• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft SQL Server 2014 Standaard 2 Kern

€ 629,90 * € 890,90 * (29,3% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10676
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 2 Kern"

Werk niet alleen efficiënt maar ook veilig | SQL Server 2014 Standard 2Core

Microsoft SQL Server 2014 Standard is een bekende software voor databasesystemen van Microsoft. Gebruikers van het programma hebben toegang tot zowel de algemene administratieve functies als de functies voor bedrijfsinformatie. Deze versie is vooral gericht op afzonderlijke afdelingen van een bedrijf of zelfs kleine bedrijven. Hier ondersteunt het databanksysteem niet alleen de basis ontwikkelgereedschappen voor lokaal gebruik - desgewenst kunnen SQL gegevensbestanden van de server direct in Azure opgeslagen worden. Deze gegevens kunnen dan verder verwerkt worden in de cloud. Klanten profiteren van dit krachtige en efficiënte systeem om databases op een hulpbron-vriendelijke manier te beheren.

Koop Microsoft SQL Server - gebruik tal van server componenten
Microsoft SQL Server 2014 is ook bekend onder zijn projectnaam Hekaton. In deze Standaard Editie kunnen gebruikers niet alleen efficiënt, maar ook veilig werken. Bovendien is de administratieve inspanning positief verminderd. Dit alles is mogelijk omdat Microsoft SQL Server 2014 Standard samenwerkt met diverse geoptimaliseerde en nieuwe servercomponenten.

SQL Server databank module
Met deze module kan de zogenaamde basisdienst gebruikt worden. Dit is de voorwaarde om gegevens überhaupt te kunnen verwerken, opslaan of bewaren. Dit maakt onder andere replicatie van gegevens mogelijk, of een full-text zoekactie.

Analyse diensten
Met de diverse hulpmiddelen van de programmaonderdelen van SQL Server 2014 "SSAS" kunnen gebruikers de zogenaamde analytische online verwerking gebruiken. Deze gegevensengine levert onder andere gegevens voor cliënttoepassingen in Reporting Services of Excel. Bovendien wordt datamining mogelijk gemaakt.
Rapportagediensten: De Reporting Services "SSRS" omvatten diverse client en server componenten waarmee kant-en-klare en interactieve rapporten gemaakt kunnen worden. Deze rapporten kunnen gemaakt worden in een vorm als een grafiek, matrix of tabel.

Integratiediensten
SSIS of Integration Services is een ETL server product dat bestaat uit een Windows systeemdienst, een beheerconsole en een aanvullend ontwikkelaarsproduct. Deze groep omvat enerzijds grafische hulpmiddelen en anderzijds programmeerbare voorwerpen. De gegevens in de database kunnen nu worden benaderd om ze te verplaatsen, te transformeren of te kopiëren. Dit vergemakkelijkt ook het werk van een beheerder.

Stamgegevens diensten
"MDS" of Master Data Services is een SQL Server oplossing of een Master Data Platform. Entiteiten, attributen of hiërarchieën kunnen gemodelleerd en gevalideerd worden. Een Excel invoegtoepassing helpt hierbij, wat heel praktisch is voor de gebruikers ervan - omdat gegevens nog efficiënter beheerd kunnen worden. Verrichtingsnota's kunnen direct in het systeem geregistreerd worden. Er wordt rolgebaseerde gegevensbeveiliging geboden.

Koop SQL Server - voordeel als gebruiker
Dankzij de nieuwe functie "IN geheugen" kunnen transacties en gegevensuploads met een factor 30 versneld worden. De beschikbaarheid wordt gegarandeerd door de "always on" functie. Bovendien kan een snel rampherstel uitgevoerd worden. Verbeterde beveiligingsverbeteringen maken het mogelijk gegevens te versleutelen. Hun bewaking is transparant voor de gebruiker.

Systeemeisen:

Windows Server 2012
Windows Server 2012 R2

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 2 Kern"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 2 Kern"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft SQL Server 2014 Standaard 2 Kern"
Laatst bekeken