• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download

F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download 1 Apparaat 2 jaar

€ 32,90 * € 39,90 * (17,54% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 9 keer verkocht
  • BS-11293.1
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 2 jaren
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download"

Koop nu populaire beveiligingssoftware - F-Secure Safe 2023 bij BestSoftware

Koop de populaire beveiligingssoftware F-Secure Safe 2023 nu bij ons en profiteer van lage prijzen voor bewezen producten. De oplossingen overtuigen in de huidige versie van 2023 van een uitstekende bescherming die alle risico's tijdens het surfen, werken of spelen bestrijdt. Natuurlijk profiteer je ook van andere voordelen en hulpmiddelen die zijn opgenomen in de versie van het jaar 2023 met de aantrekkelijke totaaloplossing. Bijvoorbeeld een virusscanner, effectieve bescherming bij het surfen in de browser of ondersteuning voor verschillende eindapparaten en platforms. We kijken uit naar je aankoop in de BestSoftware online shop.

Profiteer van bekroonde beveiliging op internet met F-Secure Safe 2023

De F-Secure Safe 2023 software is een bekroonde oplossing voor veilig werken en surfen op internet. Vertrouw op de jarenlange ervaring van de fabrikant als het gaat om het effectief afweren van alle gevaren. De fabrikant combineert opnieuw de verschillende functies en hulpmiddelen om de groeiende gevaren effectief op te sporen en te bestrijden. Want inmiddels zijn het niet meer alleen de klassieke virussen, Trojaanse paarden of malware die het grootste risico vormen; het zijn eerder de complexe gevaren die bestreden moeten worden.

Toch mag de klassieke virusscanner natuurlijk niet ontbreken in de F-Secure Safe 2023 software. Het programma heeft een scanner van de nieuwste generatie en enorm grote databanken. Deze functies dienen om de bestanden en gegevens op je computer te vergelijken. Op deze manier kan reeds bekende malware bij een hit snel worden opgespoord en van de harde schijf worden verwijderd. Nadat je de F-Secure Safe 2023 software op je terminal hebt geïnstalleerd, adviseren we een basisscan van je gegevensdragers. Zo kunnen eventuele bestaande bedreigingen snel worden geëlimineerd. Daarna neemt de scanner real-time bescherming op de achtergrond over en is altijd actief voor je.

Natuurlijk is deze functie nog niet voldoende voor een zeer hoge beveiliging van je thuiscomputer of notebook. Vooral bij de reeds genoemde complexe aanvallen moeten andere technieken gebruikt worden om gevaar te vermijden. Vertrouw op gedragsanalyse en het gebruik van de cloud, beide functies zijn direct vanaf de fabriek opgenomen in de F-Secure Safe 2023 software. Want in veel gevallen worden soortgelijke gedragingen ook gebruikt in zogenaamde exploits of in complexe zero-day aanvallen. Deze kunnen worden gedetecteerd door het F-Secure Safe 2023 programma, en door de pogingen direct te blokkeren hoef je je geen zorgen meer te maken over je gegevens en informatie.

Een belangrijk onderdeel van de F-Secure Safe 2023 software is echter de firewall. Het biedt extra bescherming voor je netwerkverbindingen. In veel gevallen zijn de verbindingen immers niet erg goed beveiligd en vormen ze dus een potentieel gevaar voor jou en je apparaten. De firewall is ook permanent actief en beveiligt je heel effectief op de achtergrond. Profiteer van de moderne technologie en laat je nu overtuigen door het enorme beveiligingsniveau van de F-Secure Safe 2023 software. Dit laat in het dagelijks leven vrijwel niets te wensen over.

Handig gebruik van extra functies - F-Secure Safe 2023 maakt het mogelijk

De F-Secure Safe 2023 software zorgt echter niet alleen voor meer veiligheid op je eindapparaten, maar inspireert ook met vele andere onderdelen. Met de uitstekende eigenschappen van het programma biedt de fabrikant nog meer stimulansen voor de aanschaf. Laat je bijvoorbeeld overtuigen door de praktische web- en bankbeveiliging. Als je op internet surft, krijg je een waarschuwing als je een geïnfecteerde internetpagina probeert op te roepen en grijpt de F-Secure Safe 2023 software direct in. Dit voorkomt dat je in de eerste plaats in contact komt met de malware. De bankbeveiliging beveiligt je toegangsgegevens bij de bank en beschermt je geld. Je kunt dus comfortabel en veilig online betalen.

Je profiteert ook van geïntegreerd ouderlijk toezicht. Hiermee kunnen je kinderen ook veilig en vertrouwd op de computer werken. Desgewenst kun je in een paar eenvoudige stappen de toegang tot ongeschikte informatie en pagina's op het internet blokkeren. Natuurlijk kun je ook in een paar eenvoudige stappen de gebruikstijd instellen. Dankzij de eenvoudige bediening van de software is het programma met ouderlijk toezicht ook geschikt voor beginners en onervaren gebruikers.

Overigens heb je met de praktische spelstand nog steeds het volledige vermogen van de computer of notebook tot je beschikking. Want juist in zulke situaties en bij lopende of uitgewerkte titels is het volledige optreden belangrijk. Met slechts één druk op de knop kun je de F-Secure Safe 2023 software in de spelmodus zetten. Je kunt dan volledig gebruik maken van de rekenkracht van de computer en de modus zo nodig met één klik verlaten.

Krijg een vrijblijvende indruk van de vele voordelen

Als je nog steeds niet helemaal zeker weet of de F-Secure Safe 2023 software een goede keuze is voor jouw behoeften, kun je nu het beste de gratis proefversie van de fabrikant gebruiken. Het programma kan dus zonder risico gedownload en geïnstalleerd worden. Je hebt dan de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder kosten de vele tools en functies van de populaire F-Secure Safe 2023 software te testen. Als je de oplossing vervolgens op lange termijn wilt gebruiken, staan wij tot je beschikking en kun je de licenties tegen een gunstige prijs aanschaffen.

De praktische klantenruimte is ook een goede keuze. Dit is de Mijn F-Secure account. Dit biedt directe toegang tot je huidige licenties en een overzicht van de bijbehorende functies. Zo kun je je gebruik altijd individueel beheren. Dankzij de zeer eenvoudige bediening is het programma F-Secure Safe 2023 goed geschikt voor beginners en onervaren gebruikers.

Overigens kun je de software zonder problemen op veel verschillende platforms en apparaten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van ondersteuning voor Windows 10 en Windows 11 en macOS. Je kunt ook vertrouwen op een praktische app voor Android of iOS. Met de juiste licentie voor F Secure Safe 2023 kun je beide versies zonder extra kosten downloaden en zo onderweg veilig surfen of werken.

 

Systeemvereisten - F-Secure Safe 2023

Windows-besturingssystemen

Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1Windows 10 en Windows 11

 Mac-besturingssystemen

macOS 10.14 (Mojave) en hoger

iOS-besturingssystemen

iOS13 en hoger

Android smartphones en tablets

Android 6.0 en hoger
(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant)

 

ARM-gebaseerde tablets worden niet ondersteund.

Verdere links naar "F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "F-Secure Safe 2023 | Multi Device | Download"
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Windows Server 2012 R2 Apparaat Windows Server 2012 R2 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken