• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat

Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat 1 CAL

€ 19,90 * € 30,67 * (35,12% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • BS-10554
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat"

Een Exchange Server 2013 Device CAL hoeft niet duur te zijn - koop nu bij BestSoftware

Je hoeft niet per se een Exchange Server 2013 apparaat CAL je hoeft niet per se veel geld uit te geven, je kunt ook bijzonder goedkoop en gemakkelijk bij ons kopen als je dat wilt. De CAL is de toegangsvergunning die je nodig hebt om alle functies te gebruiken en de server in te stellen. Alleen met deze licentie kun je alle hulpmiddelen uitgebreid gebruiken. Natuurlijk kun je vertrouwen op onze aantrekkelijke selectie en dankzij een levertijd van maximaal 30 minuten na aankoop hoef je niet lang te wachten op de gewenste Exchange Server 2013 Device CAL.

Met de vele hulpmiddelen van de Exchange Server 2013 gaat het werk gemakkelijker van de hand

Het dagelijkse werk is veel gemakkelijker en doeltreffender met de Exchange Server 2013 veel gemakkelijker en doeltreffender. Dit geldt nu voor veel verschillende werkgebieden, want de mogelijkheden met de software oplossing van Microsoft zijn veel ruimer. Je kunt dus niet langer gewoon e-mails ontvangen of versturen, maar ook heel gemakkelijk de andere functies gebruiken.

Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op de geïntegreerde en praktische kalender. Het helpt je om belangrijke afspraken en deadlines in je dagelijkse werk bij te houden. Want maar al te vaak gebeurt het dat belangrijke afspraken, ondanks uitvoerige aantekeningen, gewoon vergeten worden. Om te zorgen dat dit je niet overkomt, moet je gemakkelijk de afspraken en data invoeren en de herinneringen instellen. Het is echter ook belangrijk om de centrale gegevens en informatie te beheren. Je kunt de stamgegevens over je cliënten en medewerkers gemakkelijk invoeren of bijwerken, indien gewenst.

Overigens werkt dit ook heel eenvoudig en handig vanaf de weg. Je kunt rekenen op de juiste ondersteuning voor mobiel werken, bijvoorbeeld door de geoptimaliseerde interface voor aanraakschermen. Natuurlijk kun je op je smartphone of tablet gebruik maken van de Exchange Server 2013 door de app of de webinterface te gebruiken. Bovendien richt Microsoft zich op maximale beveiliging van je informatie en gegevens. Geïntegreerde anti-virus software wordt bijvoorbeeld direct vanuit de fabriek meegeleverd. Dit detecteert bijvoorbeeld alle bedreigingen en potentieel gevaarlijke berichten die in je inbox binnenkomen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over schadelijke inhoud of bijlagen als je vertrouwt en wilt vertrouwen op de Exchange Server 2013.

Natuurlijk heeft Microsoft de Exchange Server 2013 op alle juiste plaatsen geoptimaliseerd

In 2013 kreeg de Microsoft Exchange Server enkele belangrijke vernieuwingen en technieken die van groot belang moeten zijn voor jou als gebruiker in het dagelijks leven. Hiertoe behoort de eerder genoemde anti-virus software. Dit werd niet eerder in de server gebruikt, maar werd pas in 2013 toegevoegd. De server heeft ook enkele visuele vernieuwingen. Je profiteert onder andere van een herziene interface met een eenvoudige en doeltreffende structuur. De intuïtieve navigatie laat vrijwel niets te wensen over, zelfs voor beginners.

Als je de Microsoft Exchange Server 2013 met veel andere programma's wilt gebruiken en ze combineren, heeft de variant ook de juiste functies. Vertrouw op de integratie van SharePoint en Lync. Beide varianten zijn populaire programma's die ook van Microsoft komen en perfect geschikt zijn voor productief werk. Je kunt altijd in contact blijven met je collega's of medewerkers en de eenvoudige uitwisseling van bestanden of vorderingen tijdens het werk werkt nog effectiever. Bovendien belooft de fabrikant Microsoft betere prestaties en in het algemeen prettiger gebruik, en de variant zou ook schaalbaarder zijn. Zo kun je de software individueel aanpassen aan je hardwareprofiel, want er zijn hier veel verschillen, zelfs in het professionele segment.

Koop Exchange Server 2013 Device CAL - de praktische toegangslicentie voor je eindapparaten

Je koopt gewoon de geschikte Exchange Server 2013 Device CAL van ons in de BestSoftware online shop, je hebt deze nodig voor het gebruik van en toegang tot de server. De constellatie van geschikte vergunningen is belangrijk. Eerst moet je gewoon de server licentie kopen, waarvoor je zeker geschikte en goedkope aanbiedingen in onze winkel vindt. Met zo'n licentie kun je de software op de server installeren en dan productief aan de slag gaan. Sinds enkele jaren kiest de fabrikant Microsoft echter voor een speciaal licentiemodel. Hiertoe behoort ook een zogenaamde toegangslicentie, die door Microsoft onder de naam CAL wordt aangeboden.

De praktische Exchange Server 2013 apparaat CAL kun je niet alleen bij ons bestellen, maar het daarna ook direct in het dagelijks leven gebruiken. Deze Exchange Server 2013 Device CAL is vooral geschikt voor een vast apparaat in je bedrijf, bijvoorbeeld een desktop PC of een notebook. Vanaf dit toestel kunnen alle medewerkers dan toegang krijgen tot de Exchange Server 2013, wijzigingen aanbrengen of de talrijke praktische functies gebruiken. Een Exchange Server 2013 Device CAL is vooral praktisch als meerdere medewerkers toch op dezelfde apparaten werken, omdat je met deze variant geld kunt besparen. Maar met veel verschillende platforms en mobiel werken kan het al snel duur worden als je kiest voor de Exchange Server 2013 Device CAL.

Natuurlijk is er ook een alternatief voor je als de Exchange Server 2013 Device CAL niet de juiste keuze voor je is. Je kunt gewoon de zogenaamde Exchange Server 2013 User CAL bestellen en natuurlijk profiteren van de gunstige prijzen. Zo'n CAL heeft geen betrekking op een enkel apparaat, maar slechts op één gebruiker. Deze gebruiker kan met zijn individuele identificatie vanaf elk toestel op de Exchange Server inloggen, deze gebruiken en al het nodige werk verrichten. BestSoftware is de juiste plaats om de Exchange Server 2013 Device CAL of de Exchange Server 2013 User CAL te kopen.

Lage prijzen en de beste service - Exchange Server 2013 Device CAL kopen is bij ons de moeite waard

We kijken er naar uit je als klant in onze BestSoftware online winkel te mogen verwelkomen en zijn er zeker van je te overtuigen van de aantrekkelijke voordelen die je hier bij ons te wachten staan. Met een eenvoudige bestelling bespaar je geld en hoef je niet bang te zijn voor de hoge kosten die vaak ontstaan als je rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Naast de aantrekkelijke voorwaarden speelt de beste service voor ons een heel belangrijke rol. Je kunt altijd in vertrouwen contact met ons opnemen als je problemen of vragen hebt, en rekenen op snelle, vriendelijke feedback van onze ervaren experts. We ondersteunen je bijvoorbeeld via de praktische live chat bij het activeren van de Exchange Server 2013 Device CAL of inspireren je met een snel antwoord op je e-mail. Je kunt ons ook rechtstreeks bellen via de hotline, hier kun je met ons praten en een antwoord op je vragen krijgen.  Kijk ook eens naar de vele andere producten rond de Exchange Server, bijvoorbeeld in de vorm van de Exchange Server 2016 apparaat CAL of de Exchange Server 2019 gebruikers CAL als aanzienlijk nieuwere versies met nog meer functies en prestaties.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat"
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows Server 2008 Apparaat Windows Server 2008 Apparaat
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Windows Server 2019 Apparaat Windows Server 2019 Apparaat
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken