• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Project 2021 Professional Windows | Kleinhandel

€ 99,90 * € 479,90 * (79,18% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11060
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Project 2021 Professional Windows | Kleinhandel"

Meer overzicht over alle projecten - Microsoft Project 2021 Professional

Om ook bij complexe projecten steeds een overzicht te houden van de voortgang en de afzonderlijke stappen, is het Microsoft levert met de software "Project 2021 Professional" biedt een krachtige oplossing. Het aanbod is vooral gericht op professionele en commerciële gebruikers en voldoet daarom moeiteloos aan de hoogste eisen. Bij ons kun je Microsoft Project heel goedkoop, gemakkelijk en snel kopen. De directe download en de eenvoudige verwerking helpen je bij het uitvoeren van dagelijkse kantoortaken. Als je Microsoft Project 2021 bij ons krijg je dit programma voor onbeperkt gebruik zonder verdere kosten. Het is ook gemakkelijk om de software opnieuw te installeren door de versie die je tot nu toe gebruikte te deactiveren. Dit kan in een paar eenvoudige stappen via de Microsoft account.

Tip: Voor een goedkopere instap in de wereld van project management software, bieden wij bij Best-Software.de je de oplossing "Microsoft Project 2021 Standaard" als alternatief voor de Professionele versie. Kies dus de precies geschikte variant van de Microsoft Project 2021 software voor je individuele behoeften.

Intelligente en talrijke functies besparen kostbare tijd in het dagelijkse leven

Om gebruikers zo efficiënt mogelijk bij te staan op het gebied van projectbeheer, profiteer je van talrijke goed doordachte functies in de Microsoft Project 2021 software. Bovendien maakt de intuïtieve bediening van het programma het zelfs geschikt voor beginners. De klassieke sortering in tabbladen en een vertrouwd uitgebreid help-gebied worden als aantrekkelijke voordelen beschouwd.

Meteen bij het begin van de toepassing overtuigt Microsoft Project met talrijke sjablonen. Je kunt er met een paar muisklikken doorheen bladeren en zo gemakkelijk je project maken. Als je niet het juiste sjabloon voor je individuele behoeften kunt vinden, kun je online door verdere suggesties bladeren of ze downloaden.

Binnen de software kunnen de verschillende bronnen efficiënt worden bijgewerkt en in het oog gehouden. Hiervoor kun je onder andere rekenen op interactieve overzichten en schema's. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Power Bi functie. Zelfs kleine details kunnen steeds in het oog gehouden worden. Talrijke hulpmiddelen voor het beheer van tijd en personele middelen en, last but not least, het goede overzicht maken zelfs complexe projecten tot een succes dankzij Microsoft Project 2021 Professional.

Herzien ontwerp, meer vermogen in de huidige versie

In het kader van de release van het nieuwe besturingssysteem brengt Microsoft ook de software oplossingen uit het Office 365 pakket bij de tijd. De herziening, die aansluit bij het uitbrengen van Windows 11ook Microsoft Project 2021 Professional profiteert van de herziening. Microsoft heeft onder andere het ontwerp subtiel herzien, de randen en hoeken afgerond en voorzien van een nieuw kleurenschema. Ook nieuw is de zogenaamde donkere modus, die alle relevante knoppen aanzienlijk donkerder maakt en zo het overzicht verbetert. Als gebruiker van de Microsoft Project 2021 Professional software kun je ook rekenen op betere prestaties, want Microsoft heeft de huidige oplossingen voor productiviteit op de werkplek aanzienlijk geoptimaliseerd. Op oudere systemen reageert de software veel sneller en loopt veel soepeler.

In de loop van de afgelopen maanden heeft Microsoft ook herhaaldelijk nieuwe mogelijkheden en functies aan de project management software toegevoegd, zoals een herziene zoekfunctie of een praktische uitvoer van de tijdlijn in PDF formaat. De ontwikkelaar breidde ook de cloud ondersteuning aanzienlijk uit, zodat Microsoft Project 2021 nu direct in de browser gebruikt kan worden, ongeacht de locatie. Log gewoon in met je account en je kunt de volledige functies van de software gebruiken zonder een aparte download. De functie om de software in de cloud te gebruiken is beschikbaar zonder extra kosten en behoort tot de standaard mogelijkheden van de praktische project management software Kantoorfuncties. Dus als je onderweg toegang wilt hebben tot de relevante informatie en de actuele status van je project, is Microsoft Project 2021 een goede keuze.

Koop niet alleen Microsoft Project 2021 Professional goedkoop bij Best-Software.com

Je kunt ook andere software voor een gunstige prijs vinden bij Best-Software.de. Wij ondersteunen je met precies de juiste programma's voor elke vraag, zelfs oudere versies van de populaire oplossingen zijn beschikbaar. Neem dus de tijd om rond te kijken en te bestellen, bijvoorbeeld Kantoor 2021 in de varianten Standaard, Student of Professional. We kijken uit naar je aankoop.

Combineer de project management software met andere oplossingen

Met Microsoft Project 2021 Professional krijg je een krachtige project management software, die echter, met extra Individuele toepassingen nog meer potentieel kunnen benutten. Daarom is de aanschaf van Office 2021, bijvoorbeeld, over de hele lijn de moeite waard. Met verdere functies, bijvoorbeeld Woord, PowerPoint of Excel, kun je je digitale kantoorwerk op de werkplek nog efficiënter doen. Deze varianten zijn ook bij ons verkrijgbaar tegen bijzonder lage prijzen en omvatten een directe download. Je kunt Microsoft Project 2021 Professional ook met de praktische apps op je smartphone of tablet in verschillende omgevingen gebruiken en Projecten combineren met Microsoft Teams. De software stelt je ook in staat om gemakkelijk en efficiënt te communiceren met andere deelnemers aan de werkgroep of om belangrijke bestanden uit te wisselen.

Opmerking: Als je besluit de software rechtstreeks te kopen voor een van de grote Kantoorpakkettenhet Microsoft Teams programma is direct af fabriek inbegrepen.

Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Project 2021 Professional Windows | Kleinhandel"
Laatst bekeken