• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden

Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden

€ 13,90 * € 19,90 * (30,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
 • BS-11102
 • Meertalig
 • 1 Gerät
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden"

Koop Kaspersky Password Manager 2022 - we horen graag van je

Of het nu je eigen e-mail account is, je account voor videostreaming of zelfs online bankieren, talloze diensten hebben tegenwoordig toegangsgegevens nodig. Om misbruik of zelfs diefstal van gegevens te voorkomen, speelt een veilig wachtwoord een centrale rol. Alleen met één kun je een efficiënte bescherming garanderen. Maar veel gebruikers hebben problemen met het bijhouden van de verschillende toegangsgegevens. Vertrouw in zo'n geval op de applicatie Kaspersky Password Manager 2022 voor een goede bescherming van toegangsgegevens en een hoge mate van gemak in het dagelijks leven. Met behulp van de praktische functies zul je nooit meer je wachtwoorden vergeten en ze zijn direct beschikbaar.

Organiseer je toegangsgegevens met bijgewerkte en praktische software

De Kaspersky Password Manager 2022 software is een kluis waarin je je toegangsgegevens kunt bewaren. Dienovereenkomstig kun je je wachtwoorden gemakkelijk bewaren en ze opvragen als dat nodig is. De fabrikant van het programma hecht veel belang aan een zeer eenvoudige en doeltreffende bediening in het dagelijks leven, zodat je de Kaspersky Password Manager 2022 uitstekend kunt integreren.

Maar behalve maximale beveiliging van je eigen wachtwoorden en gegevens, profiteer je als gebruiker ook van vele andere functies die vooral het gebruiksgemak aanzienlijk kunnen verhogen. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de functie Autofill. Dit maakt een eind aan het hinderlijk invoeren van relevante informatie, bijvoorbeeld in de vele formulieren op het Internet. Bovendien hoef je niet langer de relevante informatie te onthouden, maar kun je je helemaal verlaten op het eigenlijke werk en de taken. Met deze functie wordt de opgeslagen informatie automatisch naar de juiste velden overgebracht als je vertrouwt op Kaspersky Password Manager 2022. Dit bespaart je veel tijd, vooral als je het regelmatig gebruikt.

Met de Kaspersky wachtwoordbeheer 2022 kun je niet alleen je eigen wachtwoorden beveiligen, maar ook andere gevoelige informatie en bestanden. Dus als je veel met documenten, papieren en foto's werkt, biedt Kaspersky's Password Manager veel voordelen. De voordelen zijn vooral duidelijk bij gevoelige en belangrijke documenten, bijvoorbeeld scans van je ID-kaart of een kopie van je rijbewijs. Als het ergste gebeurt, heb je ze altijd bij de hand en hoef je je er geen zorgen over te maken. Medische documenten, die in veel gevallen van groot belang zijn, kunnen ook gemakkelijk in de kluis bewaard worden en je hebt er altijd direct toegang toe als dat nodig is. Tenslotte kun je gemakkelijk een back-up van je foto's maken als je niet wilt dat ze verloren gaan of als je wilt dat ze privé blijven.

Als je tenslotte Kaspersky Password Manager 2022 kiest, wordt het ook geleverd met de juiste beheerhulpmiddelen. Deze hulpmiddelen maken het je gemakkelijk om je bestanden op al je apparaten te taggen, organiseren en terug te vinden. Organiseer je gegevens bijvoorbeeld in speciale mappen en voeg belangrijke wachtwoorden of documenten toe aan je favorieten. Dit bespaart je in veel situaties een lange zoektocht. In het algemeen bespaar je veel tijd met behulp van de praktische hulpmiddelen, mogelijk gemaakt door de geïntegreerde AI technologie. Met deze technologie kun je in een paar stappen de juiste documenten in Kaspersky Password Manager 2022 zoeken en ze, indien nodig, heel gemakkelijk aan de betreffende opslagplaats toevoegen.

Veiligheid staat centraal bij het gebruik van de Manager

Als je de Kaspersky Password Manager 2022 gebruikt om je waardevolle documenten te beveiligen of om relevante informatie op te slaan, moet de beveiliging natuurlijk over de hele lijn overtuigend zijn. Het product van Kaspersky is zeer goed gepositioneerd in dit segment en biedt veel voordelen en mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Door een gebrek aan creativiteit of angst om een wachtwoord te vergeten, gebruiken veel gebruikers steeds weer hetzelfde of een soortgelijk wachtwoord. Om ervoor te zorgen dat dit probleem niet langer een bedreiging vormt voor je bestanden en wachtwoorden, komt Kaspersky Password Manager 2022 met een geïntegreerde wachtwoordgeneratiefunctie. Dit zijn bijzonder sterke en unieke wachtwoorden die je een goede bescherming bieden en het voor misdadigers veel moeilijker maken om toegang te krijgen. Het opsporen van bijpassende gegevenslekken is bijzonder praktisch. Als je wachtwoorden online gecompromitteerd worden, slaat de software alarm door middel van een directe vergelijking en kun je snel en prompt reageren voordat er werkelijke problemen kunnen ontstaan. Kaspersky Password Manager 2022 heeft ook een geïntegreerde wachtwoordcontrole. Het programma waarschuwt je automatisch als je zwakke of al gebruikte wachtwoorden toewijst en wilt gebruiken, zodat je een ander wachtwoord kunt kiezen.

Tip: Kaspersky Password Manager 2022 is beschikbaar voor vele platforms. De software is dus ook compatibel met Windows 10, de huidige Windows 11 of macOS en kan zelfs gebruikt worden op mobiele toestellen of als browser plug-in voor alle huidige versies.

Gebruik ook de andere software oplossingen van Kaspersky

Maak gebruik van de andere software oplossingen van Kaspersky om te profiteren van de vele mogelijkheden en uitgebreide beveiliging. De Russische fabrikant is niet zonder reden bekend om zijn beveiligingssoftware en talrijke producten in dit segment. Als je je computer bijvoorbeeld gebruikt voor regelmatig werk of surfen op het Internet, doe je er goed aan de instapversie te kiezen Kaspersky Antivirus 2022 is een heel goede keuze. Je krijgt echter aanzienlijk meer functies met de uitgebreid uitgeruste varianten van Kaspersky Internet Beveiliging 2022 of Kaspersky Totale Beveiliging 2022. In deze gevallen staat niets het gebruik op verschillende platforms in de weg en met een kwetsbaarheidsscanner, een veilige browser en vele andere functies laat de applicatie niets te wensen over. Je kunt de bijbehorende licenties bij ons verkrijgen in de BestSoftware online shop.

Bij BestSoftware kun je de Kaspersky Password Manager 2022 voor een lage prijs krijgen

Lage prijzen voor de Kaspersky Password Manager 2022 licentie wachten op je in onze online winkel. Bestel je individuele sleutel bij BestSoftware, zodat je kunt profiteren van alle functies van het huidige programma. Binnen 30 minuten ontvang je de licentie ook per e-mail, dus je hoeft niet lang te wachten om hem te gebruiken. Tegelijk kun je het nieuwe programma direct na aankoop downloaden en op je eigen computer installeren. Natuurlijk helpen we je graag als je vragen of problemen hebt bij de aankoop of de activering. In zo'n geval raden we een kort telefoontje aan voor een persoonlijk gesprek, maar je kunt ook een e-mail schrijven als je dat wilt. Als alternatief staat ook een live chat met onderhoud op afstand tot je beschikking, zodat we je deskundig en snel kunnen helpen.

Systeemeisen - Kaspersky Password Manager 2022 

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Microsoft Windows 11 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2

Microsoft Windows 7 Starter/HomeBasic en Premium/Professional/Ultimate - SP1 of hoger2

Processor: 1 GHz of hoger
RAM: 1 GB (32 bit) of 2 GB (64 bit)
150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

iOS gebaseerde smartphones en iPads

120 MB beschikbaar geheugen
iOS® 13.0 of hoger

Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
RAM: 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

Android™ 5.0 of hoger
Schermresolutie: minimaal 320 x 480
80 MB beschikbaar geheugen

Je kunt de software downloaden uit de Play Store: Klik hier

Ondersteunde browsers

 • Mozilla™ Firefox™ (versie 65 of hoger)/Mozilla Firefox voor OS X
 • Google Chrome™ (versie 70 of hoger)/Google Chrome voor OS X
 • Yandex Browser
 • Microsoft Edge op basis van Chromium (versie 79 of hoger)
 • Safari voor OS X
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

  

 

Verdere links naar "Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Passwort Manager 2022 | Downloaden"
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Laatst bekeken