• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Photo Commander 16 - Windows

€ 14,90 * € 39,90 * (62,66% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • IDE-10915
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Photo Commander 16 - Windows"

De alleskunner voor het bekijken, bewerken en organiseren van je foto's | Ashampoo Photo Commander 16

De all-round service voor je foto's

Schermafbeelding foto commandermulti talent

Het nieuwe Ashampoo Photo Commander 16 is de all-round oplossing voor het bekijken, bewerken en organiseren van je foto's. Breng nieuwe orde in je verzameling, optimaliseer zoveel foto's als je wilt tegelijk of maak kalenders, kaarten en hele diavoorstellingen in een oogwenk. Met een paar klikken kunnen beginners, amateur fotografen en zelfs professionals snel hun doel bereiken.

 

Verbeter beelden automatisch

Screenshot photo commander foto-optimaliseerder

Met auto-correctie worden zelfs mislukte kiekjes kostbare vakantieherinneringen. Verwijder krassen, digitale ruis of rode ogen in een handomdraai! Automatische functies nemen je veel werk uit handen en met variabele batchverwerking kun je zoveel foto's als je wilt tegelijk verfraaien.

 

Maak collages, kalenders en kaarten

Screenshot fotocommandant diavoorstellingen kaartkalenders

Maak gemakkelijk een kaart met talrijke sjablonen of maak een individuele kalender met aandacht voor detail. Zelfs indrukwekkende collages zijn snel en gemakkelijk! Ashampoo Photo Commander 16 biedt een schat aan mogelijkheden om je ideeën werkelijkheid te laten worden!

 

Diavoorstellingen maken
Met Ashampoo Photo Commander 16 kun je diavoorstellingen maken, zelfs in hoge-resolutie 4K! Nieuwe overgangseffecten bieden je nog mooiere en variabele beeldwisselingen en meer ondersteunde muziekformaten zorgen voor nog veelzijdigere achtergrondmuziek. De voltooide diavoorstellingen kunnen dan bekeken worden met de nieuwe video afspeelbalk, inclusief real time preview van de beelden.

 

 

Foto's effectief presenteren

Screenshot foto commandant aanwezig

Of je nu zelf van je foto's wilt genieten of ze aan vrienden of collega's wilt laten zien, de nieuwe presentatiestand is gewoon geniaal. Regel vanaf de ene monitor wat op de andere te zien is! Op maat gemaakt ook voor beamers, kun je "live" reageren en ook veranderen zonder de presentatie te verlaten!

 

Geotags instellen, gebruiken en bewerken

Screenshot foto commandant geo tagging

Moderne camera's en mobiele telefoons gebruiken geotags om vast te leggen waar een foto genomen werd. Ashampoo Photo Commander 16 kan op deze geotags sorteren, ze bewerken of zelfs nieuwe instellen. Het programma herkent dan landen, plaatsen en zelfs straten aan de hand van de positie! Toon eenvoudig op een kaart waar je vakantiefoto genomen werd!

 

Foto's bijsnijden en bewerken
Gemakkelijk beelden bijsnijden, de horizon rechtzetten of kleuraccenten accentueren. Snijd mensen of voorwerpen handig bij of verander het perspectief van foto's naar believen. Experimenteer met geweldige effecten of ontdek het professionele bereik met gradatiecurven en toonwaardecorrecties!

 

 

Met een moderne, "lerende" interface

Schermafbeelding foto commandant interface

Ashampoo Photo Commander 16 ziet er niet alleen modern uit, maar past zich ook aan je individuele manier van werken aan. Als je functies vaker gebruikt, zijn ze slechts een klik verwijderd in de DeepL toegang. Zo bereik je gegarandeerd sneller je doel! En als je van klassiek houdt: je kunt natuurlijk kiezen tussen de nieuwe en de klassieke weergave.

 

Schep orde in je fotoverzameling
Ashampoo Photo Commander 16 geeft een nog beter overzicht. Met de nieuwe zoekfunctie kun je bijvoorbeeld locatie en tijd zoeken combineren, zodat je elke foto in één keer kunt vinden! Met een volledig flexibele groepsweergave kun je in een oogwenk bestanden selecteren en de nieuwe statusbalk toont meteen mogelijke EXIF waarden. Ook aan fotografen die al lang fotograferen is gedacht, met de nieuwe decade-view die een geheel nieuwe kijk op je verzameling biedt.

 

 

Ontwerpen en opslaan van beelden
Laat je creativiteit de vrije loop met Ashampoo Photo Commander 16! De nieuw ontwikkelde panoramafunctie maakt gemakkelijk adembenemende foto's in indrukwekkend breedbeeldformaat. Een speciale automatische functie ontfermt zich over heldere of verbleekte foto's en tovert ze om tot verrassend mooie foto's. En talrijke nieuwe motieven maken het kinderspel om kaarten te maken die altijd passen.

 

 

Trends zetten met PNG
Het PNG beeldformaat is al een van de meest gebruikte formaten op het Internet. PNG animaties zijn een interessant, ruimtebesparend alternatief voor GIF animaties. Met Ashampoo Photo Commander 16 kun je de grootte van PNG bestanden radicaal verkleinen en zo ruimte en ook gegevensvolume in de mobiele omgeving besparen. Ook PNG animaties kunnen in een handomdraai gemaakt worden en desgewenst geconverteerd of uitgepakt worden.

 

 

Vervulde wensen van klanten
We hebben naar jullie geluisterd. Metagegevens zoals EXIF of IPTC worden in de statusbalk getoond en kunnen nu ook worden uitgevoerd en bewerkt. Het populaire zoeken naar dubbele bestanden is sterk versneld. Meerdere pagina's kunnen in één keer gescand worden en desgewenst in PDF voor meerdere pagina's omgezet worden. En de belangrijke zoomfunctie is sneller dan ooit, zelfs bij grote beelden.

 

Screenshot foto commandant gebruiker

Systeemeisen
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-bit )
Grafische kaart 1280x1024 - 100% | 1600x1200 - 150% | 2048x1536 - 200% | 2560x2048 - 250%
Andere

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

      

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Photo Commander 16 - Windows"
Laatst bekeken