• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

F-Secure Totale Beveiliging & VPN 2021 - Meerdere Apparaten - Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 24,95 * € 30,67 * (18,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 11 keer verkocht
  • IDE-10954
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "F-Secure Totale Beveiliging & VPN 2021 - Meerdere Apparaten - Downloaden"

Meer beveiliging, hoog gebruikerscomfort - koop F-Secure Total Security & VPN 2021 nu voor een geweldige prijs

De F-Secure Total Security & VPN 2021 software is een van de uitgebreide alles-in-één oplossingen die je maximale beveiliging op je thuiscomputer belooft. Het programma maakt indruk met een zeer hoog beveiligingsniveau en weert met succes alle gangbare bedreigingen af wanneer je met je computer of notebook werkt. Je kunt ook rekenen op een zeer hoog gebruikscomfort, dat ook bij het dagelijks gebruik een grote rol speelt. Je kunt je licentie, die belangrijk is voor het gebruik van alle functies, verkrijgen bij BestSoftware. Hier kun je niet alleen gunstige prijzen verwachten, maar ook een competente klantenservice met persoonlijk advies. Onze medewerkers helpen je, bijvoorbeeld, bij de eerste activering van je beveiligingssoftware.

 

Met moderne technieken geeft F-Secure Total Security & VPN 2021 alles voor je veiligheid

Trojaanse paarden, virussen, pishing pogingen of de gevaarlijke ransomware, surfen op het Internet en werken op de computer brengt tegenwoordig een enorm aantal gevaren met zich mee. In het ergste geval nemen de misdadigers de volledige controle over je computer over, of krijgen ze op z'n minst gevoelige informatie in handen, zoals toegangsgegevens voor online bankieren. De beveiligingssoftware F-Secure Total Security & VPN 2021 brengt krachtige hulpmiddelen en moderne technieken voor je effectieve bescherming.

 

Een virusscanner fungeert als basisverdediging. Dit is na de eenmalige installatie permanent actief op de achtergrond. Nieuwe bestanden of downloads van Internet worden direct gescand en vergeleken met de enorme en voortdurend bijgewerkte databanken. Gevaarlijke bestanden kunnen zo onmiddellijk opgespoord worden en, indien nodig, naar een veilige quarantaine-zone verplaatst worden. Dit maakt het gebruik van de PC heel veilig, want de bestanden kunnen vanuit dit gebied geen schade meer aanrichten en een definitieve, veilige verwijdering is mogelijk in geval van een bevestigd gevaar.

 

Maar aanvalspogingen blijven al lang niet meer beperkt tot downloads of gevaarlijke bestanden; criminelen nemen soms veel ingewikkelder routes en gebruiken bijvoorbeeld gaten in software om zogenaamde brute kracht aanvallen uit te voeren. Ook de beveiligingssoftware met het F-Secure Total Security & VPN 2021 programma biedt hiervoor de perfecte voorwaarden. Vertrouw op de doeltreffende verdediging tegen dergelijke pogingen tot aanvallen en surf extra veilig over het Internet. Om de gevaren op het wereldwijde web tegen te gaan, wordt F-Secure Total Security & VPN 2021 geleverd met, onder andere, geïntegreerde browserbescherming. Als je een valse website of een besmette website probeert te bezoeken, worden deze pogingen onmiddellijk door de krachtige software geblokkeerd. Dit betekent dat je niet langer aan gevaren wordt blootgesteld.

 

Gebruik het totaalpakket - belangrijke kenmerken van F-Secure Total Security & VPN 2021

Het F-Secure Total Security & VPN 2021 programma biedt je niet alleen eenvoudige beveiligingstechnieken en een hypermoderne virusscanner, maar voegt daar nog vele andere functies aan toe. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op geïntegreerde bankbescherming. Maximale veiligheid is bijzonder belangrijk in dit segment. De software zorgt bijvoorbeeld voor een versleutelde verzending van alle gegevens en voorkomt het doorsturen naar een nep-website, wat vaak op de achtergrond en onopgemerkt door alle gebruikers gebeurt.

 

In een huishouden met kinderen maak je ook een heel goede keuze met de F-Secure Total Security & VPN 2021 software. Het programma wordt geleverd met een geïntegreerd ouderlijk toezicht om de veiligheid ook in dit segment aanzienlijk te verhogen. Blokkeer bijvoorbeeld de toegang tot ongeschikte inhoud en vertrouw daarvoor op voorgedefinieerde lijsten, sorteringen en categorieën, die je in staat stellen met één klik een selectie te maken. Je kunt ook gemakkelijk de gebruikstijd op het scherm bepalen met het geïntegreerde ouderlijk toezicht van F-Secure Total Security & VPN 2021.

 

Een van de grote sterke punten van de F-Secure Total Security & VPN 2021 software is de geïntegreerde VPN dienst. Met deze dienst surf je bijzonder veilig en beveiligd, want gegevens worden uitsluitend in versleutelde vorm doorgegeven. Bovendien zijn je activiteiten niet langer zichtbaar voor derden. De fabrikant belooft je een hoog gebruikscomfort bij het gebruik van de VPN dienst, waaronder krachtige servers, eenvoudige integratie van de versleuteling in je systeem en zeer goede prestaties, zelfs bij hoge transmissiesnelheden.

 

Tracking bescherming voorkomt het bespioneren van je activiteiten en locatie, dus maximale privacy is altijd verzekerd wanneer je de F-Secure Total Security & VPN 2021 software gebruikt. Met de netwerk checker en Wi-Fi bescherming kun je ook je bestaande netwerken onder de loep nemen en eventuele zwakke plekken, hiaten of risico's opsporen. Ook hier stelt het programma je in staat je moderne technologie met maximale veiligheid te gebruiken.

 

Vooral in deze tijd is online bescherming tegen identiteitsdiefstal van groot belang. Dit zorgt ervoor dat je je wachtwoorden veilig op je computer kunt bewaren met een up-to-date wachtwoordbeheerder. Tegelijkertijd houdt de F-Secure Total Security & VPN 2021 software je activiteiten op het Internet in de gaten. Mochten je persoonlijke gegevens hier verschijnen, dan ontvang je onmiddellijk bericht. Dit geeft je voldoende tijd om je persoonlijke wachtwoorden en toegangsgegevens te veranderen voordat er grote schade aangericht kan worden. Het F-Secure Total Security & VPN 2021 programma heeft ook een spelmodus voor een soepele en snelle werking. Activeer dit om de maximale prestaties van de hardware beschikbaar te maken voor actuele titels of voor streaming in hoge kwaliteit.

 

In principe is F-Secure Total Security & VPN 2021 heel gemakkelijk te gebruiken. Als je het programma eenmaal op je computer geïnstalleerd hebt, neemt het een groot deel van het werk zelf over. Dit geldt bijvoorbeeld voor het scannen van het systeem of het bijwerken van de databases. Mochten er echter tijdens het gebruik problemen optreden, dan belooft de fabrikant bekwame en snelle ondersteuning voor alle gebruikers van de software. Je staat er dus geenszins alleen voor, maar wordt uitgebreid verzorgd.

 

Zorg ervoor dat je de juiste licentie voor je behoeften kiest

Als je kiest voor de uitgebreide bescherming die de F-Secure Total Security & VPN 2021 software biedt, profiteer je van vele functies, regelmatige updates en ondersteuning voor huidige besturingssystemen. Zelfs onder Windows 10 of Windows 11 kun je comfortabel gebruik maken van de talrijke hulpmiddelen. Maar je hebt hier natuurlijk wel de juiste licenties voor nodig. Merk op dat de aanbiedingen voor een runtime licentie zijn. Dit betekent dat het vernieuwd moet worden nadat de eerder opgegeven tijd verstreken is, zodat alle functies van de F-Secure Total Security & VPN 2021 software gebruikt kunnen blijven worden.

 

We raden je aan een praktische licentie voor meerdere gebruikers te nemen, die al je huishoudelijke apparaten bijzonder goed beschermt. Bovendien bespaar je jezelf een dubbele aanschaf en de financiële voordelen zijn ook overtuigend. Natuurlijk bespaar je geld vergeleken met het kopen van een enkele licentie. Je kunt tot vijf sleutels voor je computers krijgen met een enkele bestelling van de F-Secure Total Security & VPN 2021 licentie.

 

Overigens is het F-Secure Total Security & VPN 2021 software-aanbod het grootste uitbreidingsniveau, dat je veel extra voordelen en opties voor dagelijks gebruik biedt. Er is bijvoorbeeld een praktische app beschikbaar voor gebruik op mobiele toestellen, die je kunt gebruiken op je smartphone of tablet PC met Android of ook met iOS. Je kunt ook de praktische account Mijn F-Secure gebruiken, die je uitgebreide mogelijkheden biedt om je licenties en gedeponeerde apparaten te beheren.

 

Koop het nu - F-Secure Total Security & VPN 2021 is verkrijgbaar bij BestSoftware voor een geweldige prijs

Alle gangbare deskundigen bevelen het gebruik van krachtige software aan. Koop dus nu de licentie voor F-Secure Total Security & VPN 2021 bij BestSoftware om deze aanbeveling op te volgen en te profiteren van een aantrekkelijk totaalpakket. De aantrekkelijke voordelen zullen je zeker overtuigen en zelfs beginners kunnen met het populaire programma heel goed uit de voeten. In onze BestSoftware online winkel hebben we al veel klanten kunnen overtuigen van aantrekkelijke voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van de zeer snelle levering, want vooral in het dagelijks leven zijn onnodig lange wachttijden gewoonweg vervelend. Daarom hebben we gekozen voor levering per e-mail, die maximaal 30 minuten na je aankoop duurt. Tegelijk is ons aanbod bijzonder aantrekkelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook bestellen F-Secure Internet Beveiliging 2021 of ook F-Secure Veilig 2021 om te profiteren van zowel de maximale bescherming als de uitgebreide, jarenlange ervaring van de bekende fabrikant.

 

Hardware vereisten:

  • Processor: Intel Pentium 4 of hoger
  • Geheugeneisen:1 GB of meer
  • Schijfruimte: 1.2 GB vrije schijfruimte
Verdere links naar "F-Secure Totale Beveiliging & VPN 2021 - Meerdere Apparaten - Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "F-Secure Totale Beveiliging & VPN 2021 - Meerdere Apparaten - Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "F-Secure Totale Beveiliging & VPN 2021 - Meerdere Apparaten - Downloaden"
Laatst bekeken