• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion

Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion 5 apparaten 1 jaar

€ 49,90 * € 52,90 * (5,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-11388
  • Meertalig
  • 5 Apparaten
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion"

Zorg voor meer veiligheid in het bedrijf met Bitdefender Small Office Security 2023

Vooral in een bedrijf speelt het onderwerp beveiliging een centrale rol. Helaas wordt dit belangrijke gebied nog heel vaak genegeerd. Door moderne software te gebruiken kun je echter problemen en dure gevolgen voorkomen. Vertrouw op de populaire oplossing Bitdefender Small Office Security 2023 en profiteer van aantrekkelijke functies. Wij bieden je de licenties voor het populaire programma aan in onze BestSoftware online shop en stellen onze klanten in staat om gemakkelijk direct vanuit huis te bestellen. Een snelle levering van de sleutels binnen maximaal 30 minuten en een deskundige service voor alle vragen of problemen behoren tot de centrale voordelen wanneer je bij ons je aankoop doet.

Bitdefender Small Office Security 2023 kan overtuigen met aantrekkelijke eigenschappen

De Bitdefender Small Office Security 2023 software is vooral voor kleine bedrijven een goede keuze. Maar ondanks deze specifieke doelgroep profiteer je van effectief werken, talrijke krachtige functies en up-to-date technologie voor de best mogelijke bescherming van alle apparaten en gegevens in je bedrijf.

Eerst en vooral fungeert de Bitdefender Small Office Security 2023 software als bescherming tegen diverse malware, talloze Trojaanse paarden en de diverse ransomware. Om de potentiële bedreigingen voor je beveiliging en apparaten op de computer direct op te sporen, wordt up-to-date software voor malwaredetectie gebruikt. Deze overtuigt met een uitgebreide database en een analyse van de activiteiten op je systemen in real time. Als er een bedreiging wordt gedetecteerd, kan de Bitdefender Small Office Security 2023 software dus direct reageren en verdere schade effectief voorkomen.

In deze tijd speelt de detectie van nog onbekende bedreigingen echter een centrale rol. Criminelen worden steeds creatiever in hun pogingen om gegevens of toegang tot systemen te verkrijgen. Met zijn krachtige technologie en gedragsanalyse kan de Bitdefender Small Office Security 2023 software ook hier bogen op een enorm hoog detectiepercentage. Dankzij dit worden zelfs complexe bedreigingen en nieuwe gevaren in je bedrijf betrouwbaar gedetecteerd en geëlimineerd.

Tot de belangrijke onderdelen van de Bitdefender Small Office Security 2023 software behoort natuurlijk ook een krachtige firewall. Deze staat je direct na installatie van de oplossing ter beschikking en maakt veilig gebruik en communicatie in het netwerk mogelijk. Pogingen om de controle over te nemen of gegevens af te tappen worden direct gedetecteerd door het bijbehorende gedrag en kunnen worden afgeweerd. Met de Bitdefender Small Office Security 2023 software hoef je je na installatie beslist geen zorgen meer te maken over de beveiliging van je apparaten.

Vooral in een professionele omgeving, dus in een bedrijf, is gegevensbescherming ook belangrijk. Je beheert immers meestal niet alleen belangrijke informatie van je werknemers, maar ook van je klanten en andere zakelijke contacten. Gegevensbescherming staat daarom centraal in de Bitdefender Small Office Security 2023 software. Je kunt bijvoorbeeld de geïntegreerde VPN-service gebruiken, die versleutelde gegevensoverdracht voor gevoelige processen mogelijk maakt. Daarnaast kun je gemakkelijk en snel potentiële beveiligingsrisico's identificeren met de praktische kwetsbaarheidsbeoordeling. Voer deze eenmalig uit na installatie van de Bitdefender Small Office Security 2023 software om inzicht te krijgen in het beveiligingsniveau van je computer. Daarnaast zijn er belangrijke informatie en praktische tips voor het verbeteren van het beveiligingsniveau beschikbaar, die je meestal gemakkelijk in de praktijk kunt brengen.

Effectieve bescherming met gebruiksgemak en op verschillende apparaten

De Bitdefender Small Office Security 2023 software is natuurlijk uitstekend geschikt met het oog op gebruik op verschillende eindapparaten. Zo staat niets het gebruik ervan op Windows 10 of zelfs Windows 11 in de weg. Tegelijkertijd kun je rekenen op ondersteuning voor veel verschillende andere apparaten en platforms. Want je moet ook zorgen voor aanzienlijk meer beveiliging op mobiele apparaten, die een steeds grotere rol spelen in het dagelijks werk. Met Bitdefender Small Office Security 2023 presenteert de fabrikant een oplossing die je zonder problemen ook op je smartphone of tablet kunt gebruiken. Je downloadt gewoon de bijbehorende programma's of apps uit de betreffende winkel. Meteen na de installatie profiteer je van effectieve bescherming op de juiste plaatsen en verhoog je opnieuw aanzienlijk het beveiligingsniveau van alle gegevens en apparaten in je bedrijf.

Om de aanschaf van een licentie voor de Bitdefender Small Office Security 2023 software bijzonder aantrekkelijk te maken voor jou en je bedrijf, staan je nog vele andere belangrijke kenmerken en functies te wachten. Je kunt bijvoorbeeld de geïntegreerde webcam- en microfoonbeveiliging gebruiken om onbevoegde toegang tot de hardware op je apparaten te voorkomen. Er is ook een speciale batterijmodus die onder bepaalde omstandigheden de batterijduur van je mobiele apparaten kan verlengen.

Daarnaast wijst de fabrikant erop dat de Bitdefender Small Office Security 2023 software bijzonder eenvoudig te gebruiken is. Daardoor is de populaire oplossing ook geschikt voor onervaren gebruikers en voor beginners langs de hele lijn. Als je het programma met alle belangrijke mogelijkheden en functies eenmaal op je computer hebt geïnstalleerd, kun je direct vertrouwen op de noodzakelijke bescherming en aan de slag. De noodzakelijke instellingen en belangrijke parameters zijn in dit geval al voorgedefinieerd.

Koop nu goedkope licenties - bestel eenvoudig Bitdefender Small Office Security 2023

Beveilig je Bitdefender Small Office Security 2023 licentie tegen goede voorwaarden. Wij bieden onze klanten een zeer ruim assortiment. Daarnaast bieden we je ook andere licenties van de fabrikant Bitdefender. Als je op zoek bent naar Bitdefender VPN Premium of Bitdefender Total Security 2023, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk rustig rond en vind het juiste product voor jouw behoeften. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het activeren van je productsleutel, staat onze competente en vriendelijke klantenservice tot je beschikking. Alle servicemedewerkers zijn klantgericht en we vinden het belangrijk om je verzoek snel af te handelen. We zijn er voor je per telefoon, per e-mail of per live chat. We sturen je de productsleutel maximaal 30 minuten na ontvangst van de betaling per e-mail. We kijken uit naar je bestelling en heten je welkom in onze winkel.

Verdere links naar "Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion"
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken