• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

€ 690,90 * € 3.699,90 * (81,33% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-10808
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"

All-round bescherming voor vertrouwelijke bedrijfscommunicatie | Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

In tijden van toenemende aanvallen vanuit cyberspace is de bescherming van vertrouwelijke gegevens en bedrijfscommunicatie een topprioriteit. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise beschermt deze gegevens met behulp van geïntegreerde beveiligingsmechanismen, wat ook de naleving van wettelijke en bedrijfsinterne voorschriften aanzienlijk vereenvoudigt. Naast beleidstips in Outlook bevat het beveiligingspakket uitgebreide preventie van gegevensverlies, die ook voorkomt dat vertrouwelijke informatie van gebruikers per ongeluk aan onbevoegden wordt onthuld.
Het intelligente anti-spam filter, daarentegen, voorkomt met zijn Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen filtertechnologie al dat potentieel schadelijke berichten in de eerste plaats in de mailbox belanden. Bovendien kan de in Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise geïntegreerde anti-virus API gemakkelijk gekoppeld worden aan software van derden.

Microsoft Exchange 2016 Enterprise is de nieuwste versie van Microsofts topoplossing voor bedrijfsmessaging en samenwerking en de hoeksteen van Microsofts visie op unified communications. Met het breedste scala aan inzetmogelijkheden, fantastisch gebruiksgemak, en ingebouwde functies voor het voorkomen van informatiehiaten en naleving, helpt Exchange 2016 je om nieuwe niveaus van betrouwbaarheid en prestaties te bereiken.
Exchange 2016 helpt je nog productiever te werken. Met sneller, nog nauwkeuriger en vollediger zoeken en een verbeterde inbox, vind je in een oogwenk wat je nodig hebt. Deze kant-en-klare add-ons houden je postvak netjes en gemakkelijk te beheren, zelfs als het in de loop van de tijd groter wordt. Exchange biedt ook samenwerkingshulpmiddelen die je kunt aanpassen aan de manier waarop je werkt, en een geweldige interface op elk toestel.
Exchange 2016 biedt een solide en beproefde architectuur voor on-premises inzet. Het is innovatief en gemakkelijk te gebruiken, kan in een handomdraai schalen, en levert uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor een geweldige gebruikerservaring, vereenvoudigde inzet, en is ontworpen om met de cloud te integreren zodat je verbinding kunt maken wanneer dat nodig is.
Functies voor auditing, eDiscovery, archivering en preventie van gegevensverlies in Exchange 2016 helpen je je bedrijfscommunicatie en vertrouwelijke informatie te beschermen en tegelijk te voldoen aan interne en wettelijke voorschriften.
Met behulp van Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise optimaliseren bedrijven niet alleen hun platform-specifieke communicatieprocessen, maar ook hun platform-overschrijdende communicatie, zodat teams aanzienlijk productiever kunnen samenwerken. Dit wordt onder andere bereikt door de gebruiksvriendelijke Outlook app voor iOS en Android, en de Outlook Web App.
Bovendien zijn er intelligente filtertechnologieën die de manier waarop gebruikers werken analyseren en zo alleen de echt belangrijke berichten volgens specifieke specificaties uitfilteren. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise wordt afgerond met een gedeelde inbox en agendabeheer voor teams, en OneDrive for Business voor het delen, bijwerken en bewerken van gegevens in real time.

Altijd up to date dankzij regelmatige updates
Met de 2016 editie van Microsoft Exchange Server profiteren gebruikers ook van het updatebeleid dat met zijn voorganger werd ingevoerd. Microsoft voorziet zijn Exchange software elk kwartaal van een zogenaamde Cumulative Update (CU), die niet alleen bekende bugs uit de weg ruimt, maar ook nieuwe functies toevoegt om nog veiliger en efficiënter te werken. De e-mail transportserver en groupware software kunnen ook in hun volledige gamma functies gebruikt worden zonder enige tijdsbeperking op de gebruiksperiode.

Systeemeisen:

Computer en processor:
x86 of x64 bit processor met 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Geheugen:
Minstens 4 gigabyte (GB) RAM per server plus 5 megabyte (MB) RAM voor elke mailbox aanbevolen

Weergave:
Monitor met een resolutie van 1.024 × 768 of hoger

NET versie:
3.5, 4.0, of 4.5, Windows PowerShell, Windows Afstandsbeheer

Grafiek:
min. 800 x 600

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"
Laatst bekeken