• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows

Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 15,90 * € 22,90 * (30,57% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 59 keer verkocht
  • BS-11107
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows"

Koop Bitdefender Antivirus 2022 - altijd up-to-date

Bescherm jezelf tegen veel voorkomende bedreigingen van het Internet met de juiste software. De fabrikant Bitdefender staat heel goed in dit segment en presenteert het programma Bitdefender Antivirus 2022 voor een goedkope start. Vertrouw op een basis, zeer goede bescherming inclusief goede detectie en dus op een veilig gebruik van moderne technologie. Met behulp van een eenvoudige aankoop hier bij BestSoftware, ondersteunen we je bij het veilig gebruik van computers en notebooks, leveren de sleutels snel en stellen je in staat de nieuwste antivirus software direct te gebruiken.

Huidige technieken voor maximale computerbeveiliging

De fabrikant Bitdefender belooft een zeer goede bescherming, zelfs met de nieuwste antivirussoftware uit 2022. De Bitdefender Antivirus 2022 aanbieding is de instapversie van de brede portfolio, die bijzonder geschikt is voor privégebruikers. Het zeer goede detectiepercentage heeft betrekking op alle veel voorkomende bedreigingen die voorkomen bij het surfen of werken op de thuiscomputer. Het programma van Bitdefender detecteert malware, pishing of Trojaanse paarden snel, betrouwbaar en genereert de juiste reactie. Natuurlijk is het een real-time bescherming die onmiddellijk alle potentiële risico's opspoort.

Maar het zijn niet alleen de gewone gevaren die in het dagelijks leven een risico vormen. De Bitdefender Antivirus 2022 software vertrouwt daarom op de verdediging tegen netwerkbedreigingen en detecteert zelfs complexe bedreigingen snel, betrouwbaar en consistent. Daartoe beschikt het programma over de nieuwste technologieën voor de opsporing van netwerkbedreigingen en werkt het direct op netwerkniveau. Of het nu gaat om brute kracht aanvallen of de meest complexe exploits, de moderne technologie stelt je in staat om je consequent tegen alle bedreigingen te beschermen.

De risico's die verbonden zijn aan het gebruik van het internet en moderne technologie zijn tegenwoordig diverser dan ooit tevoren. Criminelen laten geen enkele kans onbenut om gegevens te stelen of de controle over computers over te nemen. Bitdefender Antivirus 2022 vertrouwt daarom op bescherming op meerdere niveaus tegen ransomware en komt zelfs met anti-pishing en anti-fraude functies. Als je bijvoorbeeld een zogenaamd legitieme website probeert te bezoeken, grijpt de software direct in en voorkomt dat kritieke gegevens onthuld worden. De anti-fraude oplossing die bij Bitdefender Antivirus 2022 zit werkt op een soortgelijke manier. Als je online een aankoop probeert te doen via een dubieuze winkel, voorkomt de software dit met directe tussenkomst. Om op het Internet alleen gereputeerde en dus geverifieerde inhoud te bereiken, kom je te weten of de site veilig is voor je er werkelijk op klikt. Bekende en geïnfecteerde links worden natuurlijk extra geblokkeerd en kunnen dus helemaal niet geopend worden.

Kies Bitdefender Antivirus 2022 voor je individuele behoeften

Bij de aanschaf van Bitdefender Antivirus 2022 heb je de vrijheid van keuze; je koopt gewoon de praktische softwareoplossing voor je individuele behoeften. De instapversie van de beveiligingssoftware is uitsluitend beschikbaar voor Windows-gebaseerde computers, maar natuurlijk ondersteunt de huidige versie alle gangbare Windows varianten. Dienovereenkomstig is compatibiliteit met Windows 10 of Windows 11 direct aan boord. Vertrouw op een eenvoudige en veilige installatie om direct van alle functies gebruik te maken.

Als je verschillende computers of eindtoestellen wilt uitrusten met een licentie voor Bitdefender Antivirus 2022, is dat natuurlijk geen probleem. In zo'n geval kun je een sleutelpakket gebruiken. In dit geval leveren we gemakshalve tot vijf licenties voor notebooks of computers met Windows besturingssysteem. Dit bespaart je veel tijd door vereenvoudigd inkopen en je kunt je snel concentreren op je dagelijkse werk. Enkele of meerdere licenties, bij BestSoftware krijg je precies het juiste aanbod voor je individuele behoeften.

Gebruik meer functies met Bitdefender Antivirus 2022

Hoewel Bitdefender Antivirus 2022 in de eerste plaats bedoeld is om goede bescherming te bieden tegen alle gevaren in het dagelijks leven, voorziet de fabrikant het praktische programma ook van vele andere functies en hulpmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld afgaan op de kwetsbaarheidsbeoordeling. We raden je aan het gereedschap onmiddellijk na de installatie van de software uit te voeren. Met een enkele klik laat je het programma zoeken naar overeenkomstige beveiligingsgaten en kwetsbaarheden op je computer. Of het nu verouderde software is, potentieel onveilige instellingen of ontbrekende updates, Bitdefender Antivirus 2022 vindt alle gevaren en stelt geschikte oplossingen voor.

Tegelijk belooft de fabrikant zeer goede prestaties op elk systeem. Bitdefender Photon is hiervoor aan boord. De innovatieve technologie analyseert je systeem, herkent de prestaties van de hardware en past de instellingen aan de omstandigheden aan. Of je nu een ouder instapsysteem hebt of een huidige high-end computer, je kunt altijd rekenen op een effectief gebruik van middelen met Bitdefender Antivirus 2022. Als je op een notebook ook de antivirussoftware gebruikt, kunnen de juiste instellingen de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen. Daartoe past het programma automatisch op korte termijn de belangrijke instellingen voor prestaties en energieverbruik aan, om het meeste uit de geïnstalleerde batterij te halen. Bovendien detecteert de software automatisch of je op je computer aan het spelen, werken of een film aan het bekijken bent. Afhankelijk van de situatie komen er dan geen pop-ups meer, worden de instellingen geoptimaliseerd en worden achtergrondprocessen beëindigd om voor elk profiel de optimale omstandigheden te scheppen.

Je kunt ook vertrouwen op een anti-tracker die automatisch het volgen en verzamelen van gegevens vermijdt of stopt. Tegelijk profiteer je van een aanzienlijk verbeterde laadsnelheid bij het surfen op het Internet. Met een geïntegreerde bestandsvernietiger kun je gegevens die je niet meer nodig hebt op een bijzonder veilige manier "weggooien", een portemonnee voor de veilige opslag van gevoelige informatie en een WLAN beveiligingsadviseur zijn ook gratis beschikbaar bij Bitdefender Antivirus 2022.

Tip: Als jij en je vrienden vaak op sociale netwerken zitten, is Bitdefender Antivirus 2022 ook een heel goede keuze voor jou. Het is niet ongewoon dat je contacten onbewust schadelijke links verspreiden. In het ergste geval kunnen misdadigers toegang krijgen tot je profielen of zelfs ongewenste software op je computer installeren. De sociale netwerkbeveiliging van Bitdefender Antivirus 2022 voorkomt dergelijke gevaren op betrouwbare wijze en blokkeert schadelijke links, verwijdert dubieuze berichten en stelt je in staat sociale netwerken veilig te gebruiken.

Lage prijzen, snelle levering - koop Bitdefender Antivirus 2022

Surf en werk geen dag langer zonder goede bescherming van Bitdefender Antivirus 2022 software en koop de benodigde licentie in onze online winkel. Wij bieden je uitgebreide voordelen, zodat je aankoop over de hele lijn de moeite waard is. Zelfs financiële punten spreken voor de bestelling, want je krijgt de sleutels heel goedkoop. We bezorgen ze je ook per e-mail binnen korte tijd, en de licenties staan na maximaal 30 minuten gratis tot je beschikking. Natuurlijk vind je ook meer functies en programma-onderdelen voor uitgebreid gebruik in ons ruime assortiment producten. In dit geval ben je welkom om in te gaan op het aanbod van Bitdefender Internet Security 2022 of zelfs de uitgebreid uitgeruste variant Bitdefender Total Security 2022, je kunt deze producten ook heel gemakkelijk kopen bij BestSoftware. Als je wensen, vragen of problemen hebt, staan we graag voor je klaar en overtuigen je met onze beste service. We bieden je verschillende contactmogelijkheden, zoals een hotline of een handige live chat om rechtstreeks met een expert te praten.

Systeemvereisten - Bitdefender Antivirus 2022
Processor Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
Besturingssystemen    Windows7 | Windows 8.1 | Windows 10 | Windows 11
RAM 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 2,5 GB
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows"
Bitdefender Antivirus Plus 2021 Bitdefender Antivirus Plus 2021
€ 13,90 * € 16,90 *
TIP!
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
G DATA Antivirus 2021 | Downloaden G DATA Antivirus 2021 | Downloaden
vanaf € 15,90 * € 18,90 *
Laatst bekeken