampoo Foto Herstel of Ashampoo PDF Pro 3. Niets staat effectief, professioneel werken in het dagelijks leven in de weg.

 

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-bit )
Grafische kaart 1280x1024 - 100% | 1600x1200 - 150% | 2048x1536 - 200% | 2560x2048 - 250%
Andere

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

      

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 29,99 * € 59,99 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 29,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Laatst bekeken