• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Visio 2021 Professional Windows | Kleinhandel

€ 99,90 * € 999,90 * (90,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11062
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Visio 2021 Professional Windows | Kleinhandel"

Koop Microsoft Visio 2021 Professional heel goedkoop

Voor het gemakkelijk maken van individuele diagrammen in een professionele omgeving is de software Microsoft Visio 2021 Professional uitstekend. De software oplossing is een consequente verdere ontwikkeling van de versie "Microsoft Visio 2019 Professional" en is sinds oktober 2021 beschikbaar voor gebruikers.

Microsoft Visio 2021 Professional behoort tot de klassieke Individuele toepassingen ontwikkelaarsgereedschap en maakt daarom geen deel uit van het Office pakket. Dus als je de krachtige en uitgebreide hulpmiddelen wilt gebruiken, moet je het programma apart kopen. Bij Best-Software.de ben je hiervoor precies aan het juiste adres.

Maak indrukwekkende diagrammen met een breed scala aan hulpmiddelen

De mogelijkheden van de Microsoft Visio 2021 Professional software hebben vooral betrekking op het individueel maken van hoogwaardige en zinvolle diagrammen. Met behulp van talrijke sjablonen Microsoft om het je gemakkelijk te maken te beginnen. De sjablonen zijn niet alleen in duizenden versies beschikbaar, maar zijn ook afgestemd op de behoeften van de gebruikers en gebaseerd op de ervaring van professionele gebruikers. In veel gevallen kunnen de sjablonen op de essentiële punten nog aangepast worden om aan de individuele smaak en eisen tegemoet te komen. Met behulp van de sjablonen maakt de gebruiker dan diagrammen van verschillende soorten voor de desktop of ook voor het web. De waaier van mogelijkheden is zeer breed, vooral in de huidige generatie van de software. Stroomdiagrammen, organigrammen of zelfs plattegrondtekeningen laten vrijwel niets te wensen over.

De technische mogelijkheden voor de individuele vormgeving van je eigen diagrammen gaan nog verder dan de klassieke sjablonen Microsoft Visio de nieuwe software ondersteunt bijvoorbeeld tekenen met een pen of vinger, als een toestel met aanraakfunctionaliteit gebruikt wordt. Om de nieuwe schema's van de gewenste informatie te voorzien, wordt de Microsoft Visio 2021 komt met verschillende interfaces af werken. Importeer bijvoorbeeld gegevensrecords uit Excel of Toegangom de relevante feiten in je grafiek te verwerken.

Een goede optie voor efficiënt dagelijks werk is cloud support. Hiermee kun je de Visio app in de browser gebruiken zonder installatie. Voorwaarde hiervoor is wel een lopend Microsoft 365 abonnement, waarvoor ook een maandelijkse bijdrage nodig is. Het is echter niet meer nodig om de software op het betreffende eindtoestel te installeren en er hoeven ook geen nieuwe updates geïnstalleerd te worden.

Een van de grote sterke punten van de Microsoft Visio 2021 software is de zeer goede toegankelijkheid. Hierdoor profiteer je als gebruiker van verbeterde spraakuitvoer, een herzien toetsenbord en het gebruik van de software met meerdere gebruikers tegelijk. Als hoofdgebruiker behoud je echter de controle, ook als je met collega's samenwerkt; zo krijg je bijvoorbeeld op elk moment direct bericht over aangebrachte wijzigingen. Bovendien beslis je zelf wanneer en hoe de veranderingen van je collega's worden overgenomen. De ontwikkelaar brengt zo gegevensbeveiliging en samenwerking met collega's samen in een geslaagde combinatie.

Zachte revisies brengen Visio 2021 bij de tijd

Het jaar 2021 houdt verschillende veranderingen in voor gebruikers van moderne software. De ontwikkelaar brengt niet alleen de Microsoft Office toepassingen up to date, maar publiceert ook de nieuwe Windows 11 Besturingssysteem en herziet de afzonderlijke toepassingen die nauw samenwerken met het Kantoorpakket samen te werken. Dit geldt dus ook voor Microsoft Visio 2019 Professional, dat tot nu toe gebruikt werd. Maar de verschillen met Microsoft Visio 2019 Professional tamelijk beheersbaar, onder andere werkt de ontwikkelaar aan het ontwerp. Het uiterlijk moet zich aanpassen aan het nieuwe Windows 11 en overtuigt daarom met gedempte kleuren en afgeronde hoeken en randen. Met de nieuwe donkere modus introduceert de ontwikkelaar een extra functie ten opzichte van Microsoft Visio 2019 Professional, die een beter overzicht moet geven.

Combineer functionaliteit met extra software

De volledige mogelijkheden en sterke punten van de oudere versie Microsoft Visio 2019 Professional en de huidige versie kunnen echter alleen gebruikt worden in samenwerking met andere software Individuele toepassingen uit. Vooral de Microsoft Office toepassingen worden als een goede keuze beschouwd. Dit komt ook door de gebruikte interfaces. Visio is zo ontworpen dat je verschillende gegevensverzamelingen direct kunt importeren voor je diagrammen. Dit geldt voor de programma's Excel of Access, bijvoorbeeld. Breng je databases of je spreadsheet direct over in het Visio programma om ze visueel voor te bereiden in de vorm van een diagram. Je kunt ook de andere Office functies gebruiken, bijvoorbeeld PowerPoint of Woordharmonieert uitstekend met Visio en zorgt voor aanzienlijk meer productiviteit in het dagelijkse leven. Hetzelfde geldt voor teams. Met de functionaliteit van het programma blijf je altijd in contact met je collega's en kun je de komende projecten in samenwerking afwerken.

We overtuigen je met een ruime keuze aan software

Bij Best-Software.de overtuigen we je met een ruime keuze aan software. Je ontvangt de gekochte versie van de Microsoft software Visio direct als download en kunt dus meteen aan de slag. Naast de huidige versie in de Professional versie is ook Microsoft Visio 2019 Standard gratis voor je beschikbaar. Je kunt ook het huidige Office 2021 pakket kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Of Microsoft Visio 2019 Standaard of Kantoor 2021, koop nu gewoon en profiteer van de aantrekkelijke opties.

Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Visio 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
Laatst bekeken