• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows

Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows

€ 59,90 * € 84,90 * (29,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 9 keer verkocht
  • BS-11595
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows"

Bestel licenties voor Nero Platinum Unlimited 2023 tegen een lage prijs bij BestSoftware

De Nero software wordt al vele jaren door talloze gebruikers gebruikt en inspireert nog steeds met een combinatie van talrijke gereedschappen voor het bewerken van verschillende multimediabestanden. Ook met de nieuwste versie van Nero Platinum Unlimited 2023 maak je een goede beslissing en kun je comfortabel werken. We kunnen je op verzoek goedkope en geschikte licenties voor het populaire programma leveren. Hier bij BestSoftware kun je aantrekkelijke voordelen verwachten, waaronder een bijzonder snelle levering van de gewenste producten. Omdat we de levering van de benodigde sleutels voor de activering per e-mail uitvoeren, kun je al na maximaal 30 minuten toegang krijgen tot het gewenste product. Zowel particuliere als commerciële klanten hoeven geen lange wachttijden in acht te nemen, maar kunnen het product meteen gaan gebruiken.

Nero Platinum Unlimited 2023 bevat talrijke functies en krachtige hulpmiddelen

De Nero Platinum Unlimited 2023 software is niet alleen een oplossing voor effectief computerwerk, maar eerder een combinatie van verschillende oplossingen. De oplossing is vooral gericht op gebruikers met hoge eisen en klanten die een bijzonder groot aantal gereedschappen willen gebruiken. De fabrikant zelf spreekt van maximaal 300 functies die onbeperkt beschikbaar zijn bij aankoop van een licentie.

Deze bestaan uit verschillende varianten. Je profiteert bijvoorbeeld van Nero Start, een bijzonder helder en eenvoudig ontwerp. Bovendien kun je met Nero Video belangrijke wijzigingen aanbrengen in bestaande multimedia-eenheden. Het zogenaamde Motion Tracking detecteert automatisch bewegende objecten en laat je ze gemakkelijk pixelen. Bovendien biedt Nero Score je een belangrijke functie om de prestaties van je computer te controleren. Aan de hand van verschillende parameters worden de prestaties van de geïnstalleerde hardware gecontroleerd en geëvalueerd met een puntensysteem. Ook dit onderdeel van Nero Platinum Unlimited 2023 is in de nieuwste versie opnieuw herzien. Je kunt nu ook gemakkelijk de snelheid van je harde schijf bepalen.

Of je kunt de Nero AI Image Upscaler gebruiken om de beste resultaten te krijgen bij het optimaliseren van je multimediabestanden. De software, die een integraal onderdeel is van Nero Platinum Unlimited 2023, gebruikt de kracht en mogelijkheden van AI om een betere kwaliteit te bereiken in de verwerkte bestanden. Je kunt bijvoorbeeld details sterk en in hoge resolutie krijgen. Bovendien ondersteunt Nero Platinum Unlimited 2023 H.265, een nieuw formaat dat verschillende voordelen biedt bij het opslaan van meerdere multimediabestanden op je computer. Dit omvat onder meer een 200 procent hogere efficiëntie vergeleken met de anders gebruikte standaard H.264. Bovendien kun je rekenen op een 40 procent kleinere bestandsgrootte. Als je tijdens het luisteren naar muziek de teksten wilt volgen, biedt Nero Platinum Unlimited 2023 hiervoor ook de juiste functies. Gebruik hiervoor de Nero MediaHome component. Hier worden de bijbehorende teksten van je favoriete liedjes geheel automatisch weergegeven, lang zoeken is niet meer nodig.

In de nieuwste versie van Nero Platinum Unlimited 2023 introduceert de bekende fabrikant enkele aantrekkelijke vernieuwingen en herziene functies. Je kunt bijvoorbeeld de functie 1001 TV's gebruiken om inhoud draadloos van je smartphone naar je TV of computer over te brengen. Dit werkt zelfs in alle gangbare varianten van de huidige webbrowsers. Daarnaast voegt de ontwikkelaar een nieuwe functie toe aan Nero Platinum Unlimited 2023 met ondersteuning voor HEIC en HEIF. Dit betekent dat je het populaire afbeeldingsformaat, dat vaak op iPhones wordt gebruikt, nu heel handig kunt gebruiken in Nero Platinum Unlimited 2023. Bovendien worden vooral video's met een hoge resolutie in 8K met de juiste hardware soepel en zuiver weergegeven. Of het nu gaat om bewerken en optimaliseren met 1 klik, het invoegen van verschillende effecten of het opnemen van je favoriete muziek, vrijwel geen wens blijft onvervuld bij gebruik van de Nero Platinum Unlimited 2023 software.

Overtuig jezelf van het gebruiksgemak van Nero Platinum Unlimited 2023

Of het nu gaat om het eenvoudig sorteren van de gegevens op je harde schijven of het aanpassen van de verschillende details in de multimediabestanden, na aankoop van een licentie voor Nero Platinum Unlimited 2023 kun je gemakkelijk gebruik maken van de vele gereedschappen en krachtige functies. Tegelijkertijd is de software oplossing niet langer alleen geschikt voor professionele gebruikers. Dit komt vooral door de bijzonder eenvoudige bediening via het centrale paneel. In de loop der jaren is dit steeds weer bijgewerkt om onder andere te zorgen voor een frisse uitstraling en een duidelijke structuur.

Mocht je ondanks de duidelijke werking toch een functie missen of vastlopen bij het gebruik van Nero Platinum Unlimited 2023, dan is ook dat geen probleem. Je kunt onder andere het goed gesorteerde helpgedeelte gebruiken om waardevolle informatie te verkrijgen voor het gebruik van het programma.

Je kunt bij ons veel geld besparen - Koop nu Nero Platinum Unlimited 2023

Koop nu een licentie voor Nero Platinum Unlimited 2023 tegen een bijzonder lage prijs in onze BestSoftware online shop en bespaar geld met een eenvoudige en handige bestelling vanuit huis. Overtuig jezelf met één blik van een aantrekkelijke selectie rond de oplossingen en bestel goedkope licenties met slechts een paar klikken. Als je vragen hebt, staan we natuurlijk klaar met competente service en vriendelijke klantenondersteuning om eventuele zorgen weg te nemen. Schrijf ons daarvoor direct in de chat of stuur ons een bericht. In alle gevallen garanderen we een snel en vriendelijk antwoord. Wij leveren ook andere softwareproducten tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Zo ben je er zeker van dat je in onze aantrekkelijke en uitgebreide selectie snel de juiste programma's vindt voor jouw behoeften en effectief dagelijks werk.

Systeemvereisten - Nero Platinum 2023 Unlimited
Processor 2 GHz AMD of Intel® processor
Besturingssystemen   

Windows 11 | Windows 10 | Windows 8.1 | Windows 8 | Windows 7

RAM 1 GB RAM
Ruimte op de harde schijf 5 GB ruimte op de harde schijf
(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nero Platinum 2023 Onbeperkt | Windows"
Laatst bekeken