• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts

Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts

€ 29,90 * € 59,90 * (50,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 8 keer verkocht
  • BS-11193
  • Meertalig
  • 1 Server
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts"

Koop Microsoft Server 2016 Standard Media Kit en voer een Windows Server 2019 downgrade uit

Met het Windows Server 2019 Standaard server besturingssysteem kun je handig gegevens en programma's centraal beschikbaar stellen, computers met elkaar verbinden in een netwerk en gebruikersrechten beheren. Op het gebied van integratie van Linux servers, cloud diensten en netwerkbeveiliging weet de server software in alle opzichten te overtuigen. Toch kunnen verschillende redenen spreken voor een Windows Server 2019 Standard downgrade naar Microsoft Server 2016 Standard. Hoewel Microsoft aandacht besteedt aan de hoogst mogelijke compatibiliteit in zijn producten, kan het gebeuren dat speciale specialistische procedures niet goed werken onder Windows Server 2019. Van foutmeldingen tot een onvermogen om te functioneren, zijn verschillende scenario's denkbaar. Als je de Microsoft Server 2016 Standard Media Kit koopt en Windows Server 2019 Standard downgrade, kun je de ingezette speciale software weer in zijn volle omvang gebruiken. Soms worden nieuwe servers geleverd samen met de versie 2019 van het server besturingssysteem. Dit beantwoordt echter niet noodzakelijk aan de bedrijfsvereisten. Onder bepaalde omstandigheden zitten bijvoorbeeld alleen Microsoft Windows Server 2016 CAL's in de licentieportefeuille. In zo'n geval kan ook de Microsoft Server 2016 Standard Media Kit de oplossing zijn. Vergeleken met een Microsoft Server 2016 Standard licentie is het downgrade recht aanzienlijk goedkoper. Gebruik het server besturingssysteem dat echt aan je eisen voldoet.

Voor een Microsoft Server 2019 downgrade: Koop Microsoft Server 2016 Standard Media Kit

Als je de Microsoft Server 2016 Standard Media Kit koopt om Microsoft Server 2019 Standard te downgraden, zijn alle Microsoft Server 2016 Standard functies natuurlijk volledig beschikbaar voor je. Met Microsoft Server 2016 Standard betekent dat meer beveiliging rond je VM's. In die zin beschermt Microsoft Hyper-V VM's met BitLocker, slaat de sleutels op in een vertrouwd AD bos en legt een vertrouwensrelatie tussen het VM bos en het sleutelbos. De vernieuwingen ten opzichte van vorige versies in Software-Defined Storage zijn vooral gericht op Storage Spaces Direct, waarmee beheerders zowel afzonderlijke Just a Bunch of Disks (JBOD's) als scale-out bestandsservers kunnen consolideren in een enkele pool in plaats van in meerdere lagen. Als je echter de Microsoft Server 2016 Standard Media Kit koopt en downgrade naar Microsoft Server 2019 Standard, profiteer je van veel meer mogelijkheden. Storage Replica maakt synchrone replicatie op opslagniveau over gegevensclusters mogelijk, inclusief metroverwijderingen, en brengt onmiddellijke node failover zonder dienstonderbreking.

Koop Windows Server 2016 Standard Media Kit goedkoop en downgrade met succes naar Windows Server 2016 Standard

Wie Windows Server 2019 Standard wil downgraden verwerft het benodigde downgraderecht met de Windows Server 2016 Standard Media Kit. Profiteer van de beste prijs bij BestSoftware en gebruik het server besturingssysteem dat aan je eisen en wensen voldoet. Als je nog Microsoft Windows Server 2016 CAL's nodig hebt, vind je die natuurlijk hier.

Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Server 2016 Standaard Media Kit | Downgrade Rechts"
Laatst bekeken