• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Skype voor Bedrijven 2016 | Windows

Skype voor Bedrijven 2016 | Windows

€ 14,90 * € 34,90 * (57,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-11131
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Skype voor Bedrijven 2016 | Windows"

Koop Skype voor Bedrijven 2016 - dit is hoe effectieve dagelijkse communicatie vandaag werkt

Deel belangrijke bestanden en documenten met je medewerkers of collega's, blijf op de hoogte met effectieve communicatie en profiteer van onbeperkte gesprekken met andere deelnemers door gewoon te vertrouwen op Skype voor Bedrijven 2016. Het biedt effectieve hulpmiddelen voor betere samenwerking en helpt bij het realiseren van grote en kleine projecten. Koop nu een licentie voor Skype for Business 2016 en kies voor BestSoftware, hier profiteer je van aantrekkelijke en uiteenlopende voordelen.

Veel functies en mogelijkheden voor praktische communicatie in een professionele omgeving

Skype voor Bedrijven 2016 overtuigt met veel voordelen en functies. De fabrikant Microsoft zag al vroeg in hoe belangrijk samenwerking en collega's en medewerkers zijn en biedt het programma voor productief werk. Gebruik de praktische dienst om meteen te chatten en onbeperkt korte berichten uit te wisselen. Of het nu gaat om emoji's, het maken van groepen of gezamenlijke gesprekken met Skype for Business 2016, hier blijven vrijwel geen wensen open. Telefoongesprekken en conversaties zijn ook met gemak mogelijk, gebruik hiervoor gewoon je hardware en houd ook grotere conferenties met veel deelnemers gelijk.

Om de productiviteit aanzienlijk te verhogen, kun je met deSkype voor Bedrijven 2016 software zelfs voor gebruikers zonder account deelnemen aan conferenties en gesprekken. Niet-bindend en praktisch gebruik is dus geen probleem. Natuurlijk werkt het communicatieprogramma ook uitstekend samen met de andere oplossingen van Microsoft, bijvoorbeeld met Word of PowerPoint. Als je hier vragen hebt of verdere stappen met je collega's wilt bespreken, kun je via het programma rechtstreeks gesprekken met collega's beginnen. Tegelijk kun je Skype gesprekken gemakkelijk opslaan via Outlook om ze steeds bij te houden.

Skype voor Bedrijven 2016 personaliseren is bijzonder eenvoudig en doeltreffend. Sorteer je contacten in afzonderlijke groepen, bijvoorbeeld om de juiste collega's direct te combineren. Natuurlijk kun je ook beveiligde, gesloten groepen maken. Om steeds overzicht te houden, ook met talrijke contacten uit de bedrijfs- of privé-omgeving, staat ook hier niets het sorteren in de weg. Gebruik de functies van Skype voor Bedrijven 2016 en laat de talrijke contacten weergeven op basis van beschikbaarheid, bijvoorbeeld. Je ziet in een oogopslag welke werknemer momenteel online is.

De fabrikant Microsoft besteedt aandacht aan een bijzonder hoog niveau van beveiliging en eenvoudige bediening

De Skype voor Bedrijven 2016 software is natuurlijk een heel goede keuze, vooral voor gebruik in een professionele omgeving. Bijgevolg speelt de beveiliging van contacten, gegevens en persoonlijke informatie een centrale rol. Microsoft stelt bij de ontwikkeling van het programma alles in het werk om de beveiliging op een zeer hoog peil te brengen en zo aan de overeenkomstige behoeften van de klanten te voldoen.

Zo kunnen gebruikers rekenen op een versleutelde overdracht van hun informatie, berichten of telefoongesprekken. Dit maakt het voor onbevoegden bijzonder moeilijk om bij de inhoud te komen en beschermt gevoelige berichten. Natuurlijk behoud je als beheerder ook altijd de controle over de activiteiten, gegevens en opties van Skype voor Bedrijven 2016. Als je medewerkers bijvoorbeeld allemaal een overeenkomstige account voor de software gebruiken, kun je ze in een paar eenvoudige stappen vanaf een centrale plaats beheren. Wijs rechten toe, blokkeer accounts of volg activiteiten voor effectieve samenwerking binnen het bedrijf. Overigens: Updates houden Skype voor Bedrijven 2016 up-to-date. Vertrouw daarom op eenvoudig gebruik onder een huidig Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem.

Begin met het gebruik en koop Skype for Business 2016 goedkoop bij BestSoftware

Goedkope prijzen voor de populaire versies van Skype for Business 2016 wachten op je hier bij BestSoftware. Onze online winkel is altijd de juiste plaats voor jou als consument als je veel belang hecht aan gemakkelijk bestellen tegen een lage prijs. Je krijgt de licentie voor Skype voor Bedrijven 2016 tegen absoluut aantrekkelijke voorwaarden en profiteert ook van een zeer snelle levering. Binnen 30 minuten ontvang je de sleutel voor de activering in je email inbox. Natuurlijk profiteer je ook van andere aanbiedingen. Als je bijvoorbeeld de aanzienlijk nieuwere versie van Skype for Business 2019 met nog meer functies en mogelijkheden wilt gebruiken, kun je de bijbehorende aanbiedingen rechtstreeks van ons krijgen. Je kunt ook het nog oudere Lync 2013 voor eenvoudige communicatie van ons krijgen.

Verdere links naar "Skype voor Bedrijven 2016 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Skype voor Bedrijven 2016 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Skype voor Bedrijven 2016 | Windows"
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
Microsoft SQL Server 2012 Apparaat Microsoft SQL Server 2012 Apparaat
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 29,90 * € 34,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
TIP!
Laatst bekeken