• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Acronis True Image 2021 Premium | 1 TB Cloud | 1 jaar

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Premium | 1 TB Cloud | 1 jaar"

Bekijk meer functies en koop Acronis True Image 2021 Premium goedkoop bij BestSoftware

Nu kopen Acronis True Image 2021 Premium nu bij BestSoftware en profiteer van de maximale beveiliging van je persoonlijke gegevens. De fabrikant Acronis is een van de marktleiders als het gaat om gegevensbescherming en regelmatige back-ups. Met Acronis True Image 2021 Premium kun je kiezen voor de uitgebreid uitgeruste topversie voor de hoogste eisen, die kan overtuigen met nog meer mogelijkheden en gereedschappen in vergelijking met de alternatieve producten. Met lage prijzen en de beste service, heten we je welkom bij BestSoftware en overtuigen je om te kopen.

Altijd beschermd met regelmatige back-ups van je harde schijven

Toonaangevende deskundigen raden regelmatige back-ups aan van alle relevante gegevens op je harde schijf, voor het geval dat. Als er een hardwarestoring optreedt, kun je de backup gewoon terugzetten en zonder onderbreking verder werken, of toegang blijven houden tot alle relevante informatie, gegevens en documenten. Met behulp van de juiste software kun je het maken van back-ups veel gemakkelijker maken. De bekende fabrikant Acronis biedt een aantrekkelijk totaalpakket met Acronis True Image 2021 Premium, dat talrijke mogelijkheden biedt voor regelmatige back-ups. Natuurlijk kun je de parameters voor de gewone back-up zelf instellen. Stel bijvoorbeeld de frequentie zo in dat de software een vast schema volgt. Als alternatief kun je de handmatige modus gebruiken, maar in dit geval moet je zelf de data voor de back-ups onthouden. Bovendien bepaal je op welke bestanden, harde schijven of partities de back-up betrekking moet hebben. Je hebt verdere vrijheid in de keuze van de opslagplaats. Natuurlijk kun je de bestanden gewoon op een USB stick of een externe harde schijf back-uppen, maar niets weerhoudt je er ook van ze over te zetten naar NAS apparaten of ze zelfs rechtstreeks naar de cloud te back-uppen.

De Acronis True Image 2021 Premium software ondersteunt je echter ook bij het veilig gebruik van moderne technologie in het dagelijks leven. Tal van functies op het gebied van cyberbescherming zijn al inbegrepen en overtuigen met basisbescherming. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ransomware, die het programma van Acronis onmiddellijk herkent, de juiste tegenmaatregelen initieert en zo je computer beschermt. Hetzelfde geldt voor het zogenaamde crypto-mijnen. Door software te infiltreren gebruiken misdadigers ongemerkt de rekenkracht van je computer om virtuele valuta te ontginnen. Acronis True Image 2021 Premium stopt zulke pogingen onmiddellijk, bespaart waardevolle energie en laat je verder genieten van maximale computerprestaties.

Als je een harde schijf moet vervangen, bijvoorbeeld om een snelle SSD schijf te gebruiken, overtuigt het Acronis True Image 2021 Premium programma je met een eenvoudig kloonproces. Dit bespaart je het tijdrovende kopiëren of zelfs opnieuw installeren van het systeem. Sluit eenvoudig de nieuwe harde schijf aan, bevestig de instellingen en standaardinstellingen en start het proces. De software zet nu alle inhoud in een exacte kopie over op de nieuwe harde schijf. Als het een systeem is, is de nieuwe harde schijf zelfs direct opstartbaar. Installeer het dan op je computer, start hem op en werk verder zoals gewoonlijk met alle instellingen, programma's en diensten.

Praktisch: De software wordt geleverd met geïntegreerde bescherming tegen talrijke bedreigingen

Zoals al gezegd, richt de Acronis True Image 2021 Premium software zich ook op maximale beveiliging van je apparaten en gegevens. Bescherming tegen ransomware en crypto-mining zijn echter maar een paar hulpmiddelen voor deze doelen; veel andere mogelijkheden zijn direct aan boord. Je kunt bijvoorbeeld het voorkeursnetwerk kiezen om de gegevens in de cloud te beveiligen met specifieke acties. Vooral openbare of zelfs onbeveiligde netwerken vormen een groot risico, maar worden bijvoorbeeld vaak op de weg gebruikt. In zo'n geval is het beter als je uitsluitend via bekende en veilige netwerken naar de wolk kunt uploaden. Criminelen hebben dus geen kans om bij je gevoelige gegevens te komen. Bij problemen met beveiliging of bedreigingen blijkt het Tray Notification Centre bijzonder praktisch te zijn. Het toont je belangrijke boodschappen en tips over het gebruik van de software en fungeert zo als een schakel tussen de gebruiker en de software zelf.

De standaardinstellingen voor back-ups zijn ook zo ingesteld dat je als gebruiker kunt profiteren van een zeer hoge mate van beveiliging wanneer je Acronis True Image 2021 Premium gebruikt. Zo wordt bijvoorbeeld de zogenaamde 3-2-1 strategie gebruikt voor het maken van gegevensback-ups. Bijgevolg worden de gemaakte back-ups niet alleen op je harde schijf bewaard, maar maakt het programma ook een kopie in de cloud. Dit betekent dat je altijd een back-up direct bij de hand hebt, mochten er problemen zijn met je technologie of je gegevensdragers. Dankzij Acronis True Image 2021 Premium hoef je je geen zorgen meer te maken over een extra cloud service voor de veilige opslag van je gegevens. Het aantrekkelijke totaalpakket biedt je direct een opslagruimte van één terabyte. Zelfs voor regelmatige back-ups zou deze hoeveelheid gemakkelijk voldoende moeten zijn.

Vertrouw op de brede steun van het platform

Acronis True Image 2021 Premium is software voor veel verschillende platforms en systemen. Zo blijkt de uitgebreid uitgeruste versie compatibel te zijn met de nieuwste Microsoft producten. Installeer het programma dus op Windows 10 of zelfs Windows 11 en gebruik de talrijke functies zonder beperkingen. Hetzelfde geldt voor het populaire macOS systeem, waarvoor optimale ondersteuning is opgenomen. Omdat belangrijke informatie ook steeds vaker op mobiele toestellen te vinden is, bijvoorbeeld documenten uit het dagelijkse kantoorleven of foto's van het gezin als herinnering, wordt ook op dit gebied regelmatige back-up aanbevolen. Dit gaat heel gemakkelijk dankzij Acronis True Image 2021 Premium, waarbij de ondersteuning voor Android en iOS vrijwel niets te wensen overlaat. Dankzij de moderne technologie kun je ook smartphones en tablets absoluut veilig gebruiken. In zo'n geval kun je de gemaakte back-ups gewoon naar je computer overbrengen of, indien nodig, direct naar de cloud.

Afhankelijk van het toepassingsgebied en de systemen, overtuigt de Acronis True Image 2021 Premium software met speciale mogelijkheden en aanpassingen. Zo kun je bijvoorbeeld de aanraakbalk van de huidige MacBooks in je werk integreren met dit programma. Met een centraal dashboard maakt de fabrikant Acronis het je gemakkelijker om je mobiele apparaten te beheren. En heb je vragen, problemen of tips over het gebruik van de Premium versie, dan profiteer je van gratis ondersteuning per telefoon of in het speciale online gedeelte.

Profiteer van aantrekkelijke voorwaarden in de BestSoftware online winkel

Met aantrekkelijke voordelen heten we je welkom hier bij BestSoftware's online winkel en overtuigen je om gemakkelijk vanuit huis te winkelen. Bij ons krijg je niet alleen de populaire versie van Acronis True Image 2021 Premiummaar ook de goedkopere versies. Dus als je geïnteresseerd bent Acronis True Image 2021 Advanced of zelfs Acronis True Image 2021 Standaard om aan de slag te gaan. Natuurlijk download je je programma direct na de succesvolle aankoop en ontvang je ook meteen de sleutel voor de daaropvolgende activering. In de regel duurt het maximaal 30 minuten voor je je software kunt gebruiken.

Merk op dat de sleutel voor Acronis True Image 2021 Premium een runtime licentie is voor gebruik gedurende een periode van 365 dagen. Als je de functies langer wilt gebruiken, moet je daarna nog een licentie kopen. Tijdens de looptijd ontvang je alle updates en nieuwe versies van de software zonder extra kosten. Voor het praktische gebruik van meerdere apparaten in een huishouden, kun je voordelig meervoudige licenties met tot vijf sleutels in één aanbieding krijgen.

 

Systeemeisen - Acronis True Image 2021 Premium
Processor Intel CORE 2 Duo (2GHz) of hoger
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1

RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 7 GB aanbevolen
Ondersteunde bestandstypen

NTFS, Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS(3) *, Linux SWAP *, HFS+**/HFSX** en FAT16/32/exFAT **

* Bestandssystemen worden alleen ondersteund voor backup en herstel van harde schijven of partities.
** Harde schijf herstel, partitie herstel en kloon operaties worden ondersteund zonder de grootte aan te passen.

Schermresolutie

Minstens 1024 x 768 aanbevolen

(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium | 1 TB Cloud | 1 jaar"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium | 1 TB Cloud | 1 jaar"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium | 1 TB Cloud | 1 jaar"
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 34,90 * € 44,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Laatst bekeken