• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten

Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten"

Koop Bitdefender Total Security 2022 - we kijken uit naar je

Met Bitdefender Total Security 2022 stellen we je de nieuwste softwareoplossing van de bekende fabrikant voor en geven je de licenties voor het uitgebreide totaalpakket voor een gunstige prijs. Gebruik het volledige potentieel in het dagelijkse leven, gebruik het programma op je computer of notebook en maak gebruik van de moderne technologie met een zeer goede beveiliging. We kijken uit naar je aankoop en zullen je graag overtuigen van de beste service en gunstige prijzen.

Bijgewerkte technieken voor real-time opsporing van bedreigingen

Intelligente algoritmen en uitgebreide, actuele databases vormen de basis voor betrouwbare detectie van alle veel voorkomende bedreigingen in Bitdefender Total Security 2022. Of het nu gaat om klassieke malware, Trojaanse paarden of pishing pogingen, je kunt rekenen op een zeer hoge detectiesnelheid. Dit feit wordt ook steeds weer bevestigd door regelmatige en uitgebreide tests. De combinatie van uitgebreide real-time bescherming en preventie van netwerkbedreigingen helpt alle risico's tot een minimum te beperken en veel bedreigingen te elimineren voordat ze schade aan je computer kunnen toebrengen. Zelfs complexe bedreigingen zijn geen grote hindernis voor Bitdefender Total Security 2022, omdat het netwerkbedreigingspreventiesysteem ingrijpt voordat er gevaar ontstaat en verdachte activiteiten detecteert. Met de snelle reactie sta je altijd aan de veilige kant en gebruik je je eindapparaten risicoloos.

Bitdefender Total Security 2022 houdt ook veel voorkomende gevaren bij het surfen op het Internet in de gaten en biedt de juiste oplossingen. Met het geïntegreerde webfilter kun je alle dubieuze links en Internet aanbiedingen opsporen nog voor ze werkelijk opgeroepen worden. Het programma blokkeert de schadelijke aanbiedingen. De "anti-pishing" en anti-fraude functies, die uiteraard in Bitdefender Total Security 2022 zijn opgenomen, zijn ook op hetzelfde principe gebaseerd. Spambescherming, die werkt met de populaire clients Thunderbird en Outlook, detecteert snel binnenkomende spamberichten en verplaatst ze direct naar de gewenste map, zodat je er geen last meer van hebt. Zelfs een reddingsomgeving is een integraal deel van het softwarepakket. Vertrouw op deze functie voor geavanceerde malware bedreigingen die verwijderd moeten worden nog voor Windows start. Als Bitdefender Total Security 2022 een overeenkomstige aantasting op je computer ontdekt, zet de software de PC automatisch in de reddingsomgeving en start hem opnieuw op voor opschoning en herstel.

De mogelijkheden van het softwarepakket zijn uitgebreid

Een belangrijke eigenschap van de Bitdefender Total Security 2022 software is dat ze veel verschillende platforms ondersteunt. Terwijl het alternatieve aanbod van Bitdefender Antivirus 2022 en Bitdefender Internet Security 2022 alleen beschikbaar is voor computers met Windows besturingssystemen, zijn de opties bij de topversie veel uitgebreider. Behalve compatibiliteit met Windows 10 en Windows 11 overtuigt het aanbod ook met volledige ondersteuning voor macOS. Je kunt zelfs mobiele toestellen uitgebreid beveiligen door de bijbehorende apps uit de stores te downloaden en licenties uit te geven. Smartphones en tablets met iOS en Android zijn dus even goed beschermd.

Andere voordelen van de Bitdefender Total Security 2022 software zijn de uitgebreide hulpmiddelen die zeer goede prestaties op elke computer mogelijk maken. Dankzij "Bitdefender Photon" bijvoorbeeld staat niets het gebruik van het programma in de weg, zelfs niet op een ouder systeem. Je kunt erop vertrouwen dat de Bitdefender oplossing de hardware analyseert en automatisch de instellingen aanpast voor uitstekende prestaties. Met speciale spel-, film- en werkprofielen herkent de beveiligingssoftware ook de huidige gebruiksomgeving en geeft passende reserves en past de instellingen aan de actuele behoeften aan. De OneClickOptimizer optimaliseert je hele systeem en werkt aan de juiste stelschroeven voor gebruik zoals op de eerste dag. Op een notebook detecteert Bitdefender Total Security 2022 ook automatisch de werking van de batterij en activeert energiebesparende functies, bijvoorbeeld om de levensduur van de batterij aanzienlijk te verlengen.

De geïntegreerde VPN-dienst is een ander groot pluspunt van Bitdefender Total Security 2022. Hiermee kun je niet alleen je gegevens veilig en versleuteld overbrengen bij het surfen op het Internet, maar het garandeert ook een hoge mate van anonimiteit en is ook vrij verkrijgbaar met onbeperkt datavolume. Je kunt echter niet alleen rekenen op de goede bescherming, maar ook op een hoge betrouwbaarheid en een zeer goede surfsnelheid. De VPN dienst harmonieert ook met de anti-tracking functie. Dit voorkomt het bespioneren en verzamelen van je persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld via cookies of het opvragen van je huidige locatie.

Bescherming van microfoon en webcam zijn ook beschikbaar in Bitdefender Total Security 2022. De tijd dat criminelen deze technologieën konden gebruiken om je te bespioneren en op afstand te besturen is eindelijk voorbij met de nieuwste software van Bitdefender. Voor je kinderen komt het programma met een geïntegreerd ouderlijk toezicht. Hiermee kun je individuele instellingen maken om je kinderen te beschermen tegen ongeschikte inhoud op de computer of op het Internet. Beperk bijvoorbeeld de gebruikstijd met een paar eenvoudige stappen of bepaal welke inhoud via de browser mag worden benaderd om maximale veiligheid te garanderen. Natuurlijk bevat Bitdefender Total Security 2022 ook andere praktische hulpmiddelen, zoals een bestandsvernietiger. Hiermee versnipper je documenten of bestanden die je niet meer nodig hebt op een bijzonder veilige manier, zodat ze niet teruggevonden kunnen worden na verkoop van de computer of verandering van gegevensdrager. Bescherming in sociale netwerken blokkeert schadelijke berichten of links, een portemonnee bewaart belangrijke en gevoelige informatie. Bewaar bijvoorbeeld je betalingsgegevens van online bankieren of je creditcard, en je wachtwoorden voor veelgebruikte online diensten in de portemonnee. Met sterke versleuteling en een passend wachtwoord voorkom je toegang door onbevoegden en kun je tegelijk vertrouwen op de directe beschikbaarheid van alle noodzakelijke gegevens.

Tip: Met Anti-Diefstal en Bitdefender Total Security 2022 sta je aan de veilige kant, zelfs als je notebook of tablet met Windows besturingssysteem gestolen is. Via de Bitdefender Central gebruikersaccount behoud je de beveiliging over je gegevens en kun je bijvoorbeeld het apparaat op afstand vergrendelen of wissen. Deze dienst is wereldwijd beschikbaar met behulp van het account.

Jouw licentie voor jouw behoeften - koop nu goedkoop bij BestSoftware

Er zijn verschillende soorten licenties beschikbaar voor de aanschaf van Bitdefender Total Security 2022. In principe zijn dit echter altijd sleutels met een bepaalde looptijd, zodat je ze na afloop van deze periode moet vernieuwen. Standaard kiezen veel klanten voor de 1-jarige licentie. Gedurende een periode van 365 dagen staan alle functies van de populaire software tot je beschikking, en je ontvangt ook regelmatig updates voor meer veiligheid en nieuwe functies. Voor langer gebruik kun je echter ook licenties krijgen met een looptijd van twee of zelfs drie jaar. Als consument ben je ook vrij in de keuze van het aantal meegeleverde sleutels. Je kunt natuurlijk kiezen voor een enkele licentie voor één computer, maar er zijn ook pakketten met drie, vijf of zelfs tien afzonderlijke sleutels verkrijgbaar. Afhankelijk van je behoeften kun je de juiste variant kiezen en met je aankoop geld en kostbare tijd besparen.

In het algemeen staan we bij BestSoftware natuurlijk klaar met aantrekkelijke voordelen als het gaat om laaggeprijsde software aankopen. We leveren bijvoorbeeld de bestelde sleutels heel snel, binnen 30 minuten staat niets het activeren van de software in de weg. Bovendien heb je niet alleen de mogelijkheid om Bitdefender Total Security 2022 bij ons te kopen, maar ook andere beveiligingsoplossingen van de bekende en populaire fabrikant zijn voor je beschikbaar. De laaggeprijsde instapversie in de vorm van Bitdefender Antivirus 2022 is ook verkrijgbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als je wat meer functies wilt, maar veel belang hecht aan een goede prijs-prestatie verhouding, is Bitdefender Premium Security een heel goede keuze. Surf bijzonder veilig met Bitdefender Premium VPN of vertrouw op het Bitdefender Familiepakket, de keuze is aan jou. Een bekwame dienst voor alle vragen of problemen ontbreekt natuurlijk ook niet. Bel ons, schrijf een bericht of chat met ons bekwame personeel om snel hulp en de beste ondersteuning te krijgen.  

Systeemvereisten - Bitdefender Total Security 2022
Processor Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
Besturingssystemen    Windows 7 | Windows8.1 | Windows 10 | Windows 11
RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 2.5 GB
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Total Security 2022 | PC/Mac/Mobiele Apparaten"
TIP!
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
NIEUW
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2008 R2 gebruiker Windows Server 2008 R2 gebruiker
vanaf € 8,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken