• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2019 Professional Plus | Windows | Account gekoppeld

€ 99,90 * € 219,90 * (54,57% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 74 keer verkocht
 • BS-11072
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
  Toegang
  Skype
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Professional Plus | Windows | Account gekoppeld"

Office 2019 Professional Plus Account-gekoppeld - koop goedkoop bij Best Software

Voor digitaal kantoorwerk is Microsoft Office een van de meest gebruikte varianten en het is moeilijk voor te stellen dat het dagelijks leven zonder zou moeten kunnen. Vooral de Professionele variant voldoet met het grootste gemak aan de hoogste eisen. Je kunt de benodigde licentie voor gebruik op je bureau thuis of in je bedrijf gemakkelijk bij ons kopen, de online winkel van Best Software is gratis beschikbaar. Bij ons profiteer je van gunstige voorwaarden en kun je het Office pakket uitgebreid gebruiken. De licentie is geschikt voor onbeperkt gebruik en er zijn geen verdere kosten voor de software. De aankoop geeft recht op gebruik op een enkel toestel, vanwege de account-gebonden uitvoering.

Alle benodigde software producten zijn inbegrepen

Microsoft levert al enkele jaren de kantoorsuite Office Professional. Deze is bij uitstek geschikt voor commercieel gebruik en levert alle nodige afzonderlijke varianten en onderdelen. Naast de klassiekers Word, PowerPoint en Excel is ook de Outlook mail dienst beschikbaar. Voor notities kun je OneNote gebruiken en Publisher en Access ronden de uitgebreide mogelijkheden van de software van Microsoft af.

Of het nu Outlook, Excel of Word is, Microsoft Office biedt je uitgebreide mogelijkheden om in de cloud te werken. Als je bijvoorbeeld de eigen dienst OneDrive gebruikt, kun je al je documenten automatisch laten opslaan en heb je overal toegang tot de relevante informatie. Samenwerken met andere collega's en teamleden is ook gemakkelijk mogelijk dankzij Microsoft Office.

Word, Excel en PowerPoint vormen de basis en stellen je in staat om aan documenten of tabellen te werken en presentaties te maken. Met behulp van Access kun je gemakkelijk uitgebreide en gevarieerde databases maken. Met Publisher als onderdeel van Microsoft Office kun je achter je bureau gemakkelijk en creatief allerlei folders en andere projecten maken. Je kunt OneNote gemakkelijk downloaden uit de Windows Store als je dit onderdeel in het dagelijks leven wilt gebruiken. De kleine en praktische app is beschikbaar voor eenvoudige en snelle notities om belangrijke informatie steeds in het oog te houden. Als je je eigen mails veilig en gemakkelijk wilt beheren, is Outlook precies de juiste optie. Outlook wordt natuurlijk ook bij Office Professional geleverd als e-mail dienst.

Hoe gebruik je het Office pakket

Als je de Office 2019 Professional Plus variant koopt, heb je de mogelijkheid om de account-gebaseerde versie te gebruiken. Deze versie biedt een betaalbare gratis oplossing en is een meer dan goede keuze voor beginners. Natuurlijk betekenen de lage prijzen ook een aantal speciale kenmerken, waar je in het dagelijks leven en voor je een beslissing neemt op moet letten. Je ontvangt na aankoop een productsleutel, die je dan direct via je eigen Microsoft account kunt inwisselen. Je deponeert de sleutel in je Microsoft account en kunt dan in een paar eenvoudige stappen de hele Office Suite op je eigen computer gebruiken. Merk echter op dat het alleen gebruikt kan worden in combinatie met Windows 10. Je start de download via je eigen account en moet ook kort inloggen voor je het werkelijk kunt gaan gebruiken.

Microsoft Office 2019 overtuigt je met veel vernieuwingen

Sinds de uitgave van de eerste Office Suite heeft de ontwikkelaar Microsoft het pakket voortdurend bijgewerkt. Dat geldt ook voor de 2019 versie, die overtuigt met veel nieuwe technieken en functies. Zo blijft de ontwikkelaar een grote stap zetten in de richting van zeer eenvoudige bediening en ontwerpt hij de interface met afzonderlijke tabbladen, goede etikettering en uitgebreide uitleg. Al enkele jaren werkt de ontwikkelaar ook aan toegankelijkheid. Met een verbeterde spraakopbrengst en een duidelijke structuur draagt het totaalpakket daar veel toe bij. Je kunt in Excel ook rekenen op aanzienlijk meer tekenfuncties en grafieken, en op formules. Eenvoudige bewerkingsmogelijkheden voor afbeeldingen zijn ook beschikbaar en behoren tot de belangrijke nieuwe functies in Office 2019 Professional. Pictogrammen zijn nu ook nieuw en het invoegen van 3D objecten is geen probleem meer. De productiviteit is dus aanzienlijk toegenomen en stelt je in staat uitgebreid gebruik te maken van de afzonderlijke componenten van Microsoft Office 2019 Professional Plus account gebonden met meer efficiëntie en een verbeterde workflow.

In onze winkel vind je geschikte software voor Windows 10

De licentie voor Office 2019 Professional Plus Account gebonden is vrij verkrijgbaar voor jou bij Best Software. Neem de tijd om de geschikte aanbiedingen voor Windows 10 en andere besturingssystemen te bekijken. Je kunt Office 2019 Professional Plus voor normaal gebruik zonder verbintenis met je eigen Microsoft account ook goedkoop, gemakkelijk en veilig bij ons kopen. Tegelijk kun je ook andere voordelen verwachten, zoals directe beschikbaarheid. Na aankoop kun je de software direct downloaden, op je eigen computer installeren en hem met al zijn mogelijkheden en functies gebruiken. Kijk dus gerust rond en koop Office 2019 Professional Plus of andere varianten heel goedkoop.

 

Systeemeisen - Office 2019 Professional Plus Account gebonden
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019, Windows Server 2022 (andere versies van Windows worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3 GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus | Windows | Account gekoppeld"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus | Windows | Account gekoppeld"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Professional Plus | Windows | Account gekoppeld"
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Laatst bekeken