• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie

Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie 1 jaar

€ 69,90 * € 84,90 * (17,67% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-11462
  • Meertalig
  • tot 15 apparaten
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie"

Beveiliging voor het hele gezin - koop Bitdefender Family Pack nu online tegen een geweldige prijs

De Bitdefender Family Pack software zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid in het huishouden met gezinnen. Profiteer van effectieve bescherming tegen alle gangbare gevaren en verzeker je nu van een licentie voor gebruik op veel verschillende apparaten. Ook wachten je talrijke verbeteringen en verdere functies die deel uitmaken van het totaalpakket van de softwareoplossing. Mis de voordelen dus niet en bestel nu een licentie voor Bitdefender Family Pack bij ons in de BestSoftware online shop, wij zullen je overtuigen met aantrekkelijke voordelen. Daartoe behoort onder andere de snelle levering van de gewenste producten, maar ook de gunstige prijzen moeten vrijwel geen wensen onvervuld laten.

Overtuig jezelf van krachtige bescherming met Bitdefender Family Pack

De focus van de Bitdefender Family Pack software is een goede bescherming op alle verschillende apparaten en platforms. Profiteer onder andere van bescherming op meerdere niveaus tegen ransomware, tegen virussen en tegen Trojaanse paarden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de gangbare gevaren bij het surfen op internet of het werken in een netwerk.

Krachtige antivirussoftware vertrouwt meestal op uitgebreide databases waarin de vermeldingen voor bekende malware te vinden zijn. Natuurlijk vertrouwt Bitdefender Family Pack ook op deze technologie, maar de mogelijkheden voor effectieve bescherming gaan veel verder. Je kunt vertrouwen op realtime bescherming in samenwerking met de cloud. Bij verdacht gedrag wordt de software actief en detecteert bedreigingen, zelfs als ze zich nog niet eerder hebben voorgedaan. Je kunt dus comfortabel achterover leunen terwijl de Bitdefender Family Pack software zorgt voor een goede bescherming op je apparaten.

Natuurlijk mag een krachtige beveiligingssoftware niet zonder een praktische firewall. Ook deze is beschikbaar in de Bitdefender Family Pack software. De firewall houdt netwerkverbindingen in de gaten en kan gevaarlijk gedrag direct detecteren. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende prestaties. Dit betekent dat je de populaire Bitdefender Family Pack oplossing ook op oudere computers of notebooks kunt gebruiken.

Onze tip: Krijg een uitgebreid en vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van het gebruik van de software met de gratis proefversie voor het Bitdefender Family Pack. Installeer eenvoudig het programma en probeer op je gemak alle functies uit voordat je een licentie voor Bitdefender Family Pack koopt tegen een lage prijs in de BestSoftware online shop.

Mis de andere functies van het Bitdefender Family Pack niet

De andere sterke punten en voordelen van de populaire Bitdefender Family Pack software omvatten het feit dat de oplossing is uitgerust met vele andere functies. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het geavanceerde ouderlijk toezicht dat een integraal onderdeel is van de oplossing. Hiermee kun je de activiteiten van je kinderen op internet of op hun pc's in de gaten houden. Dit zorgt ook voor meer veiligheid en is vooral voor huishoudens met kinderen een goede keuze.

De Bitdefender Family Pack software is ook uitgerust met een gratis VPN-service. Dit biedt aanzienlijk meer veiligheid, omdat verzonden gegevens effectief en grondig versleuteld kunnen worden. Dit moet een groot voordeel blijken te zijn, vooral bij gebruik van een openbaar netwerk, omdat de verzonden gegevens zo niet meer gelezen kunnen worden. Merk echter op dat het gebruik van de dienst beperkt is tot 200 megabyte gegevensvolume per dag en apparaat. Dit zou echter volledig voldoende moeten zijn voor belangrijke taken of surfen onderweg.

Als je problemen hebt met de Bitdefender Family Pack software, ben je zeker niet de enige. Want door een licentie aan te schaffen en de oplossing op je computer te activeren, kom je ook direct in aanmerking voor deskundige en vriendelijke ondersteuning van de fabrikant. Als je vragen hebt over de oplossing, kun je direct contact opnemen met de medewerkers via e-mail of live chat. Ze helpen je graag met alle zorgen.

Bovendien biedt de Bitdefender Family Pack software niet alleen meer aanzienlijk meer beveiliging op je computer met Windows 10 of Windows 11. Je kunt ook andere apparaten en platforms effectief beschermen met slechts één aangeschafte licentie. Hiervoor zijn passende oplossingen beschikbaar, die je kunt installeren op macOS, Android of zelfs op je smartphone en tablet met iOS. Mis de talrijke functies, uitstekende bescherming en goede prestaties van de Bitdefender Family Pack software dus niet en bestel vandaag nog een bijzonder goedkope licentie hier in de BestSoftware online shop.

Natuurlijk inspireren we je met lage prijzen als je Bitdefender Family Pack koopt

Haal de Bitdefender Family Pack licentie vandaag nog in onze BestSoftware online shop. Wij bieden de licentie aan tegen gunstige prijzen. Als je op zoek bent naar meer licenties van Bitdefender, bieden we ook andere producten aan. Bitdefender Internet Security 2021 Windows of Bitdefender Antivirus Plus 2021, liggen voor je klaar om te kopen. We sturen je de levering per e-mail. Zodra we de betaling voor je product hebben ontvangen, heb je je bestelling binnen 30 minuten in je e-mailbox. We hebben nog veel meer producten, kijk gerust vandaag nog even rond. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat tot je beschikking als je vragen hebt. Natuurlijk ondersteunen we je ook bij het activeren van de productsleutel. Je kunt ons telefonisch, per e-mail of ook via live chat bereiken. We staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag tijdens onze kantooruren. We kijken uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten - Bitdefender Family Pack 2023
Windows

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije schijfruimte: 2,5 GB vrije schijfruimte

De systeemprestaties kunnen worden beïnvloed op apparaten met CPU's van een oudere generatie.

MacOS

Besturingssysteem: macOS Yosemite (10.10) of hoger

Beschikbare ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije schijfruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

Android-besturingssystemen

Besturingssysteem: Android 5.0 of hoger

Een actieve internetverbinding

iOS-besturingssystemen

-Besturingssysteem: iOS 11.2 of hoger

Een actieve internetverbinding

(Neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)

 

Je mag Bitdefender VPN alleen installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger).

Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2023 | tot 15 apparaten | volledige versie"
TIP!
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Eset Home Security Ultimate Eset Home Security Ultimate
vanaf € 79,90 * € 129,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 34,90 * € 44,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken