• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

NordVPN - VPN software voor 6 toestellen - VPN software voor 6 toestellen 1 jaar

€ 38,90 * € 69,90 * (44,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 73 keer verkocht
  • IDE-10963.1
  • Meertalig
  • 6 Geräte
  • 1 Maand
  • Weltweit
  • 5 - 30 Minuten

Jaar (jaren):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "NordVPN - VPN software voor 6 toestellen - VPN software voor 6 toestellen"

Koop NordVPN online en surf anoniem op internet

Met een virtueel privé netwerk, of kortweg VPN, kun je anoniem over het Internet surfen en je online identiteit beschermen. NordVPN is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van VPN diensten met de gelijknamige VPN client, die beschikbaar is voor Windows, maar ook voor macOS, iOS, Android en Linux. Als je NordVPN via onze winkel koopt, krijg je een uiterst efficiënte VPN software die put uit een indrukwekkende infrastructuur van meer dan 5.500 VPN servers in 60 landen en die je met slechts één account op tot 6 apparaten kunt gebruiken. Gegevens als locatie, toesteltype, IP adres en browsegeschiedenis kunnen door sluwe criminelen of adverteerders niet voor hun eigen doeleinden worden misbruikt.

Je bent ook welkom om onze blogpost over NordVPN te bekijken: NordVPN - Wat kan de VPN software doen?

De NordVPN functies in een oogopslag

- Uitgebreide bescherming voor Windows, macOS, iOS, Android en Linux

- Anoniem en veilig surfen zonder snelheidsverlies

- Gebruiksvriendelijke software zonder ingewikkelde configuratie

- NordVPN blokkeert sites met malware en Flash advertenties

- Multi-factor authenticatie voor meer accountbeveiliging

- VPN software voor maximaal 6 toestellen

- Omzeil geo-blocking

- Gecontroleerde VPN zonder logbestanden

- Uitgebreide 24/7 ondersteuning

 

Voor de bescherming van je gegevens: Koop NordVPN

Met NordVPN kun je veilig toegang krijgen tot apps, websites, entertainment en meer zonder angst voor gegevensmisbruik. Met NordVPN apps wordt communicatie met het internet omgeleid via een van de ontelbare VPN servers die als tussenpersoon fungeren om gegevensuitwisseling te garanderen. Het online verkeer vindt plaats via een versleutelde en veilige tunnel waar niemand kan binnendringen. In plaats van het IP adres van je eindtoestel krijgen derden hooguit het IP adres van de VPN server te zien. Zo blijft je identiteit verborgen en kun je zorgeloos surfen. Hoewel de NordVPN licentie met next-generation versleuteling komt, hoef je niet in te leveren op snelheid. Uitgebreide tests door het IT beveiligingsinstituut AV-TEST hebben uitgewezen dat NordVPN de snelste VPN op de markt is.

 

NordVPN functies - veel meer dan alleen maar zeer efficiënte VPN

Het aantal VPN servers, de versleuteling en de hoge veiligheidsstandaard zijn al sterke argumenten voor de NordVPN productsleutel, maar een blik op de NordVPN functies onthult dat de talrijke functies veel verder gaan dan een uiterst efficiënte VPN client. Als je NordVPN via onze winkel koopt, profiteer je van een strikt no-logs beleid dat garandeert dat er geen logbestanden over jou en je online activiteiten worden opgeslagen. Onafhankelijke controleurs hebben na een intensieve audit het waarheidsgehalte van deze belofte van de leverancier bevestigd. Multi-factor authenticatie zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je account. Bij een openbaar WLAN zorgt de VPN software ervoor dat niemand je gegevens kan lezen zonder toestemming. Dus als je NordVPN koopt, krijg je uitgebreide beveiliging op meerdere niveaus.

 

Koop NordVPN en krijg tegelijk malware bescherming

NordVPN apps, beschikbaar voor Windows, macOS, iOS, Android en Linux, bieden bescherming tegen malware en phishing pogingen met NordVPN CyberSec ingeschakeld. De oplossing met geavanceerde technologie blokkeert websites waarvan bekend is dat ze malware herbergen. De VPN software blokkeert ook vervelende Flash advertenties. Als je NordVPN goedkoop via onze winkel koopt, krijg je niet alleen een effectief wapen tegen gegevensdiefstal, maar ook 24 uur per dag ondersteuning om je zorgen weg te nemen. Het omzeilen van geo-blocking is een andere NordVPN eigenschap die het vermelden waard is.

Verdere links naar "NordVPN - VPN software voor 6 toestellen - VPN software voor 6 toestellen"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "NordVPN - VPN software voor 6 toestellen - VPN software voor 6 toestellen"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "NordVPN - VPN software voor 6 toestellen - VPN software voor 6 toestellen"
Laatst bekeken