• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel

Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel

€ 59,90 * € 74,90 * (20,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11058
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel"

Bestel Microsoft Outlook 2021 online - je bent op de juiste plaats

Naast de verzamelde Kantoorpakketten biedt Microsoft verschaft ook de Individuele toepassingen voor gebruik, dit geldt ook voor Outlook 2021. Koop de krachtige software voor berichtenbeheer goedkoop en veilig bij Best-Software.de en we bezorgen je Outlook 2021 onmiddellijk om te downloaden. Na de aankoop hoef je niet te wachten op de Outlook 2021 Downloaden lang wachten, maar kan direct beginnen met het productieve gebruik van de populaire software. Kijk gerust direct bij ons rond en bestel heel gemakkelijk en tijdbesparend de enkele toepassing uit het populaire kantoorpakket.

Outlook 2021 biedt veel praktische mogelijkheden

De mogelijkheden met Outlook 2021 gaan veel verder dan alleen maar e-mails versturen, lezen of ontvangen. Eerder is de populaire enkelvoudige toepassing een complexe software voor professioneel gebruik met talloze mogelijkheden. De aandacht gaat ook uit naar Kantoor 2021 twee essentiële punten: Gebruikersbeveiliging en eenvoudige, intuïtieve bediening.

Gevaren van e-mails zijn alomtegenwoordig en nemen zelfs nog sterk toe. Eenvoudige spam e-mails zijn nog het minste; het is niet ongewoon dat bedrijven berichten ontvangen met kwaadaardige code eraan. Daarom is het de moeite waard Microsoft Outlook 2021 online te bestellen en het te gebruiken om je e-mail account te beheren. Het programma heeft een geïntegreerde scanner die alle bijlagen van binnenkomende e-mails nauwkeurig onderzoekt. Als tijdens de scan een schadelijke bijlage wordt ontdekt, verwijdert Outlook 2021 die veilig en automatisch. De gebruiker komt niet eens in aanraking met het gevaar Vooruitzichten 2021 outlook 2021 houdt echter niet alleen de bijlagen van de berichten in de gaten, maar scant ook de links die ze bevatten en slaat meteen alarm bij een bedreiging.

De software ondersteunt alle gangbare e-mail providers, dus het hoeft niet de Microsoft mailbox te zijn. Indien nodig kunnen meerdere rekeningen tegelijk opgeslagen worden. Wie bijvoorbeeld meerdere e-mail accounts in het bedrijf heeft, kan ze bundelen in een praktische gebruikersinterface en zo veel tijd en moeite besparen in het dagelijkse leven. Tegelijk biedt Outlook 2021 ook bescherming bij het versturen van e-mails, dankzij de uitgebreide functies. Sterke, geavanceerde versleuteling is beschikbaar indien nodig en garandeert een beschermde gegevensoverdracht.

Het kopen van de software heeft vele overtuigende voordelen

Het is de moeite waard om Outlook 2021 als download aan te schaffen als je het veel gebruikt. Met de gekochte versie zijn aanzienlijk meer functies beschikbaar om efficiënt te werken. Het geheugen voor inkomende en uitgaande e-mails, bijvoorbeeld, is 50 terabyte, wat zelfs gedurende vele jaren ruim voldoende moet zijn. Als aanvulling biedt Microsoft één terabyte aan cloud-opslag via zijn eigen dienst OneDrive, die vrij gebruikt kan worden voor alle klassieke bestanden of documenten. In het algemeen is het, naast de geïnstalleerde variant, ook mogelijk om de Outlook app in de cloud te gebruiken; hiervoor moet je je via een huidige browser aanmelden met je eigen Microsoft account. Een app voor mobiele toestellen met iOS of Android besturingssysteem is ook gratis verkrijgbaar als aanvulling op de klassieke software.

De nieuwe Outlook 2021 verschijnt met Windows 11 en biedt een subtiele opknapbeurt

De huidige versie is de directe opvolger van Vooruitzichten 2019 en overtuigt met verschillende praktische functies. In het algemeen zijn de veranderingen ten opzichte van de voorganger echter nogal beperkt, dus het is een voorzichtige verdere ontwikkeling van de krachtige software.

Sommige van de veranderingen betreffen het uiterlijk, bijvoorbeeld. Hoewel de e-mail management software niet in een geheel nieuwe luister verschijnt, ziet het programma er wel frisser en vlotter uit. Microsoft heeft de randen aangepast en het kleurenbeeld geoptimaliseerd, ook in verband met het komende besturingssysteem Windows 11. De ontwikkelaar werkt ook verder aan de prestaties en belooft verbeterde stabiliteit en prestaties voor de nieuwste update. Beide punten moeten vooral op oudere en dus minder krachtige systemen duidelijk merkbaar zijn en de toepassing vergemakkelijken.

Bovendien geïntegreerd Microsoft in de nieuwe Outlook bevat nu hulp bij het formuleren van berichten, een nieuw uitklapmenu maakt zoeken gemakkelijker en er is een nieuwe boekingsomgeving voor vergaderzalen beschikbaar. Ontvangen of samengestelde berichten kunnen nu ook direct vanuit Outlook 2021 met andere gebruikers gedeeld worden, bijvoorbeeld met een persoon of een kanaal. Dit vereist echter het gebruik van de gratis "Teams" software, die in veel Office pakketten voorgeïnstalleerd is.

Profiteer van de ruime keuze aan Office pakketten

Bij ons kun je niet alleen Bestel Microsoft Outlook 2021 onlinemaar profiteren van een grote verscheidenheid aan andere software van Microsoft. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op het aantrekkelijke pakket "Microsoft Office 2021 Home and Businessdie alle gangbare afzonderlijke toepassingen in één pakket samenvoegt en meteen de volledige prestaties van de moderne software beschikbaar maakt. De ruime keuze aan Kantoortoepassingen laat niets te wensen over. Voor beginners, voor professionele gebruikers of zelfs voor het hele bedrijf, we hebben altijd de juiste Office toepassingen beschikbaar voor je voordelige aankoop.

Systeemeisen
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 11
Geheugen minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 4 GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
Browser de huidige versies van Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari of Microsoft Edge
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(Meer gedetailleerde informatie kun je bij de fabrikant krijgen)office.com/systemrequirements.

  

Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Outlook 2021 Windows | Kleinhandel"
Laatst bekeken