• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Magix Video Deluxe 2021 Windows

Magix Video Deluxe 2021 Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Video Deluxe 2021 Windows"

Koop Magix Video Deluxe 2021 online en bewerk video's uitvoerig

Magix Video Deluxe 2021 is het functierijke videobewerkingsprogramma met wel 900 effecten, titels, sjablonen en overgangen, dat van je persoonlijke project een echte blikvanger zal maken. De software biedt overtuigende kleurcorrectie en indrukwekkende beeldstabilisatie. De talrijke functies geven je video's een professioneel effect. Met het programma kun je moeiteloos video's knippen, optimaliseren en vormgeven. Vergeleken met zijn voorganger kunnen nu 8K UltraHD video's bewerkt en uitgevoerd worden. De indrukwekkende resultaten kunnen snel en gemakkelijk op DVD's en Blu-ray discs gebrand worden. Als je extra effecten en andere functies wilt gebruiken, kun je ook een licentie voor Magix Video Deluxe 2021 Plus of Magix Video Deluxe 2021 Premium kopen tegen een lage prijs in onze winkel.

Voor uitgebreide videobewerking: koop Magix Video Deluxe 2021 voor een lage prijs

Je kunt opnamen van een video of DSLR camera of een smartphone in een paar stappen importeren en ze gemakkelijk naar je projecten slepen via de video deluxe media pool. In de praktische bewerkingsmodus kun je gemakkelijk verschillende video's of afzonderlijke videocomponenten samenknippen om iets nieuws te maken. Als je Magix Video Deluxe 2021 voor een lage prijs bij ons koopt, kun je wankele, te heldere of te donkere video's uitgebreid verbeteren met talloze functies. Je kunt de flexibele programma-interface vrij instellen in grootte en positie. Of het nu gaat om een verkleinde storyboard weergave of een gedetailleerde tijdlijn, met Video Deluxe 2021 kun je bewerken met beeldprecisie.

Koop Video Deluxe 2021 online en gebruik een compleet spoorbewerkingssysteem

Je kunt de afzonderlijke sporen rangschikken, dupliceren en herschikken zoals je wilt. Als je het project visueel wilt structureren, kun je de objecten en sporen kleuren voor een duidelijker overzicht. Voor snellere resultaten kunnen handige wizards gebruikt worden om te helpen bij het importeren, optimaliseren en uitsnijden. De software biedt verschillende optimalisatiemogelijkheden om kleuren te corrigeren, de kleurstemming te veranderen en minder geslaagde opnamen te redden.

Video Deluxe 2021: Talloze professionele gereedschappen voor indrukwekkende video's

De nieuw ontwikkelde beeldstabilisatie van de krachtige videobewerkingssoftware VEGAS Pro verandert wankele video's in eersteklas werk met slechts één klik. Als je Video Deluxe 2021 online via onze shop koopt, kun je met color grading de kleur en daarmee het effect van een video veranderen. Dit is geen eenvoudige kleurcorrectie, maar een meer geavanceerde artistieke functie. Met dynamische slow motion en time lapse effecten kun je speciale momenten benadrukken en het effect versterken. De krachtige INFUSION Engine 2 garandeert uitstekende prestaties en ondersteunt video versnelling voor AVC zowel als HEVC via Intel, AMD of NVIDIA GPU's.

Systeemeisen

Processor: 2.4 GHz (Aanbevolen*: quad-core processor met 2.8 GHz of beter)
Geheugen: 2 GB of meer (aanbevolen*: 8 GB)
Grafische kaart: Onboard, resolutie min. 1280x768 (Aanbevolen*: Dedicated, min. 512 MB VRAM)
Hardeschijf: 2 GB voor de installatie van het programma

 

 

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 Windows"
Laatst bekeken