• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Filters en Belichting | Windows

€ 44,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-10906
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Filters en Belichting | Windows"

Koop Ashampoo Video Filters en Belichting - praktische software om je video's te bewerken

Als je de kwaliteit van je video's aanzienlijk wilt verhogen, laat de software op de markt bijna niets te wensen over. Tegelijk hoeft het niet altijd de professionele versie te zijn met een enorm aantal gereedschappen, zoals de fabrikant Ashampoo bewijst met het programma Ashampoo Video Filters and Exposure. De basisfuncties voor eenvoudige en effectieve optimalisatie wachten hier op je en de oplossing is uitstekend geschikt voor beginners. Bekijk op je gemak de aantrekkelijke functies en verzeker je dan van je licentie bij ons in de BestSoftware online winkel. Natuurlijk overtuigen we je met de beste service en onze experts zijn beschikbaar in live chat, op de hotline en per e-mail.

 Zorg eenvoudig voor meer kwaliteit dankzij Ashampoo Video Filters en Belichting

De Ashampoo Video Filters en Belichtingssoftware heeft één hoofdtaak: de kwaliteit van je video's en opnamen, bijvoorbeeld van je vakantie of van een gezamenlijke excursie, aanzienlijk verbeteren. De nadruk ligt op eenvoudige bediening en een aantrekkelijk basisconcept. Daarbij is het programma vooral gericht op het feit dat de meeste opnamen gewoon niet perfect uitpakken. Of het nu gaat om slechte belichting, nogal onnatuurlijke kleuren of het ontbreken van een persoonlijke toets, je kunt deze en vele andere problemen met je video's met gemak verhelpen.

Want met één klik kun je precies het effect kiezen dat je voor je video-opnamen wilt en het in een paar stappen toepassen. Het Ashampoo Video Filters and Exposure programma overtuigt op dit gebied met veel verschillende varianten en een ruime keuze, zodat individuele smaken helemaal niet verwaarloosd worden. In totaal zijn 23 verschillende filters uit allerlei categorieën beschikbaar voor je keuze, die je met een eenvoudige klik kunt kiezen. Of het nu vintage, opzichtig of klassiek zwart-wit is, het assortiment laat vrijwel niets te wensen over. Dankzij de moderne technologie zien de aangebrachte effecten er bijzonder realistisch uit.

Bovendien heeft het programma Ashampoo Video Filters and Exposure nog andere mogelijkheden en functies die belangrijk zijn voor effectieve videobewerking en een aanzienlijke kwaliteitsverhoging. Je kunt de optie bijvoorbeeld gebruiken om belangrijke parameters in te stellen, zoals belichting, verzadiging en witbalans. Verander de waarden in een paar eenvoudige stappen en verhoog de kwaliteit van je video's meer dan aanzienlijk. Dit kan heel snel en tegelijk individueel via een eenvoudige schuifregelaar.

Maar je hoeft ook niet af te zien van andere mogelijkheden om je videobestanden te behandelen als je Ashampoo Video Filters en Belichting gebruikt. Als je bijvoorbeeld je video wilt draaien, kun je dat met gemak doen. Gebruik de ingestelde waarden van 90, 180 en 270 graden of voer gewoon individuele gegevens in. Natuurlijk staat niets je in de weg om alle inhoud in je video's te spiegelen. Hier ondersteunt het Ashampoo Video Filters and Exposure programma spiegelen in horizontaal of verticaal formaat. Je kunt dit ook gebruiken om je bestanden er bijzonder aantrekkelijk uit te laten zien. Wil je niet de hele inhoud laten zien, maar alleen een bepaald deel ervan, dan heeft het programma natuurlijk ook de passende functie. Dankzij dit kun je met een paar eenvoudige stappen alleen een bepaald formaat gebruiken of overbodige marges wegknippen.

Overigens is het Ashampoo Video Filters and Exposure programma technisch up-to-date. Bijgevolg staat niets het werken met hoge resoluties in de weg. Of het nu HD, 2K of zelfs 4K is, de software kan alle varianten heel goed aan. Bovendien worden natuurlijk alle gangbare video formaten volledig ondersteund en kunnen de bestanden in een paar eenvoudige stappen worden geïmporteerd.

Geen vragen blijven onbeantwoord bij het gebruik van Ashampoo Video Filters en Belichting

De jarenlange ervaring van de fabrikant en de gerichtheid op beginners als de klassieke doelgroep voor het gebruik van de Ashampoo Video Filters and Exposure software zijn beide duidelijk merkbaar. Het programma is verrassend gemakkelijk te gebruiken, zeker gezien de zeer goede functies en vele hulpmiddelen. Dankzij een intuïtieve interface vind je meteen bij het eerste gebruik je weg en zijn alle functies heel gemakkelijk te gebruiken. Pak het dus gerust nu en gebruik alle inhoud van het Ashampoo Video Filters and Exposure programma. Natuurlijk is er nog steeds een praktisch hulpgedeelte, waarin belangrijke feiten en informatie voor dagelijks gebruik te vinden zijn.

Je kunt de Ashampoo Video Filters en Belichtingssoftware ook onder de huidige Windows versies met absoluut gemak gebruiken. Installeer de oplossing dus ook onder Windows 10 en vertrouw hier op de volledige prestaties. Overigens werkt het programma zelfs zonder problemen op oudere computers, dus de eisen zijn hanteerbaar. Bovendien is er een gratis proefversie beschikbaar, die je gemakkelijk en zonder risico kunt gebruiken. Zo krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden, de hulpmiddelen en de eenvoudige bediening voor je een licentie voor permanent gebruik koopt tegen een gunstige prijs in onze online winkel.

Bespaar veel geld door de licentie voor Ashampoo Video Filters and Exposure bij BestSoftware te kopen

Bij BestSoftware bespaar je als consument veel tijd, veel moeite en veel geld met een eenvoudige aankoop in een veilige en overzichtelijke omgeving. Omdat alle licenties bij ons verkrijgbaar zijn tegen een bijzonder lage prijs. Vergeleken met rechtstreeks bij de fabrikant kopen, verlaag je je aanschafkosten voor Ashampoo Video Filters en Belichting aanzienlijk door voor ons aanbod te kiezen. Tegelijk kun je nog meer aantrekkelijke voordelen verwachten, zoals snelle levering van de benodigde sleutel na maximaal 30 minuten. Je hoeft dus niet lang te wachten voor je de software met al zijn mogelijkheden en functies kunt gebruiken, maar je kunt meteen beginnen met het optimaliseren van je video's.

Je kunt ook de andere producten van de fabrikant Ashampoo bekijken en Ashampoo Video Deflicker, Ashampoo Snap 12 of Ashampoo Undeleter voor Windows met een paar klikken in onze online winkel kopen. Bij ons in het assortiment blijft bijna geen enkele wens open en wij steunen je bij een doeltreffend werk in het dagelijks leven.

 

Systeemeisen
Grafische kaart DirectX 9, Pixelshader v2.0, Min. 128 MB RAM., Min. 1280 x 1024
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-Bit )
RAM DVD kwaliteit minstens 2 GB vrij RAM, HD kwaliteit minstens 4 GB vrij RAM, Ideaal: 8 GB RAM of meer
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Processor             bewerken / produceren in DVD-kwaliteit - dual-core processor met minstens 2.4 GHz
                  Bewerking / productie in HD-kwaliteit Intel Core i5 / i7 of soortgelijke quad-core processors

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Filters en Belichting | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Filters en Belichting | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Filters en Belichting | Windows"
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
TIP!
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Nero Platinum 365 | Windows Nero Platinum 365 | Windows
€ 29,90 * € 44,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Windows 10 Onderwijs Windows 10 Onderwijs
€ 25,90 * € 31,70 *
Laatst bekeken