• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

G Data Total Security 2021 | Downloaden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Total Security 2021 | Downloaden"

Koop G Data Total Security 2021 - gebruik je computer in het dagelijks leven met absolute veiligheid

De software G Data Totale Beveiliging 2021 belooft je maximale veiligheid voor al je taken. Of je nu op het Internet surft of met Office programma's werkt, het populaire programma van G Data heeft de juiste technieken om alle veel voorkomende bedreigingen aan te pakken. Vertrouw op de vele jaren ervaring van de fabrikant en profiteer van de andere kenmerken die bij het aantrekkelijke totaalpakket horen. Je kunt de licentie die je nodig hebt om de G Data Total Security 2021 software te activeren hier bij ons verkrijgen. Wij zullen je overtuigen met aantrekkelijke voordelen, bijvoorbeeld onze bijzonder snelle levering per e-mail of met de beste service voor alle openstaande wensen en vragen.

Veilig surfen, werken en spelen met moderne technologieën

Of je nu op het Internet surft, de nieuwste titels speelt of in je thuiskantoor werkt, G Data Total Security 2021 beschermt je effectief in alle omgevingen. Daartoe worden in gelijke mate huidige en andere technologieën gebruikt om de nodige bescherming te bieden. Zo werkt een actuele scanner permanent op de achtergrond, die meteen veel voorkomende bedreigingen en gevaren opspoort. Virussen, Trojaanse paarden of zelfs eenvoudige malware zijn dus niet langer een probleem op de thuiscomputer. Helaas komen deze veel voorkomende gevaren steeds weer voor en spelen ze een navenant centrale rol in het dagelijks leven. De huidige gegevensbestanden van de fabrikant zijn belangrijk G Gegevens. Door regelmatige updates profiteer je van de directe detectie van alle verschillende bedreigingen.

Natuurlijk detecteert de G Data Total Security 2021 software ook andere gevaren met absoluut gemak. Dit geldt vooral voor de complexe aanvallen van misdadigers, die een centrale rol spelen in het dagelijks leven. G Data Total Security 2021 detecteert bijvoorbeeld de chantage Trojaanse paarden. In veel gevallen komen deze op de harde schijf terecht en versleutelen de persoonlijke gegevens, waarna ze losgeld eisen. De software van G Data helpt om dit in de eerste plaats te voorkomen en herkent de verschillende bedreigingen met behulp van moderne technologie. Bij een dreiging verplaatst G Data Total Security 2021 de relevante bestanden naar een veilige quarantaine zone om verdere schade direct te voorkomen. In dit geval ontvang je een melding en kun je de bestanden veilig en definitief verwijderen als dat nodig is.

Het G Data Total Security 2021 programma detecteert zelfs de meest complexe bedreigingen met absoluut gemak. Brute force aanvallen of zelfs exploits vormen ook geen gevaar meer en worden door de populaire software onmiddellijk uitgeschakeld. Met verschillende technieken en actuele algoritmen is de software bij de tijd en verzekert ze meer veiligheid.

Krachtige hulpmiddelen zijn vrij beschikbaar in het totaalpakket van de software

De G Data Total Security 2021 software is een aantrekkelijk en praktisch totaalpakket met talrijke mogelijkheden die veel verder gaan dan alleen het beschermen van je technologie.

Als gebruiker kun je bijvoorbeeld vertrouwen op een praktisch wachtwoordbeheer. Voor e-mails, voor de talrijke winkels op het Internet en op vele andere gebieden heb je individuele toegangsgegevens nodig die vooral goed beveiligd moeten zijn. Vertrouw daarom nooit op hetzelfde wachtwoord of een eenvoudige constructie. De wachtwoordmanager van G Data Total Security 2021 onthoudt je persoonlijke gegevens en bewaart ze tegelijk op een veilige plaats. Dankzij de grondige versleuteling hoef je je geen zorgen meer te maken over toegang door onbevoegden. Om toegang te krijgen tot de gegevens en informatie in de G Data Total Security 2021 virtuele kluis, moet je je aanmelden met een veilig wachtwoord. Dit betekent dat je alleen dit ene wachtwoord hoeft te onthouden, wat gemakkelijk en snel is. Tegelijk kun je erop vertrouwen dat het wachtwoordbeheer de juiste velden met de relevante informatie invult.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke gegevens als je in je dagelijks leven vertrouwt op G Data Total Security 2021. Het programma heeft een geïntegreerde functie voor praktische back-ups. Hierdoor zijn alle bestanden nog steeds beschikbaar, bijvoorbeeld bij een hardwarestoring. Afhankelijk van je behoeften kun je de back-ups van je gegevensdragers opslaan op een externe harde schijf, in het netwerk of zelfs in de cloud. Door naar de cloud te back-uppen, heb je altijd toegang tot de back-ups met een geschikte internetverbinding. De software van G Data ondersteunt natuurlijk veel populaire diensten, bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox. De uitgebreide mogelijkheden van het alles-in-één pakket omvatten ook ondersteuning voor de Duitse cloud dienst DriveOnWeb. Ook hier is de praktische opslagruimte van vijf gigabyte, die een vaste component is, overtuigend.

Tenslotte overtuigt het G Data Total Security 2021 programma ook met effectieve versleuteling van belangrijke gegevens. Vooral in het professionele segment zijn er overeenkomstige documenten of zelfs waardevolle foto's die niet noodzakelijk geschikt zijn voor de ogen van derden. Daarom is het belangrijk om geschikte software te hebben die een goede en grondige versleuteling garandeert. Dankzij G Data Total Security 2021 is een overeenkomstige functie direct voor je in gebruik en helpt je de beveiliging aanzienlijk te verhogen. Afzonderlijke bestanden of zelfs complete mappen zijn evenmin een probleem. Als alternatief is het ook raadzaam om versleuteling te gebruiken voor externe gegevensdragers, bijvoorbeeld voor USB-sticks, voor geheugenkaarten of zelfs voor grote harde schijven. Bescherm belangrijke gegevens met een eenvoudig wachtwoord en de allernieuwste versleuteling. Natuurlijk is het heel gemakkelijk te gebruiken en alle functies van G Data Total Security 2021 zijn even geschikt voor privé als professionele gebruikers. Daarom raden we je aan het product nu voor een lage prijs en met gemak direct van huis te kopen en jezelf te overtuigen met aantrekkelijke voorwaarden. Kijk nu op je gemak rond en aarzel niet om contact op te nemen met onze ervaren experts als je vragen hebt.

G Data Total Security 2021 ondersteunt veel verschillende eindapparaten

Zorg voor de nodige beveiliging op alle verschillende eindtoestellen met behulp van de G Data Total Security 2021 software en vertrouw op de talrijke mogelijkheden op het gebied van compatibiliteit. Onder andere is het programma natuurlijk uitstekend geschikt voor de huidige besturingssystemen van Microsoft. Je kunt het gebruiken, bijvoorbeeld, onder Windows 10 en Windows 11.

Maar ook mobiele toestellen worden steeds meer gebruikt. Deze maken effectief en eenvoudig werken overal ter wereld mogelijk. Maar tegelijk spelen ook veel bedreigingen, virussen en Trojaanse paarden een centrale rol op dit gebied en ook nep-apps zijn altijd vrij verkrijgbaar. Het spreekt vanzelf dat de aantrekkelijke reeks van G Data Total Security 2021 dus ook op mobiele toestellen gebruikt kan worden. De huidige versie ondersteunt alle verschillende smartphones en tablets met de overeenkomstige versies van Android en iOS met behulp van een praktische app. Download de bijbehorende app op je smartphone of tablet via de Google PlayStore of de Apple AppStore. Alle gebruikelijke functies zijn vrij beschikbaar in de app, bijvoorbeeld een praktische scan tegen alle bedreigingen.

Overtuig jezelf van onze aantrekkelijke voordelen bij aankoop van G Data Total Security 2021

Wij bieden aantrekkelijke, verschillende en gevarieerde voordelen voor jou bij het kopen van software. We stellen je ook G Data Total Security 2021 ter beschikking tegen zeer gunstige prijzen. Met behulp van goedkope sleutels kun je geld besparen. Natuurlijk staan de licenties die we je ter beschikking stellen binnen een maximum van 30 minuten uitgebreid en onbeperkt gebruik toe gedurende de betreffende periode. Natuurlijk heb je ook toegang tot andere software producten van G Data en, bijvoorbeeld, de laaggeprijsde instapversie G Data Internet Beveiliging 2021 of G Data Antivirus 2021 aankoop. Deze zijn nog goedkoper. De nieuwste versies zijn ook beschikbaar, bijvoorbeeld G Data Totale Beveiliging 2022 en G Data Internet Beveiliging 2022. Mochten er zich problemen voordoen bij de aanschaf of activering van de nieuwe programma's, dan staan wij je graag met bekwaam advies terzijde. In live chat, op de hotline of heel klassiek per e-mail, we zijn er altijd voor je.

 

Systeemvereisten - G-Data Total Security 2021
Besturingssystemen

Windows11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1): Min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur

MacOS

macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM

Android

Android 5 en hoger

iOS

iOS 12.4 en hoger

Processor

Mindetsens 1 GHz aanbevolen

(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "G Data Total Security 2021 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Total Security 2021 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Total Security 2021 | Downloaden"
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 39,90 * € 49,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken