• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft SQL Server 2012 Standaard

€ 98,90 * € 176,90 * (44,09% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 12 keer verkocht
  • BS-10950
  • Merhsprachig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2012 Standaard"

Koop SQL Server 2012 Standard en profiteer van veel functies in het dagelijks leven

De Microsoft SQL Server is een relationeel databasemanagement systeem en vaak het gereedschap bij uitstek voor professionele gebruikers in het dagelijks leven. Al vele jaren is de oplossing een van de vaste standaards op de markt als het gaat om het gemakkelijk opslaan, ordenen, beheren of verwerken van grote hoeveelheden gegevens in het dagelijks leven. Dit wordt mogelijk gemaakt door de populaire versie van het programma SQL Server 2012 die ook aanzienlijk meer nieuwe functies biedt in vergelijking met zijn voorganger. Tegelijk is het aanbod rond de SQL Server 2012 Standard vooral gericht op kleine bedrijven met een navenant hanteerbare behoefte. Belangrijk: Je kunt de juiste licenties voor activering en gebruik van de server tegen een bijzonder gunstige prijs verkrijgen in onze BestSoftware online shop.

SQL Server 2012 Standard is de praktische versie voor kleinere bedrijven

De Microsoft SQL Server 2012 wordt aan klanten aangeboden in verschillende versies om aan de verschillende behoeften tegemoet te komen. Alle versies hebben de centrale en gemeenschappelijke functies, zodat er bij normaal gebruik geen beperkingen of problemen zouden moeten optreden. De Microsoft SQL Server 2012 Standaard is een van de krachtigere versies en biedt veel belangrijke functies voor het dagelijkse gebruik van de server.

Wie regelmatig op veel verschillende gegevens vertrouwt en ze tegelijk absoluut wil bijhouden doet er dus goed aan Microsoft SQL Server 2012 te gebruiken. Het database-beheersysteem biedt veel functies en is tegelijk vereenvoudigd om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van tamelijk onervaren gebruikers.

Belangrijke vernieuwingen voor effectief dagelijks werk met de SQL Server 2012 Standaard

Met de Microsoft SQL Server 2012 Standard introduceert de fabrikant Microsoft enkele belangrijke veranderingen en vernieuwingen. Enerzijds zijn die bedoeld om de prestaties van de oplossing aanzienlijk te verhogen, maar anderzijds bereiden ze het programma ook voor op de toekomst. Wie een krachtige variant zoekt voor het werken met databases doet er beslist goed aan de standaard versie van Microsoft SQL Server 2012 te gebruiken.

Klanten zullen bij de eerste vergelijking van de beschikbare varianten waarschijnlijk een verschil opgemerkt hebben, want het gamma is nu uitgebreid met de Business Intelligence versie. Maar ook uit technisch oogpunt is er natuurlijk veel veranderd in het SQL Server 2012 Standaard aanbod. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een sterk verbeterde prestatie. Dit garandeert effectief werken met de nieuwe server uit 2012. De optimalisatie van de prestaties betreft vooral de SharePoint dienst. Bovendien blijft de fabrikant zich richten op de behoeften en wensen van professionele gebruikers. Deze omvatten een permanente en voortdurende beschikbaarheid van de diensten. Op dit gebied is de SQL Server 2012 Standard weer heel goed uitgerust en biedt een zogenaamde hoge beschikbaarheidsoplossing, die wordt aangeboden onder de naam "Always On". Tegelijk maakt de fabrikant Microsoft de SQL Server 2012 Standard geschikt voor de toekomst. Dit betekent dat ook steeds meer werk naar de cloud zal worden uitbesteed. De server biedt daarvoor nu de juiste functies en interfaces, want de Azure cloud dienst is nu stevig geïntegreerd.

Besteed aandacht aan de juiste licenties en de bijbehorende voorwaarden voor de komende aankoop

Een van de centrale en bijzonder belangrijke veranderingen die met SQL Server 2012 Standard komen, heeft echter te maken met licenties. Als klant zul je hier misschien aan moeten wennen als je met de 2008 versie hebt gewerkt en er de juiste licenties voor hebt gekocht. Met de opvolger van het jaar 2012 brengt de fabrikant Microsoft een veranderde licentietelemetrie en verzekert een eerlijke en deels nog gunstiger licentiëring voor de gebruikers. Wie kiest voor SQL Server 2012 Standard kan kiezen tussen licenties met cores of server inclusief extra CAL's.

Met zogenaamde core licensing worden de afzonderlijke kernen van de respectieve processor in de server in licentie gegeven. Dit is een billijke aanpak, want zo kan tegemoet gekomen worden aan de voortdurend toenemende prestaties van de moderne technologieën. Core licenties van SQL Server 2012 Standard lijken op het eerste gezicht erg duur, maar ze bieden toch enkele voordelen voor regelmatig gebruik. Als de cores eenmaal gelicentieerd zijn, hebben jij, je medewerkers of zelfs externe collega's geen toegangslicenties meer nodig, zodat je meteen met SQL Server 2012 Standard aan de slag kunt. Dit type is daarom vooral aan te bevelen als veel mensen in grotere bedrijven steeds weer toegang willen hebben tot SQL Server 2012 Standard en de behoefte ook steeds weer verandert.

Als alternatief kun je kiezen voor server licensing met de bijbehorende CAL's. Dit type licenties maakt de precieze toewijzing van CAL's aan apparaten of medewerkers in het bedrijf mogelijk. De afkorting CAL staat voor "Client Access License", en voor de SQL Server 2012 Standard zijn er ook de varianten als SQL Server 2012 standaard apparaat CAL of als SQL Server 2012 standaard gebruikers CAL. Ook hier hangt het van de individuele behoeften af welke variant de juiste keuze is. Als je maar een paar vaste medewerkers toegang tot de server wilt geven, kies je beter voor User CALs. De gebruikers kunnen dan met de server werken, ongeacht het toestel of de plaats. Als alternatief zijn de Device CALs een goede keuze, want alle gebruikers hebben toegang tot de SQL Server 2012 Standard via de opgegeven apparaten, ongeacht het aantal verschillende medewerkers. Dit type licentie is vooral aan te bevelen als toegang tot de server toch altijd via dezelfde computer in het bedrijf gebeurt. Daarnaast is er natuurlijk de klassieke serverlicentie, die als basis dient voor het gebruik van de SQL Server 2012 Standard en bijkomend moet worden aangeschaft.

Het is van groot belang zorgvuldig te overwegen welke soorten licenties een goede keuze zijn voor SQL Server 2012 Standard. Maak een nauwkeurig plan van welke medewerkers via welke paden toegang moeten krijgen tot en werken met de server. Het is immers niet meer mogelijk om de core licenties of device en user CAL's later te veranderen. We geven je graag advies als je vragen hebt.

Je kunt verdere belangrijke licenties voor effectief werk verkrijgen bij BestSoftware

Bij BestSoftware kun je als consument ook gemakkelijk en effectief andere versies rond de Microsoft SQL Server 2012 kopen. Dit zijn ook de Enterprise of Business Intelligence oplossingen. Je doet er ook goed aan op zoek te gaan naar nieuwere versies. Met de SQL Server 2021 of de variant SQL Server 2019 je wordt bij BestSoftware heel goed geadviseerd. Profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheden, bestel in slechts enkele stappen en reken op een zeer snelle levering. Want na je aankoop duurt het maar 30 minuten tot de licenties voor het gebruik van de programma's en software oplossingen je ter beschikking worden gesteld. En als je vragen of verzoeken hebt, zullen we ook jou als consument overtuigen met onze perfecte service. Hier helpen we je per e-mail, via live chat of via de hotline. Vertrouw op BestSoftware en kijk op je gemak rond in het aantrekkelijke aanbod.

 

Systeemeisen 
Processor 32 Bit: Pentium III-compatibele processor of sneller; 1.0 GHz Aanbevolen: 2.0 GHz of sneller
64 bit: Minimaal: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T ondersteuning, Intel Pentium IV met EM64T ondersteuning
Besturingssystemen    Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP2, Microsoft Windows Web Server 2008 SP2, Microsoft Windows Server 2008 Standard SP2, Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP2, Microsoft Windows Vista Business SP2, Microsoft Windows Vista Ultimate SP2, Microsoft Windows Vista Enterprise SP2, Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bit Edition SP2, Microsoft Windows Vista Business 64-bit Edition SP2, Microsoft Windows Vista Enterprise 64-bit Edition SP2, Microsoft Windows Server 2008 Enterprise x64 Edition SP2, Microsoft Windows Server 2008 Standard x64 Edition SP2, Microsoft Windows Server 2008 Datacenter x64 Edition SP2, Microsoft Windows Web Server 2008 x64 Edition SP2, Microsoft Windows 7 Professional SP1 (32/64 bits), Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 Edition SP1, Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter x64 Edition SP1, Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard x64 Edition SP1, Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation x64 Edition SP1, Microsoft Windows Web Server 2008 R2 x64 Edition SP1, Microsoft Windows Server 2008 Foundation x64 Edition SP2, Microsoft Windows 7 Enterprise SP1 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 Foundation SP2
Geheugen RAM: Minimaal: 1 GB, Aanbevolen: 4 GB of meer
Harde schijf ruimte
Minimaal: 6 GB; De vereiste vrije ruimte op de harde schijf hangt af van de geïnstalleerde SQL Server 2012 componenten.
Grafische resolutie n/A.
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie)

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2012 Standaard"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2012 Standaard"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2012 Standaard"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2017 Apparaat Microsoft SQL Server 2017 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Microsoft PowerPoint 2016 MAC Microsoft PowerPoint 2016 MAC
€ 19,90 * € 74,90 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
TIP!
Microsoft Access 2016 Windows Microsoft Access 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Microsoft Outlook 2016 Windows Microsoft Outlook 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken