• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Bitdefender Internet Security 2022 Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 20,90 * € 24,90 * (16,06% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 289 keer verkocht
  • BS-11105
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Internet Security 2022 Windows"

Werk veel veiliger met Bitdefender Internet Security 2022

Gebruik het volledige potentieel van de huidige technologieën en beveiligingssoftware door te vertrouwen op het uitgebreid uitgeruste totaalpakket van Bitdefender Internet Security 2022 . De huidige versie overtuigt met een goede compatibiliteit, veel intelligente functies voor een goede prestatie en biedt veel hulpmiddelen om de beveiliging op je computer of notebook te optimaliseren. Koop nu je individuele licentie voor uitgebreid gebruik van alle tools en vertrouw op uitgebreide bescherming tegen alle bedreigingen.

De nieuwste technologieën voor je uitgebreide bescherming

Bitdefender is een van de bekendste en meest succesvolle leveranciers van beveiligingssoftware en geniet een grote vraag in zowel het particuliere als het professionele segment. Met Bitdefender Internet Security 2022 is de nieuwste versie van het goed uitgeruste beveiligingspakket beschikbaar. Profiteer van de innovatieve technieken en geavanceerde algoritmen die directe detectie van alle veel voorkomende bedreigingen in real time mogelijk maken. Klassieke malware, ransomware of pishing pogingen vormen niet langer een bedreiging voor jou en je gegevens. Deze worden in real time opgespoord en de software neemt onmiddellijk maatregelen om ze te bestrijden. Natuurlijk detecteert Bitdefender Internet Security 2022 ook uitgebreide en complexe bedreigingen als onderdeel van zijn dagelijkse werk. Daartoe wordt speciale technologie gebruikt voor de verkenning van cybergevaren, die overeenkomstige scenario's opspoort voordat de eigenlijke aanvallen kunnen plaatsvinden. Voor deze taak vindt een onderzoek naar verdachte activiteiten plaats op netwerkniveau. Complexe exploits of brute force aanvallen, die in feite vreselijke schade kunnen aanrichten, zijn dus niet langer gevaarlijk voor je.

Als het gaat om technologieën voor meer beveiliging op de thuiscomputer of op andere eindapparatuur, speelt geavanceerde dreigingspreventie een centrale rol. De speciale technologie herkent gevaarlijk gedrag van apps, komt onmiddellijk in actie bij overeenkomstige incidenten en stopt ze onmiddellijk. Als je je ook ergert aan de talrijke spamberichten die steeds weer in je inbox landen, dan is Bitdefender Internet Security 2022 een goede keuze voor je. De software wordt geleverd met geïntegreerde spambeveiliging, die beschikbaar is voor lokale clients zoals Microsoft Outlook . Dit herkent gevaarlijke en vervelende spamberichten en verplaatst ze onmiddellijk naar de juiste map.

Tijdens het surfen op het Internet sta je altijd aan de veilige kant met Bitdefender Internet Security 2022 . Dubieuze websites, die zelfs tussen zogenaamd bekende aanbiedingen te vinden zijn, vormen een potentieel gevaar. Criminelen gebruiken ze om ongevraagd bestanden te installeren of om malware op je computer te smokkelen. Met de software van Bitdefender komt het echter niet eens zo ver, want je bent al uitvoerig beschermd als je ze probeert te openen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je gevaarlijke websites onmiddellijk herkent en dit gevaar effectief vermijdt.

Regelmatige updates en veel functies zijn hier opgenomen

 Bitdefender Internet Security 2022 is meestal een jaarlijkse licentie. Dit betekent dat je met een gekochte sleutel het programma voor een periode van 365 dagen activeert en gebruikt, waarna het opnieuw geactiveerd kan worden voor verder gebruik. In ruil daarvoor profiteer je echter van regelmatige updates tijdens de looptijd van de licentie, die bijvoorbeeld beveiligingsgaten dichten of af en toe nieuwe functies introduceren. Bij het kiezen van een licentie heb je ook de mogelijkheid om te kopen volgens je individuele behoeften. Je kunt ook licenties voor een langere periode krijgen; tot drie jaar onbeperkt gebruik zijn mogelijk met één aankoop. Als je de licentie ook voor meerdere apparaten nodig hebt, bijvoorbeeld ook in het professionele bereik, zijn de meervoudige licenties voor Bitdefender Internet Security 2022 een heel goede keuze. Je kunt drie, vijf of zelfs tien apparaten gebruiken met slechts één aankoop en de juiste sleutels voor je behoeften ontvangen. Kies je aankoop dus individueel, de mogelijkheden zijn veelzijdig.

Praktisch: Kies de juiste licentie voor je behoeften

De fabrikant Bitdefender biedt met Bitdefender Internet Security 2022 een krachtige oplossing die je computer helemaal niet vertraagt en je in staat stelt hem gewoon te gebruiken, ondanks de uitgebreide bescherming op alle niveaus. Hiervoor is altijd de functie "Bitdefender Photon" bijgevoegd. Dit analyseert het betreffende systeem en past de instellingen aan om uitstekende prestaties te bereiken. Zo spaart het programma enerzijds de hardware en de middelen van het systeem, maar maakt het anderzijds probleemloos gebruik van alle functies mogelijk. Met een speciale batterij-modus herkent Bitdefender Internet Security 2022 ook het gebruik van een notebook en kan de gebruikstijd aanzienlijk verlengd worden door basisinstellingen aan te passen. Bovendien zijn binnen het gebruiksgebied verschillende profielen beschikbaar, die een geoptimaliseerde toepassing mogelijk maken. Met een speciale spelmodus, bijvoorbeeld, maakt Bitdefender Internet Security 2022 extra bronnen vrij en worden de grafische prestaties geoptimaliseerd.

 Voor nog meer beveiliging heeft het softwarepakket microfoon- en webcambeveiliging, zodat Bitdefender Internet Security 2022 spionage in het dagelijks leven effectief kan voorkomen. Over spioneren gesproken, je hoeft je geen zorgen meer te maken over het veelvuldig gepraktiseerde opsporen. Er is een speciale anti-tracker ingebouwd die dergelijke praktijken onmiddellijk voorkomt en zo de bescherming van je persoonlijke gegevens mogelijk maakt.

Met de functie "Portemonnee" kun je alle relevante en gevoelige gegevens bijzonder veilig op je thuiscomputer bewaren, dankzij Bitdefender Internet Security 2022 . Je kunt wachtwoorden of toegangsgegevens voor online bankieren in een paar eenvoudige stappen in deze portemonnee opslaan. Sterke versleuteling, met inbegrip van een wachtwoord, en actuele normen zorgen voor maximale veiligheid; indien nodig zijn de relevante gegevens onmiddellijk beschikbaar. Als je je computer verkoopt en gevoelige documenten veilig wilt wissen, kun je profiteren van een geïntegreerde bestandsvernietiger op Bitdefender Internet Security 2022 . Dit "ontdoet" alle soorten documenten en bestanden zeer effectief om herstel zo goed als onmogelijk te maken. Een geïntegreerde functie voor ouderlijk toezicht, daarentegen, is vooral gericht op huishoudens met kinderen. Met deze functie kun je bijvoorbeeld de inhoud en apps bepalen die je kind op de PC of notebook mag openen en gebruiken. Het beperken van de gebruikstijd en de toegang tot Internet zijn natuurlijk geen probleem met het ouderlijk toezicht van Bitdefender Internet Security 2022. Bescherming voor sociale netwerken en een WLAN beveiligingsadviseur ronden het totaalpakket van de software af Bitdefender Internet Security 2022 is voor een lage prijs verkrijgbaar bij BestSoftware

Als je de juiste licentiehebt gekozen, , dan zien we uit naar je aankoop bij BestSoftware. We helpen je graag verder als je vragen of verzoeken hebt. Bel ons direct en spreek met een expert. Je bent ook welkom om een e-mail te schrijven of onze handige live chat te gebruiken. Of je nu problemen hebt met de activering of vragen over het product, wij helpen je.

Bovendien profiteer je van een ruime keuze in onze online winkel. Als je bijvoorbeeld een goedkopere beveiligingssoftware wilt om mee te beginnen, raden we je aan te grijpen naar Bitdefender Antivirus 2022. De basisversie overtuigt met lage licentiekosten en basisbescherming tegen alledaagse bedreigingen. Als alternatief is er ook de premium versie, in welk geval je Bitdefender Total Security 2022 goedkoop bij ons moet kopen. Combineer de beveiligingssoftware van de specialist met aanvullende producten, bijvoorbeeld Bitdefender Premium VPN. Met deze praktische producten verhoog je je productiviteit meer dan aanzienlijk, gebruik je je technologie absoluut veilig en ontvang je de licentie per e-mail binnen maximaal 30 minuten door bij ons te kopen.

Systeemvereisten - Bitdefender Internet Security 2022
Processor Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
Besturingssystemen    Windows 7 | Windows 8.1 | Windows 10 | Windows 11
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 2.5 GB RAM
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2022 Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2022 Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2022 Windows"
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Laatst bekeken