• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows / Mac Windows

€ 49,90 * € 99,90 * (50,05% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
  • IDE-11615
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Platform:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows / Mac"

Koop Adobe Photoshop Elements 2023 - wij bieden je goedkope licenties bij BestSoftware

Voor creatief werk met je afbeeldingen en foto's is de Adobe Photoshop Elements 2023 software voor veel klanten nog steeds de eerste keuze. Gebruikers profiteren van een enorme keuze aan krachtige gereedschappen en het is ook een uitstekende keuze voor beginners. We hebben de nieuwe versie van het jaar in ons assortiment opgenomen, zodat je effectief vanuit huis kunt winkelen. Mis de aantrekkelijke nieuwe functies en talrijke voordelen van de Adobe Photoshop Elements 2023 software niet. We kijken uit naar je aankoop en helpen je graag met eventuele vragen of verzoeken.

Belangrijke functies voor creatief werk in het dagelijks leven met Adobe Photoshop Elements 2023

De nadruk van het werken met de Adobe Photoshop Elements 2023 software ligt op optimalisaties en verbeteringen van je afbeeldingen. Want met de smartphone of ook met klassieke camera's zijn foto's snel gemaakt, bijvoorbeeld op vakantie of ook in het dagelijks leven. Maar vaak missen de foto's net dat beetje extra. Met de software Adobe Photoshop Elements 2023 kun je je foto's bijzonder effectief optimaliseren.

Hiervoor biedt het programma je talrijke functies en krachtige hulpmiddelen. Deze strekken zich in gelijke mate uit tot de klassieke aanbiedingen en de huidige technologie. Gebruik bijvoorbeeld opties voor eenvoudig bijsnijden of roteren, inhoud invoegen of objecten verwijderen. Je kunt dit alles en nog veel meer in het dagelijks leven doen met de Adobe Photoshop Elements 2023 software.

Maar hoewel het bewerken van je afbeeldingen het grootste deel uitmaakt van de mogelijkheden met het gebruik van de Adobe Photoshop Elements 2023 software, gaan de mogelijkheden van de populaire software bij nader inzien veel verder. Zo is er bij de aanschaf van de licentie voor het programma de praktische Organizer App, die net zo belangrijk is voor het houden van overzicht en het werken in het dagelijks leven. Je moet ook het startvenster van de Adobe Photoshop Elements 2023 software eens goed bekijken, dat ook kan overtuigen met aantrekkelijke functies en gereedschappen. Hier vind je tips over hoe je de vele hulpmiddelen effectief kunt gebruiken of je kunt direct naar de foto's die het laatst bewerkt zijn.

De organiser helpt je in het dagelijks leven altijd het overzicht te bewaren bij het gebruik van de Adobe Photoshop Elements 2023 software. Hiervoor kun je je werken en afbeeldingen importeren, ze groeperen, taggen of na succesvol werk uitvoeren. Het gebruik van de organiser is niet absoluut noodzakelijk, maar biedt jou als gebruiker enkele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een praktische zoekbalk in de organizer en zo snel de gewenste bestanden en afbeeldingen vinden. Talrijke filters en slimme tags herkennen onmiddellijk de juiste beelden en maken ze beschikbaar.

Overtuig jezelf van de aantrekkelijke vernieuwingen van de 2023 versie

Ook in het jaar 2023 grijpt de bekende fabrikant Adobe de kans en introduceert krachtige hulpmiddelen en nieuwe functies in zijn eigen software. Dit geldt natuurlijk ook voor het programma Adobe Photoshop Elements 2023, zodat je met de nieuwe versie nog effectiever en nog beter kunt werken om de beste kwaliteit uit je foto's te halen.

Breng bijvoorbeeld afzonderlijke elementen in de foto's in beweging om op het eerste gezicht een speciaal effect te creëren. Deze nieuwe functie is vooral effectief bij natuurfoto's, maar het is ook een aantrekkelijke manier om op te vallen bij selfies en soortgelijke opnamen. Klik gewoon op het betreffende object, geef de elementen het gewenste effect en pas de richting en snelheid aan als belangrijke parameters, voordat het resultaat wordt opgeslagen als een MP4- of GIF-bestand.

De vernieuwingen in de Adobe Photoshop Elements 2023 software hebben echter ook betrekking op de reeds bestaande gereedschappen en functies. Enkele maanden geleden introduceerde de fabrikant Adobe een krachtig hulpmiddel in de populaire software met collages en diavoorstellingen voor foto's en video's. Nu zijn de mogelijkheden met deze functies weer aanzienlijk uitgebreid. Er zijn nieuwe sjablonen en verbeterde selectiemogelijkheden voor achtergronden, luchten en patronen beschikbaar, zodat de keuze duidelijk is uitgebreid.

Bovendien heeft de fabrikant Adobe gewerkt aan het verbeteren van de prestaties. Zo biedt de software nu tot 35 procent snellere installatie- en laadtijd. Bovendien wordt de benodigde geheugenruimte met maar liefst 45 procent verminderd. Wie werkt op een Apple computer met een M1-chip kan zelfs profiteren van tot 70 procent meer snelheid bij het opstarten en algemeen werken. Dit maakt het gebruik van de populaire Adobe Photoshop Elements 2023 software veel gemakkelijker.

Adobe Photoshop Elements 2023 bevat eenvoudige bediening en belangrijke hulpmiddelen

De Adobe Photoshop Elements 2023 software is niet alleen een goede keuze voor professionals, maar is ook direct gericht op particuliere klanten. Je profiteert van een heldere bediening en een goed doordacht concept. Zo zul je na een korte kennismaking meestal zonder problemen het gereedschap vinden dat je nodig hebt, ondanks het enorme aanbod.

Daarnaast werkt de nieuwste versie van Adobe Photoshop Elements 2023 ook weer met kunstmatige intelligentie en vertrouwt op tal van oplossingen om je werk en optimalisatie te vergemakkelijken. De kunstmatige intelligentie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het activeren van afzonderlijke elementen, hier herkent het innovatieve systeem probleemloos de grenzen en zelfs fijne details. Zelfs een eenvoudige optimalisatie op de belangrijke plaatsen kan desgewenst alleen door de AI worden gedaan, zodat je vooral bij het werken aan meerdere foto's veel tijd bespaart door de afzonderlijke stappen snel over te nemen. Het werk wordt op deze manier veel effectiever gedaan.

Bespaar geld bij het kopen van je licenties voor Adobe Photoshop Elements 2023 dankzij BestSoftware

Koop verschillende softwarelicenties in onze BestSoftware online shop. Bij elke bestelling profiteer je van aantrekkelijke voordelen. We leveren je bestelling snel en ondersteunen je ook met een vriendelijke en deskundige klantenservice. Koop daarom de Adobe Photoshop Elements 2023 software voor het bewerken van foto's. Bij ons krijg je niet alleen licenties van het huidige jaar, maar ook van 2021 en 2022. Kijk dus gerust rond in ons ruime assortiment. We helpen je graag met al je vragen of problemen. Je kunt ons niet alleen per telefoon of e-mail bereiken, maar ook via live chat om je voldoende ondersteuning te bieden. Natuurlijk bieden we ook veel verschillende licenties aan, en ons assortiment omvat ook besturingssystemen en antivirusprogramma's. Als je je favoriet hebt gevonden en je bestelling hebt geplaatst, leveren we het product binnen maximaal 30 minuten na je bestelling bij je af. Bovendien is kopen bij ons ook de moeite waard vanwege de gunstige prijzen. Onze licenties zijn allemaal zeer gunstig, zodat elke aankoop bij ons beslist de moeite waard is. We zien uit naar je bestelling.

 

 

Systeemvereisten - Photoshop Elements 2023
Processor
Windows: 6e generatie Intel-processor of hoger, of vergelijkbare AMD-processor met SSE4-ondersteuning
 
Mac: 6e generatie Intel-processor of hoger
Besturingssystemen
WindowsWindows 11 | Windows 10  Versie 2004 of hoger (versie 21H1 aanbevolen) Alleen 64-bits versies.

Mac: macOS 10.15 of macOS 11
RAM
Ten minste 8 GB RAM aanbevolen
Ruimte op de harde schijf
Ten minste 7,3 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van de software en 3 GB voor het downloaden van alle optionele inhoud; tijdens de installatie is extra ruimte nodig
Grafische
1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100% schaling
(neem contact op met de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie).

Importeren van HEIF en HEVC bestanden alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo).

Internetverbinding voor productactivering en voor het downloaden van inhoud

Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows / Mac"
Laatst bekeken