• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Pinnacle Studio 24 Plus | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Pinnacle Studio 24 Plus | Windows"

Koop Pinnacle Studio 24 Plus - kies krachtige software

De Pinnacle Studio 24 Plus software komt naar je computer met nog meer gereedschappen en verbeterde technologie voor effectieve videobewerking. De fabrikant rust het programma uit met talrijke functies en maakt zo je werk veel gemakkelijker. Natuurlijk kun je de licentie voor de in de tijd onbeperkte oplossing hier bij BestSoftware krijgen. In onze online winkel kun je het uitgebreid uitgeruste complete pakket bijzonder snel krijgen en met een directe download kun je meteen aan de slag. Koop nu, het is het waard.

Met veel hulpmiddelen kun je je video afzonderlijk bewerken

Zelfs bij complexe opnamen kun je met Pinnacle Studio 24 Plus de vinger aan de pols houden en de veranderingen aanbrengen die je wilt, waar je ze wilt. Gebruik tot 24 afzonderlijke sporen om de uitgebreide bestanden effectief te bewerken. Bewerk met gemak links, overlays en andere effecten. Behalve de in totaal 24 sporen voor videobewerking, strekken de uitgebreide mogelijkheden zich ook uit tot de audio-inhoud van de betreffende video. Zelfs hier zijn meerdere afzonderlijke geluidssporen met gemak mogelijk om alle gewenste inhoud te verwerken en aan te passen.

Natuurlijk bevat de Pinnacle Studio 24 Plus software de klassieke gereedschappen voor effectieve videobewerking. Dus, met een professionele toets kun je het bestand knippen waar je wilt en het weer samenvoegen. Voeg talrijke effecten en fade-ins toe om de video een individueel tintje te geven. De mogelijkheden zijn enorm en je kunt heel gemakkelijk vele honderden effecten gebruiken.

Als je verschillende camera's gebruikt voor je opnamen, stelt deze techniek bijzondere eisen aan de latere bewerking. De Pinnacle Studio 24 Plus software is natuurlijk ook zeer goed voorbereid op dit gebied en maakt het mogelijk opnamen van tot vier bronnen tegelijk te bewerken en verwerken. Voorbij zijn de dagen van asynchroon samenvoegen, alles kan uitstekend gecoördineerd worden en levert een heel goed totaalbeeld op.

De mogelijkheden voor individuele videobewerking zijn nog beter met de uitgebreid uitgeruste Pinnacle Studio 24 Plus. Zo kun je bijvoorbeeld de belichting binnen de opnamen in een paar stappen bijstellen. Maak indrukwekkende lichtshows en gebruik de talloze mogelijkheden voor unieke beeld- en lichteffecten.

Als je met succes klaar bent met het bewerken van de bewegende beelden dankzij Pinnacle Studio 24 Plus, zijn er ook veel gereedschappen beschikbaar voor het bewerken van het geluidsspoor. Als je bijvoorbeeld later commentaar of audio-inhoud wilt toevoegen, kun je dat in een paar eenvoudige stappen doen. Hiervoor is een geïntegreerde opnamefunctie beschikbaar. Je kunt ook de bestaande sporen veranderen en aanpassen aan je eigen behoeften, bijvoorbeeld door ze eenvoudig te vervormen. Voor de juiste stemming of optimaal vermaak is het ook mogelijk om passende geluidseffecten direct in het bestand in te voegen. Belangrijk: De Pinnacle Studio 24 Plus software wordt geleverd met de juiste sjablonen en inhoud voor dit gebied. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld een beroep doen op honderden verschillende effecten of in de bibliotheek zoeken naar royalty-vrije muziek voor individuele behoeften, op zoek naar de juiste inhoud.

Als aanvulling op de klassieke eigenschappen en functies besteedt de fabrikant aandacht aan optimale mogelijkheden voor professioneel werk. Werk je bijvoorbeeld met de populaire motion-stop opnametechniek, dan kun je rekenen op de uitstekende ondersteuning van Pinnacle Studio 24 Plus op dit gebied. Gebruik het populaire en actuele programma om met deze techniek te werken en indrukwekkende effecten te bereiken en individuele projecten te maken. Dankzij de moderne functies neemt de software je ook veel werk uit handen, optimaliseert de resultaten en zorgt voor een geslaagde bewerking. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de praktische en krachtige motion tracking. Als je een effect in de video wilt invoegen, oriënteert het zich zo nodig op de gewenste inhoud. Om dit te doen pin je het effect eenvoudig vast en het zal automatisch het bewegende voorwerp volgen.

Behalve de effectieve bewerking van video's heeft de Pinnacle Studio 24 Plus software ook andere basisfuncties. Je kunt bijvoorbeeld de voltooide video's en inhoud gemakkelijk op een DVD branden. De daarvoor benodigde brandfunctie is natuurlijk direct aan boord. Hetzelfde geldt voor het omzetten van bestaande bestanden. Afhankelijk van het doel spelen verschillende technieken een centrale rol. Met de Pinnacle Studio 24 Plus software kun je het bestandsformaat in een paar stappen aanpassen en dan het werk aan het programma overlaten. Je kunt ook grote en hoge-resolutie video's in korte tijd converteren, mits je natuurlijk de juiste hardware hebt.

Gemakkelijk te gebruiken, effectief werken - Pinnacle Studio 24 Plus maakt het mogelijk

Effectief werken ondanks honderden effecten en talrijke gereedschappen is de focus van de Pinnacle Studio 24 Plus software. Zo heb je als gebruiker de mogelijkheid om vele veelgebruikte acties en hulpmiddelen aan een individuele knop toe te wijzen. Met een druk op de knop en de intuïtieve toewijzing kun je veel doeltreffender werken en op den duur veel tijd besparen. Ook het ontwerp van de software zelf draagt in hoge mate bij tot efficiënt dagelijks werk. Met behulp van praktische schuifregelaars, bijvoorbeeld, kun je in een paar eenvoudige stappen belangrijke parameters instellen. Je kunt ook exacte waarden invoeren in de overeenkomstige invoervelden als de instelling nog preciezer moet zijn. Ook hier zul je zeker snel je weg vinden en profiteren van de zeer eenvoudige bediening van alle functies.

Ook de andere mogelijkheden en functies van Pinnacle Studio 24 Plus zijn ontworpen voor effectief en snel werk in het dagelijkse leven, om in het professionele segment veel tijd te besparen en zo de kosten te drukken. Je kunt bijvoorbeeld het voltooide werk direct uploaden naar een van de vele platforms op het Internet en je zo een tijdrovende tussenstap besparen. De software past op natuurlijke wijze de nodige parameters aan voor de directe upload, bijvoorbeeld wat betreft het gewenste formaat. In het algemeen staat niets een snelle uitvoer van het voltooide werk in de weg. Daartoe ondersteunt Pinnacle Studio 24 Plus alle gangbare bestandsformaten; je kunt met een handomdraai de gewenste variant kiezen.

Merk op dat je onder bepaalde omstandigheden de juiste accessoires nodig hebt om alle mogelijkheden van Pinnacle Studio 24 Plus te kunnen gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld voor het branden van een DVD: zorg dat je een geschikt DVD-station hebt. Als je bestanden naar een Blu-ray schijf schrijft, heb je ook een extra plug-in nodig. Indien nodig kun je deze uitbreiding direct bij de software kopen, dus er zouden geen belemmeringen moeten zijn voor direct gebruik.

Bij BestSoftware kun je geld besparen door Pinnacle Studio 24 Plus te kopen

Bespaar jezelf geld met de gemakkelijke aanschaf van nieuwe software door te kiezen voor de BestSoftware online winkel. Natuurlijk gelden de aantrekkelijke aanbiedingen ook voor de Pinnacle Studio 24 Plus serie, dus je aankoop is over de hele lijn de moeite waard. Je bent ook welkom om gebruik te maken van onze andere voordelen, zoals de bijzonder snelle levering van het nieuwe rijbewijs. Je ontvangt de gekochte sleutel altijd binnen maximaal 30 minuten na je bestelling. Dit betekent dat niets een onmiddellijke activering en download in de weg staat. Mochten er problemen ontstaan bij de aankoop of activering van de software, dan helpen we je graag. Schrijf ons een korte e-mail met je bezorgdheid, chat met een expert of bel ons op. Natuurlijk hebben we ook veel alternatieve producten voor Pinnacle Studio 24 Plus in ons assortiment, bijvoorbeeld de goedkopere variant Pinnacle Studio 24 Standaard. Met Pinnacle Studio 24 Ultimate anderzijds kun je een volledig uitgeruste oplossing kiezen voor de hoogste eisen. Natuurlijk zijn alle huidige varianten verkrijgbaar met Windows 10 en Windows 11 compatibel.

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Plus | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Plus | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Pinnacle Studio 24 Plus | Windows"
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
TIP!
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken