• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Windows 11 Pro - Volledige Versie - ESD - Frans

€ 19,85 * € 198,90 * (90,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
 • IDE-11161
 • Merhsprachig
 • 1 Apparaat
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Windows 11 Pro - Volledige Versie - ESD - Frans"

Koop Microsoft Windows 11 Pro en verhoog je productiviteit

Voortbouwend op de sterke punten van Windows 10 heeft Microsoft met Windows 11 een besturingssysteem van de volgende generatie gemaakt dat naast visuele verbeteringen ook talrijke optimalisaties en vernieuwingen op functieniveau biedt. Als je Microsoft Windows 11 Pro koopt, krijg je de ideale editie voor veeleisende gebruikers, bedrijven en andere organisaties. Vergeleken met de Home editie bevat Windows 11 Pro BitLocker apparaatversleuteling en Windows Information Protection (WIP). Beheer van mobiele apparatuur, Windows Update for Business, ondersteuning voor Azure Active Directory, Hyper-V visualisatietechnologie, Windows Defender Application Guard (WDAG) en geavanceerde mogelijkheden voor remote desktop behoren tot de Windows 11 Pro functies. Met de Windows 11 Pro productcode krijg je een efficiënt, gebruiksvriendelijk en modern besturingssysteem dat bijdraagt tot een aanzienlijke verhoging van de productiviteit.

De functies van Windows 11 Pro in een oogopslag

 • Doeltreffende versleuteling van BitLocker apparaten
 • Snap lay-out functie voor handige vensterindeling
 • Auto HDR voor betere graphics in spellen
 • Talrijke widgets voor elke behoefte
 • Ondersteuning voor Azure Active Directory
 • Geavanceerd beheer van meerdere vensters
 • Microsoft Store voor Bedrijven inbegrepen
 • Windows Defender Application Guard (WDAG)

Een overzicht van wat er nieuw is in Windows 11 Pro

Windows 11 biedt een heleboel geweldige nieuwe functies die je Windows ervaring volledig zullen veranderen. De PC is altijd een dominant gameplatform geweest, en Microsoft gebruikt zijn ervaring met Xbox om PC-gaming nog beter te maken. Het bedrijf brengt de DirectStorage API naar de PC, waarmee je computer spelgegevens direct in het geheugen van de GPU kan laden. Een andere nieuwe functie is Auto HDR, waarmee spellen die met DirectX 11 of hoger gemaakt zijn automatisch op een veel levendigere HDR standaard gebracht kunnen worden. HDR zorgt voor dieper contrast, rijkere kleurschakeringen en een breder kleurengamma. Als je Windows 11 Pro koopt, profiteer je van uitgebreide meer-vensters ondersteuning. Het besturingssysteem onthoudt de positie van vensters en herstelt de precieze opstelling na opnieuw verbinding te maken met een eerder losgekoppelde monitor. Vooral bedrijfsmedewerkers die hun laptop vaak tussen de directiekamer en het kantoor moeten verplaatsen, zullen deze Windows 11 Pro voorziening op prijs stellen.

Koop Windows 11 Pro en profiteer van extra functies

De Windows 11 Pro licentie biedt je talloze extra mogelijkheden ten opzichte van de Home Edition. Deze omvatten ondersteuning voor virtualisatiemogelijkheden. Windows 11 Home ondersteunt noch Hyper-V, noch Windows Sandbox. Ook kan hij wel als remote desktop client gebruikt worden, maar niet als host, dus je kunt een Windows 11 Home PC niet op afstand benaderen met Microsoft Remote Desktop. Met Windows 11 Pro zijn deze functionaliteiten volledig beschikbaar. Hyper-V is een in Windows 11 Pro ingebouwd virtualisatie-gereedschap waarmee je virtuele machines kunt maken. Als je om wat voor reden dan ook een ander besturingssysteem wilt uitproberen of een oudere versie van Windows wilt gebruiken, dan kun je dat met Hyper-V doen. Virtuele machines brengen geen veranderingen aan op je host PC, dus je hebt geen risico's om je zorgen over te maken. Omdat zakelijke gebruikers vaak met bijzonder gevoelige informatie omgaan, zijn er ook enkele extra beveiligingsfuncties in Windows 11 Pro. Deze omvatten ondersteuning voor BitLocker encryptie. Windows 11 Pro wordt ook geleverd met Windows Informatiebeveiliging (WIP). Met behulp van WIP policies kunnen bedrijven voorkomen dat gebruikers bedrijfsspecifieke inhoud met derden delen. Omdat het rechtstreeks in Windows ingebouwd is, biedt WIP een probleemlozere ervaring dan oplossingen van derden. WIP kan ook persoonlijke en zakelijke gegevens op één toestel scheiden. Als de PC verloren gaat of gestolen wordt, kunnen zakelijke gegevens op afstand gewist worden zonder dat persoonlijke gegevens eronder lijden. Windows 11 Pro ondersteunt groepsbeleid waarmee IT beheerders specifieke beleidsregels voor groepen apparaten tegelijk kunnen instellen. Als je Windows 11 Pro goedkoop via onze winkel koopt, ben je goed toegerust voor een breed scala aan zakelijke taken

Verdere links naar "Windows 11 Pro - Volledige Versie - ESD - Frans"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Windows 11 Pro - Volledige Versie - ESD - Frans"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Windows 11 Pro - Volledige Versie - ESD - Frans"
Laatst bekeken