• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
G DATA Antivirus 2023

G DATA Antivirus 2023 1 Apparaat 1 jaar

€ 17,90 * € 25,90 * (30,89% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 18 keer verkocht
  • BS-11519
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G DATA Antivirus 2023"

G DATA Antivirus 2023 zorgt in de nieuwste versie weer voor meer veiligheid in je dagelijks leven

De populaire beveiligingssoftware G DATA Antivirus 2023 staat ook in deze versie weer aan je zijde en biedt de juiste beveiliging voor je apparaten met een Windows-besturingssysteem. Natuurlijk profiteer je zoals gewoonlijk ook van de eenvoudige bediening en het effectieve gebruik op je computer. Bovendien heeft de fabrikant de beveiligingsoplossing opnieuw technisch bijgewerkt om de bescherming tegen alle gevaren en risico's opnieuw te verbeteren. Bestel nu een goedkope licentie voor G DATA Antivirus 2023 bij ons in de BestSoftware online shop om te profiteren van alle bekende voordelen en nog veel meer. We kijken uit naar je aankoop bij ons en beantwoorden graag al je vragen.

Dankzij next-gen technologie ben je altijd veiliger onderweg - koop nu G DATA Antivirus 2023

G DATA Antivirus 2023 software is gebaseerd op de nieuwste technische oplossingen en bevindingen voor een goede bescherming tegen alle gevaren en risico's. Want het zijn al lang niet meer alleen de eenvoudige Trojaanse paarden of malware die een groot risico voor je apparaten en je gegevens kunnen worden. Door de G DATA Antivirus 2023 software te gebruiken, zit je echter nog steeds aan de veilige kant en kun je rustig achterover leunen.

De klassieke functies staan je echter ook vrij ter beschikking als je de G DATA Antivirus 2023 software gebruikt. Profiteer bijvoorbeeld van de praktische antivirusscanner, die veelvoorkomende gevaren op je computer kan opsporen met behulp van een klassieke database met talloze ingangen. Op deze manier wordt potentieel gevaarlijke en schadelijke software op je apparaten direct door een vergelijking gedetecteerd en veilig verwijderd. Dit betekent dat je je in eerste instantie geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

In het geval van complexe risico's of geheel nieuw ontwikkelde bedreigingen bereikt deze technologie van G DATA Antivirus 2023 software echter zijn grenzen. Zodat je je tijdens het spelen, werken of surfen geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging, kun je gewoon vertrouwen op de Next-Gen technologie. Door het samenspel van een zogenaamde gedragsanalyse en het gebruik van de cloud zit je altijd aan de veilige kant. De G DATA Antivirus 2023 software herkent of er gevaar dreigt door vergelijking met eerdere varianten en een uitgebreide analyse in real time, en kan dienovereenkomstig snel reageren als dit het geval is.

Natuurlijk moeten ook je netwerkverbindingen effectief beschermd zijn als je de G DATA Antivirus 2023 software in het dagelijks leven gebruikt. Een krachtige firewall is daarom een integraal onderdeel van het populaire programma. Vaak zijn het de inkomende en uitgaande verbindingen die een geliefd doelwit zijn voor hackers en aanvallers, ook door meestal gebrekkige bescherming. Deze tijden zijn echter definitief voorbij als je een licentie voor het G DATA Antivirus 2023 programma hebt bemachtigd. In dat geval let de firewall goed op en detecteert pogingen om toegang te krijgen tot je gegevens en informatie op de betreffende apparaten. De respectieve pogingen worden dan direct verhinderd, zodat het gebruikelijke beveiligingsniveau snel wordt hersteld.

Overigens: In de nieuwste versie biedt de fabrikant opnieuw een gratis proefversie aan met de G DATA Antivirus 2023 software. Gebruik deze comfortabel en veilig om een indruk te krijgen van de eenvoudige bediening, de goede prestaties en de belangrijke functies. De daaropvolgende activering van het programma met een bij ons gekochte sleutel gaat natuurlijk snel en eenvoudig.

Beveilig je apparaten en profiteer van het gebruiksgemak met G DATA Antivirus 2023

De G DATA Antivirus 2023 software kan je echter niet alleen overtuigen met een goede bescherming tegen alle gevaren en risico's in het dagelijks leven. Je profiteert ook van uitstekende prestaties op je apparaten. Want de tijden dat beveiligingssoftware ervoor zorgde dat je systeem trager werd, zijn al een paar jaar voorbij. Dit wordt ook indrukwekkend aangetoond door de huidige G DATA Antivirus 2023 oplossing. Dankzij optimalisaties en oplossingen op de juiste plaatsen profiteer je enerzijds van een goede bescherming op je computer, maar anderzijds ook van zeer goede prestaties. Gebruik dus alle mogelijkheden en functies zoals je gewend bent, en werk en speel zonder problemen met je computer. Het gebruik van de G DATA Antivirus 2023 software maakt dit mogelijk.

Tegelijkertijd zorgt het gebruik van actuele technologie in de G DATA Antivirus 2023 software voor ondersteuning van alle huidige systemen en versies van Windows besturingssystemen. Gebruik bijvoorbeeld Windows 10 en Windows 11 om effectief te werken en te profiteren van de ondersteuning.

Daarnaast biedt de G DATA Antivirus 2023 software bescherming op vele andere gebieden en vermindert het risico van gegevensdiefstal. Profiteer bijvoorbeeld van de mogelijkheid om internetbankieren op een bijzonder veilige manier te gebruiken. Pogingen van criminelen om je gegevens af te tappen en te misbruiken worden daardoor direct voorkomen en ook daarover hoef je je geen zorgen meer te maken. Zelfs gevaarlijke e-mails die voorzien zijn van een link of een bijlage worden herkend en direct verwijderd. Ook hier staat de veiligheid van de gebruiker en je gegevens absoluut centraal, dus de G DATA Antivirus 2023 software blijkt een goede keuze voor je computer.

Je kunt bij ons licenties voor G DATA Antivirus 2023 kopen tegen een lage prijs

Koop G DATA Antivirus 2023 bij ons tegen goede voorwaarden. Om je pc of laptop te beschermen tegen cybercriminaliteit is bovengenoemde licentie ideaal. Je vindt in ons ruime assortiment ook andere producten van G DATA. G Data Total Security 2023 of G Data Internet Security 2023 zijn twee andere producten die we voor je beschikbaar hebben. Neem de tijd om rond te kijken in onze online winkel en kies het product dat je wilt. Als je vragen hebt over een van onze producten of hulp nodig hebt bij het activeren van je productsleutel, staat onze vriendelijke klantenservice tot je beschikking. We lossen je probleem deskundig en snel op, zodat je je licentie snel en veilig kunt gebruiken. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren. Je bent welkom om contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of live chat. We kijken uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten - G-Data Antivirus 2023
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1)

Geheugen

Ten minste 2GB Ram aanbevolen

Processor

Ten minste 1 GHz aanbevolen, CPU met x86 of x64 architectuur

(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "G DATA Antivirus 2023"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G DATA Antivirus 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G DATA Antivirus 2023"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken