• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows Server 2019 Datacenter 16 Core

€ 149,85 * € 1.538,69 * (90,26% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 8 keer verkocht
  • IDE-10598
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten

Server Version:

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows Server 2019 Datacenter"

 

Koop Windows Server 2019 Datacenter online en virtualiseer uitgebreid

Met het functierijke serverbesturingssysteem Microsoft Windows Server 2019 kunnen meerdere client-apparaten in een netwerk worden opgenomen en kunnen gebruikers en gegevens handig worden beheerd. De Datacenter editie is vooral gericht op moderne datacenters met een hoge virtualisatiegraad. Vergeleken met Windows Server 2019 Standard zijn de virtualisatierechten niet beperkt. Alleen de gebruikte hardware kan tot een beperking leiden. Als je Windows Server 2019 Datacenter goedkoop koopt, kun je functies gebruiken zoals versleutelde virtuele netwerken en Shielded VM's voor Linux. Bij de Datacenter editie is de minimum licentie altijd 16 cores (processorkernen). Voor servertoegang is een Windows Server CAL nodig, die je online in onze winkel kunt kopen. Terwijl de User CAL een gebruiker toegang geeft tot de server, geeft de Device CAL een specifiek eindtoestel een toegangsrecht. Als je de sleutel voor Windows Server 2019 Datacenter online koopt, kun je profiteren van functierijke uitbreidingen op het gebied van Linux server integratie, netwerkbeveiliging en clouddiensten

Voor effectieve systeembewaking: koop Windows Server 2019 Datacenter voor een lage prijs

Naast talrijke vernieuwingen in het opslagsubsysteem biedt het serverbesturingssysteem uitgebreide mogelijkheden om in een hybride cloud te werken, betere Linux ondersteuning en de integratie van het Windows Admin Center. Het Windows Admin Center is een grafische console die tijdbesparend en uitgebreid serverbeheer mogelijk maakt. De softwarefuncties kunnen gemakkelijk via een browser gebruikt worden. Met het Windows Admin Center kun je echter niet alleen server configuraties uitvoeren, maar ook probleemoplossende functies gebruiken en het systeem effectief bewaken. Door de verbinding met Azure kun je op een tijdbesparende manier een hybride cloud oplossing organiseren. Het serverbesturingssysteem stelt geen grenzen aan Windows Server Containers. Als er al verschillende server besturingssystemen in gebruik zijn, kunnen ze moeiteloos geïntegreerd en effectief gebruikt worden. De Storage Migration Service (SMS), de geoptimaliseerde container ondersteuning en het hulpprogramma System Insights behoren tot de voordelen van Windows Server 2019. Onder andere de servertoepassing Microsoft SQL Server 2017 kan zonder problemen geïnstalleerd en gebruikt worden.

Gebruik Remote Desktop Services 2019 en maak verschillende containers

Remote Desktop Services 2019 maakt ongecompliceerde toegang op afstand mogelijk en kan ook in lokale datacentra gebruikt worden. Vergeleken met vorige versies scoren de Remote Desktop Server functies met betere grafische ondersteuning. De werking van de server wordt voortdurend bewaakt en geanalyseerd door het nieuwe hulpmiddel System Insights. Bij storingen of afwijkingen wordt in een vroeg stadium gewaarschuwd, zodat tijdig en adequaat gereageerd kan worden. De functionaliteiten van System Insights blijven zich ontwikkelen door "machinaal leren". Behalve Docker containers en Linux containers kun je ook Hyper-V containers en Windows Server containers maken. Zelfs de open source containeroplossing Kubernetes wordt ondersteund door Windows Server 2019 Datacenter.

Haal Windows Server 2019 Datacenter in huis voor een geweldige prijs en creëer meerdere beveiligingslagen

De Windows Defender Advanced Threat Protection dienst controleert voortdurend de server en identificeert kwaadaardige malware. Verdachte processen worden door de dienst gestopt om de IT infrastructuur en de opgeslagen gegevens te beschermen. Extra beveiligingslagen kunnen door jou gecreëerd worden. Virtuele netwerkversleuteling voorkomt zowel manipulatie als vervalsing van gegevens en verhindert pogingen tot afluisteren. De diensten Disaster Recovery en Azure Backup kunnen in slechts een paar stappen geïntegreerd worden. Vergeleken met vorige versies kun je talloze nieuwe functionaliteiten verwachten op het gebied van virtuele machines (VM's). Als je Windows Server 2019 Datacenter online via onze winkel koopt, kun je onbeperkt gebruik maken van de functies Best Practices Analyzer, Windows PowerShell en Storage Migration Service.

 

Systeemeisen - Windows Server 2019 Datacenter
Processor 1.4 GHz 64-bit EMT64 of AMD64, quad-core aanbevolen
Geheugen 512 MB ECC ondersteunde geheugenmodules en 800 MB voor VM installaties
Harde schijf ruimte voor de kern 32 GB, voor de GUI nog eens 4 GB
Schijf Controller PCI Express Compliant Disk Controller
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

  

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows Server 2019 Datacenter"
Laatst bekeken