• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Access 2013 Windows

€ 14,90 * € 54,90 * (72,86% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 126 keer verkocht
 • BS-10059
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Access 2013 Windows"

Microsoft Access 2013 productinformatie

Microsoft Access 2013 is een uitgebreid databankprogramma waarmee je offline of online je gegevens kunt verzamelen, beheren en publiceren. Je kunt Access 2013 gebruiken om kleine databases te maken voor persoonlijk gebruik en voor grote zakelijke projecten. Door Microsoft Access 2013 te verbinden met producten als Office 365 en SharePoint, kun je je voltooide database snel, gemakkelijk en overal delen met andere gebruikers en medewerkers.

Efficiënt databasebeheer met Microsoft Access 2013

Met Microsoft Access 2013 kun je complete databases, formulieren en zelfs rapporten maken als onderdeel van je Office pakket. Kies daarvoor het beste sjabloon uit de vele sjablonen die bij Microsoft Access 2013 horen, zoals Contact Database, Taakbeheer, Probleembeheer en Gebeurtenissenbeheer Project Manager. Je kunt ook een blanco database maken in Microsoft Access 2013, die volledig wordt gemaakt en vrij aanpasbaar is naar behoefte.

In Access 2013 bijvoorbeeld kun je foto's, telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens aan je zakenpartners toewijzen, zodat je nooit het overzicht verliest over een reeks contactgegevens van klanten. Met Microsoft Access 2013 beheer je alle gegevens in je dagelijks leven intuïtief, snel en overzichtelijk. Net als in Excel kun je een tabel maken met alle gegevens die je nodig hebt en de informatie uit een afbeelding of PDF bestand met een paar klikken in je databankprogramma invoegen.

Belangrijke functies in Microsoft Access 2013:

 • Beheer alle soorten databases, van projecten tot takenlijsten, databases met contactpersonen, het bijhouden van activa en inventaris.
 • Gebruik de vertrouwde en beproefde interface van andere Office producten wanneer je Microsoft Access 2013 gebruikt.
 • Deel je database en werk samen met collega's aan je documenten via een SharePoint verbinding via Office 365 of een volledig databankprogramma.
 • Nieuwe sjabloontype integratie dekt de meeste gebruikssituaties om verwante databasetypen in seconden te maken.
 • Importeer bestaande records en plak ze in je databaseprogramma uit afbeeldingen, PDF bestanden, Excel documenten, SQL databases en soortgelijke bronnen.
 • Access 2013 wordt gebruikt om korte rapporten samen te vatten en grote databases te maken en te beheren die essentieel zijn voor je dagelijkse activiteiten.

Individuele Web Access Apps in MS Access 2013

Wanneer je met je collega's moet samenwerken, maakt Access 2013 het gemakkelijk om krachtige Web Access apps te maken. De volledige databasestructuur en alle modules die nodig zijn om gegevens toe te voegen of te veranderen, zijn in deze apps geïntegreerd met Microsoft Access 2013 en gewone bewerkingen met desktop software. Commando. Deze web-running toepassingen werken in elke browser, zelfs als Access 2013 niet geïnstalleerd is op het toestel van de ontvanger van de databasetoepassing

Microsoft Access 2013 bereikt dit door verbinding te maken met Office 365 en SharePoint, zodat je dit databaseprogramma kunt gebruiken om met je collega's samen te werken. Access 2013 biedt dezelfde gebruikersinterface als andere apps in de Office 2013 familie, zodat je in enkele minuten een nieuwe database kunt maken. Wil je een bestaande database toevoegen aan Microsoft Access 2013? Met databasetoepassingen kun je voor dit doel importeren uit Excel documenten of SQL databases.

 

Systeemvereisten - Access 2013
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7 Service Pack 1, Windows Vista, Windows XP (SP3)

Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2
RAM 1 GB RAM (32-bit), 2 GB RAM (64-bit)
Harde schijf ruimte  3 GB schijfruimte nodig
Grafische kaart  Kaart met Direct X10 versnelling, min. resolutie 1.024 x 576 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Access 2013 Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Access 2013 Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Access 2013 Windows"
Laatst bekeken