• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Acrobat Standaard 2020 - Windows

€ 352,00 * € 420,90 * (16,37% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 17 keer verkocht
  • IDE-10806
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Acrobat Standaard 2020 - Windows"

Maak, bewerk en onderteken betrouwbaar PDF documenten | Adobe Acrobat Standard 2020

Betrouwbaar en georganiseerd - dat is de indruk die je achterlaat bij collega's en klanten als je documenten voorbereidt en deelt met Adobe Acrobat Standard 2020 PDF tools. Documenten kunnen gemaakt, bewerkt en ondertekend worden. Tekst, afbeeldingen en opsommingstekens kunnen direct in de PDF bewerkt worden - met automatische aanpassing van het tekstverloop op de hele pagina. Exporteer PDF's voor Microsoft Word, Excel of PowerPoint, waarbij de opmaak van opsommingstekens en tabellen intact blijft. Directe toegang vanuit Acrobat tot bestanden uit Dropbox of Microsoft OneDrive. Vul formulieren nog sneller in met de slimme invullijst. De nieuwe Acrobat versies komen met een veelheid aan vernieuwingen en beloven nog efficiënter werken. Bovendien zijn Adobe Acrobat Standard en Acrobat Pro 2020 nog gemakkelijker in het gebruik dankzij een geoptimaliseerde gebruikersinterface, zelfs op aanraak-toestellen.

Nieuwe functies:

Nieuwe startpagina weergave
De nieuwe Home View helpt je georganiseerd en productief te blijven - een centrale plaats om al je PDF bestanden te organiseren, te beheren en te zoeken.
Lijst met recente bestanden: Toont je meest recent geopende bestanden van je computer, Document Cloud opslag of opslag van derden, zoals OneDrive, Dropbox, Box en SharePoint.
Aanbevolen gereedschappen: Helpt je de beste Acrobat gereedschappen te vinden, zoals "PDF bewerken", "PDF maken", "PDF bestanden samenvoegen" en nog veel meer.
Zoekvak: Zoek in al je Document Cloud bestanden en in de bestanden die je stuurt om te bekijken, te bekijken of te ondertekenen.
Contextvenster: Hiermee kun je met contextmenu's acties uitvoeren op bestanden in alle home views, en de deelnemersstatus en actiegeschiedenis bekijken voor gedeelde documenten.

Bekijk MIP-beveiligde PDF bestanden in Acrobat 2020 en Reader 2020
Nu kun je Adobe Acrobat 2020 en Acrobat Reader 2020 Windows en Mac desktop applicaties gebruiken om bestanden te openen die beschermd zijn met Microsoft Information Protection (MIP) oplossingen, waaronder Azure Information Protection (AIP) en Information Protection with Office 365.
Acrobat 2020 en Acrobat Reader 2020 zullen automatisch een MIP-beveiligd bestand detecteren en je vragen de juiste plug-in te downloaden van de help pagina. Zodra je de invoegtoepassing gedownload en geïnstalleerd hebt, kunnen de beschermde bestanden in Acrobat of Reader geopend worden zoals alle andere PDF bestanden.

Kleur-matching functie in het "Vul in en teken" gereedschap
Je kunt nu het "Vul en teken" gereedschap in Acrobat 2020 gebruiken om de gewenste kleur te kiezen waarmee het PDF formulier wordt ingevuld en het dan te ondertekenen. Om de kleur te veranderen, klik je op de knop "Colour" in de werkbalk "Fill and sign".
Standaard is de kleur van de handtekening zwart. Om de standaardkleur te behouden, verwijder je het vinkje Keep original colour for signatures.

Voer OCR uit voor gescande documenten met levende tekst
Acrobat 2020 kan nu OCR uitvoeren op gescande PDF bestanden die afbeeldingen met levende tekst bevatten.
Open het gescande PDF bestand in Acrobat 2020.
Kies Gereedschappen > Scans verbeteren > Tekstherkenning > In dit bestand.
Klik op Instellingen op de werkbalk. Het dialoogvenster Recognise Text verschijnt.
Kies Doorzoekbare afbeelding of Doorzoekbare afbeelding (Exact) uit de Output keuzelijst en klik op OK.
Klik op Tekst herkennen op de werkbalk.

Verbeterde gebruikerservaring met DirectInk
Met het verbeterde pen-gereedschap met DirectInk technologie kun je nog gemakkelijker en nauwkeuriger direct op het document schrijven en tekenen zonder een gereedschap te kiezen.

Onderteken PDF bestanden met DirectInk
Nieuwe DirectInk ondersteuning in het handtekeningpaneel van de Certificates app zorgt voor een natuurlijkere ervaring en geeft je meer controle over hoe je handtekening eruit ziet bij het ondertekenen op Windows 10 apparaten.


Systeemeisen:


Besturingssysteem: Windows Server 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit)†, 2016 (64 bit) of 2019 (64 bit); Windows 8, 8.1 (32 en 64 bit)† of Windows 10 (32 en 64 bit)
Processor: met minstens 1.5 GHz
Geheugen: 2 GB RAM
Hardeschijf: 4.5 GB
Schermresolutie: 1024 x 768

Verdere links naar "Adobe Acrobat Standaard 2020 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Acrobat Standaard 2020 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Acrobat Standaard 2020 - Windows"
Laatst bekeken