• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac onbeperkte apparaten 1 jaar

€ 22,90 * € 29,90 * (23,41% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 165 keer verkocht
  • BS-11109
  • Meertalig
  • onbeperkte toestellen
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac"

Koop McAfee LiveSafe 2022 - vertrouw op BestSoftware

Zelfs als je gewoon op het Internet surft, sta je bloot aan uitgebreide gevaren, zeker in deze tijd. Bij het gebruik van moderne technologie mag je niet zonder bijgewerkte software voor een efficiënte bescherming. Het McAfee LiveSafe 2022 programma is in dit geval een goede keuze en biedt je een goede bescherming tegen alle veel voorkomende bedreigingen. Natuurlijk ben je op de juiste plaats om bij BestSoftware de benodigde licentie voor het gebruik van alle functies te kopen. Met aantrekkelijke voordelen, gunstige prijzen en een optimale service staan wij tot je beschikking en verheugen wij ons op je bezoek aan onze online winkel.

Effectieve virusbescherming is de focus van McAfee

De fabrikant McAfee belooft een zeer goede detectie van veel voorkomende bedreigingen met moderne algoritmen en praktische technieken. De nadruk ligt op de afzonderlijke varianten en veel voorkomende versies, bijvoorbeeld de klassieke malware die je steeds weer tegenkomt als je over het Internet surft. Alleen al het oproepen van een geïnfecteerde Internet pagina is voldoende, en het bijbehorende gevaar wordt in dit geval snel reëel. Maar het programma van McAfee herkent ook onmiddellijk Trojaanse paarden of allerlei pishing pogingen en slaat dienovereenkomstig alarm. Natuurlijk neemt de software ook passende maatregelen, zoals het verplaatsen van de gevaarlijke bestanden naar quarantaine.

Om de overeenkomstige bedreigingen zeer goed te kunnen opsporen, vertrouwt McAfee op een combinatie van online en offline technieken. De offline technieken steunen op uitgebreide en regelmatig bijgewerkte gegevensbestanden. Natuurlijk biedt het gebruik van de online diensten via de cloud ook enkele voordelen en ondersteuning, bijvoorbeeld als je de databases niet regelmatig wilt bijwerken. Natuurlijk herkent de software van McAfee ook complexe bedreigingen die zich voordoen en helpt dienovereenkomstig snel om een goede bescherming mogelijk te maken bij het gebruik van moderne technologie.

Vertrouw op talrijke functies voor je veiligheid

Een van de bijzonder grote sterke punten van de McAfee LiveSafe 2022 software is de uitgebreide ondersteuning voor verschillende apparaten en platforms. In het algemeen kun je het programma natuurlijk gebruiken op klassieke desktop computers of notebooks met een Windows besturingssysteem. De huidige versie ondersteunt niet alleen Windows 10, maar ook het nieuwe Windows 11. Bovendien is de aandacht ook gericht op de huidige Mac computers; met McAfee LiveSafe 2022 profiteer je van ondersteuning voor macOS in de bijbehorende versies. Omdat het gebruik van moderne technologie zich ook steeds meer naar de mobiele sector verplaatst, strekt de compatibiliteit van de beveiligingssoftware zich bovendien uit tot dit segment. Installeer dus de bijbehorende apps via de Google Play Store of de Apple App Store en vertrouw op de uitgebreide bescherming die de talrijke functies bieden. De ondersteuning geldt dus ook voor Android en iOS toestellen.

Als je het programma op je computer geïnstalleerd hebt, kun je bijvoorbeeld vertrouwen op de praktische kwetsbaarhedenscanner. Dit analyseert de computer en vindt hiaten die in het dagelijks leven een reëel gevaar kunnen worden. Diverse analyses maken een nauwkeurige beoordeling mogelijk en McAfee LiveSafe 2022 vindt bijvoorbeeld verouderde software, ontbrekende stuurprogramma's of slecht geoptimaliseerde instellingen. Natuurlijk stelt het programma ook direct de juiste oplossingen voor en maakt zo een snelle oplossing mogelijk om de beveiliging van de PC aanzienlijk te verhogen. De andere optimalisatie hulpmiddelen die je bij het beveiligingspakket kunt gebruiken passen ook bij deze eigenschap van McAfee LiveSafe 2022. De PC optimalisatie, bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat in verschillende scenario's steeds de maximale prestaties van de gebruikte hardware beschikbaar zijn. Voor gebruik op mobiele toestellen profiteer je van app optimalisatie. Met een paar eenvoudige stappen kun je de toepassing die je nu gebruikt kiezen en er extra middelen aan toewijzen.

Als je je PC wilt verkopen of gewoon opfrissen, biedt McAfee LiveSafe 2022 daar ook de juiste hulpmiddelen voor. Er is onder andere een versnipperaar voor je bestanden en gevoelige documenten. Gebruik deze functie om deze gegevens op een bijzonder veilige manier te vernietigen, zodat ze niet meer hersteld kunnen worden. Als je de technologie of de gegevensdrager verandert, verhoogt deze eigenschap de veiligheid natuurlijk aanzienlijk. In één adem kun je ook de McAfee quick clean-up gebruiken om bestanden of cookies die niet meer nodig zijn in één stap van je harde schijf te verwijderen. Dit maakt onder andere meer ruimte vrij op je harde schijf en verbetert de systeemprestaties aanzienlijk.

Als je herhaaldelijk met je computer, notebook of Mac over het Internet surft, sta je vaak bloot aan talrijke bedreigingen. De WebAdvisor, die altijd bij McAfee LiveSafe 2022 wordt geleverd, is navenant praktisch. Het waarschuwt je onder andere voor gevaarlijke of geïnfecteerde sites. Als je toch probeert een bekende geïnfecteerde en gevaarlijke website op te roepen, wordt deze eenvoudig geblokkeerd. Hetzelfde geldt voor besmette links in e-mails of bij het downloaden van gevaarlijke bestanden. Ook hier biedt het programma de nodige bescherming en stelt het je in staat de moderne technologie veilig en zonder beperkingen te gebruiken.

Tenslotte kun je natuurlijk ook rekenen op zeer goede prestaties met McAfee LiveSafe 2022. Ook al werkt het programma voortdurend op de achtergrond om je de beveiliging te geven die je nodig hebt, je kunt je computer of notebook nog steeds gemakkelijk en normaal gebruiken. De uitgebreide optimalisaties maken het mogelijk en er is geen snelheidsverlies te verwachten. Bijgevolg is McAfee LiveSafe 2022 zelfs bijzonder geschikt voor oudere of zwakkere systemen.

Als onderdeel van de termijn van een jaar profiteer je van een uitgebreide service belofte van de fabrikant. McAfee verzekert je van deskundige ondersteuning bij alle vragen en problemen; een speciaal opgeleid team staat hiervoor ter beschikking. Als je vragen hebt, bel ons dan gewoon en we helpen je snel en vriendelijk.

Goedkope licenties voor McAfee LiveSafe 2022 zijn bij ons verkrijgbaar

Goedkope licenties voor uitgebreid gebruik van McAfee LiveSafe 2022 zijn hier bij BestSoftware verkrijgbaar. Met aantrekkelijke voordelen en een ruime keuze, zijn wij de ideale online winkel voor je handige boodschappen vanuit huis. Neem dus de tijd om nu rond te kijken, de aanbiedingen te vergelijken en veel geld te besparen door te shoppen voor McAfee LiveSafe 2022. We kijken uit naar je aankoop.

Natuurlijk laten de andere producten hier bij BestSoftware bijna niets te wensen over. Koop bijvoorbeeld McAfee Total Protection 2022 als je een goed en duurzaam antivirus programma wilt voor de software op Windows 10 of Windows 11 zoeken. Hier koop je individuele licenties met een looptijd van een jaar, dus na 365 dagen moet je ze vernieuwen. Bovendien moet je voor alle afzonderlijke apparaten een passende sleutel kopen, hier worden praktische sets met tot wel tien sleutels bij één aankoop aanbevolen. McAfee Antivirus 2022 en McAfee Internet Security 2022 zijn ook gratis bij ons verkrijgbaar.

Overigens is McAfee LiveSafe 2022 een abonnement voor gebruik over een bepaalde periode. Het aanbod is geldig voor een periode van 365 dagen, die daarna verlengd moet worden als je de volledige functionaliteit wilt blijven gebruiken en alle updates wilt ontvangen. Natuurlijk maken we het je mogelijk om de nieuwe licentie in het komende jaar gemakkelijk en direct weer te kopen. Bijzonder praktisch: Door een abonnement te nemen op McAfee LiveSafe 2022, kun je een onbeperkt aantal apparaten uitrusten met een licentie voor aanzienlijk meer beveiliging. Het aanbod is dus een heel goede oplossing, vooral voor frequente gebruikers met verschillende eindtoestellen. Bovendien profiteer je van gratis veiligheids- en functie-updates gedurende de hele looptijd van de licentie. Deze worden automatisch geïnstalleerd, zodat je altijd up-to-date bent als je de software gebruikt.

 

Systeemeisen - McAfee Livesafe 2022
Windows  Windows 8 | Windows 10 | Windows 11
MacOS macOS 10.15 of hoger
Android Android 7 of hoger
iOS iOS 13 of hoger
Processor 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 1.3 GB gratis
Ondersteunde browsers  Google Chrome | Microsoft Edge | Firefox | Safari
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met defabrikant )

Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac"
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Laatst bekeken