• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows

Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows

€ 19,30 * € 39,90 * (51,63% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 55 keer verkocht
  • IDE-10683
  • Duits
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows"

PDF Converter Professional, Versie 8

PDF Converter Professional 8 is slimme, gemakkelijk te gebruiken software die zakelijke gebruikers ongekende mogelijkheden geeft om PDF bestanden te maken, te converteren, veilig te delen en ermee samen te werken. Met PDF Converter Professional kun je veranderingen in PDF bestanden net zo vloeiend, soepel en interactief aanbrengen als in een tekstverwerker. En nog beter: reviseer documenten in een team en bespreek wijzigingen met collega's in real time via tekst of voice chat. Plus, dankzij de connectiviteit met populaire clouddiensten zoals PaperPort® Anywhere, Box, Google Docs, Microsoft Live SkyDrive, Evernote® en Dropbox, zijn je documenten nu altijd en overal beschikbaar. En dankzij superieure scan- en beveiligingsfuncties, meervoudige compressiemogelijkheden en het dicteerhulpmiddel Dragon Notes, zal je productiviteit aanzienlijk toenemen.

Belangrijkste voordelen:

Een complete PDF oplossing
PDF Converter Professional 8 is een kosteneffectieve oplossing voor PDF. Zijn indrukwekkende reeks functies, speciaal ontworpen om je productiviteit te verhogen, voldoet aan een groot aantal PDF eisen. Je krijgt alle hulpmiddelen die je nodig hebt om PDF bestanden te markeren, van aantekeningen te voorzien, te beveiligen en te comprimeren, plus extra conversie, zoek- en verbindingsmogelijkheden en meer, exclusief bij Nuance®.

Maak PDF bestanden vanuit elke afdrukbare PC toepassing
Maak snel 100% normconforme PDF bestanden met ingebouwde beveiligingsopties die compatibel zijn met alle PDF viewers. Bij het maken van PDF's uit Microsoft® Word, Excel® of PowerPoint®, kun je zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks aanbrengen.

Uitgebreide tekstbewerking - direct in PDF formaat
Flexibele bewerkingsmogelijkheden maken van PDF bestanden dynamische PDF documenten die je kunt bewerken zoals je dat in een tekstverwerker zou doen - een muisklik volstaat. Je kunt meer wijzigingen aanbrengen en PDF documenten sneller bijwerken dan ooit tevoren.

Nooit meer documenten typen
Wanneer je je PDF bestanden in andere toepassingen wilt gebruiken, verspil je geen tijd meer met het opnieuw maken van het document: converteer het gewoon. Zelfs complexe lay-outs met kolommen, tabellen en grafieken worden getrouw overgezet naar Microsoft® Word, Excel® en PowerPoint® en naar Corel® WordPerfect®. Je krijgt ook uitstekende functies voor je spreadsheets en kunt alle pagina's van een PDF document combineren tot een enkel Excel werkblad: geen knippen en plakken meer. Je hebt zelfs de mogelijkheid om alleen geselecteerde delen van een PDF document te selecteren, te kopiëren en te converteren.

Teamwork - efficiënter en interactiever dan ooit tevoren
Deel ideeën en communiceer in real time met andere PDF Converter Professional 8 gebruikers met Gaaiho Collaboration. Met dit hulpmiddel kun je documenten delen. Gelijktijdige bewerking door meerdere gebruikers en onmiddellijke feedback op wijzigingen versnellen de bewerkingstijd enorm! Spraak-, video- en tekstchat maken kostbare en tijdrovende reizen en conferenties overbodig. Ideaal voor werkgroepen en studententeams die samenwerken aan projecten.

Moeiteloos documenten samenstellen
Combineer bestanden, verwijder er pagina's uit of herschik ze - met slepen en neerzetten. Bekijk eenvoudig pagina's uit het brondocument (b.v. Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint®, Corel® WordPerfect®, JPG, BMP, TIF of XPS), selecteer de gewenste pagina's en voeg ze dan in het doeldocument in. Slepen en neerzetten maakt het kinderspel.

Zet papier met gemak om in PDF
Maak met een druk op de knop PDF bestanden rechtstreeks van je scanner: standaard beeldscans, doorzoekbare of bewerkbare PDF formaten. Scan en markeer, streep door of onderstreep tekst in één stap.

Professioneel uitziende documenten
Maak documenten die er als drukwerk uitzien op elk scherm, waar je ze ook heen stuurt of waar je ze ook bekijkt. Combineer bestanden van elk formaat en zelfs hele mappen tot verbluffende PDF portfolio's met aantrekkelijke omslagen die je met elke populaire PDF viewer kunt openen. Voeg foto's, grafieken, video's, audio bestanden of 3D tekeningen toe om je PDF documenten krachtiger en aantrekkelijker te maken.

Cloud connectiviteit voor je documenten
Nu kun je je documenten in de cloud opslaan, met directe toegang tot Evernote®, Dropbox, PaperPort Anywhere en vele andere diensten. Zo heb je altijd en overal toegang tot je documenten via het web of ondersteunde mobiele toestellen.

Notities schrijven zonder toetsenbord
Met het geïntegreerde hulpmiddel Dragon Notes hoef je alleen maar te zeggen wat je denkt - je tekst verschijnt onmiddellijk als een notitie in het PDF bestand. Typen wordt overbodig. Dit werkt snel, nauwkeurig en bespaart tijd, en je productiviteit neemt toe.

Ophalen van gegevens uit formulieren
Formulieren met de hand invullen is een tijdrovende aangelegenheid. Maak er een eind aan! Met FormTyper™ kun je automatisch statische formulieren omzetten in bewerkbare PDF formulieren die je kunt invullen, opslaan en e-mailen. Met formuliergereedschappen kun je ook in een handomdraai je eigen formulieren maken. Exporteer gegevens uit ingevulde formulieren en sorteer, doorzoek en analyseer de gegevens in gewone spreadsheet programma's, bv. in XFDF, XML, TXT en CSV formaat.

Slimme zoekfuncties
Je bestanden worden getrouw omgezet in doorzoekbare PDF documenten. Je kunt alle elementen van een document doorzoeken, zelfs bladwijzers en commentaar. Je zult dus zeker vinden wat je zoekt. De nieuwe intelligente zoekfunctie Looks Like Search™ gebruikt een alfanumeriek patroon in plaats van de exacte zoekterm en zorgt ervoor dat je inhoud zoals telefoonnummers, e-mail adressen en credit card nummers bij de eerste poging vindt. Zoekresultaten kunnen in de PDF automatisch gemarkeerd, doorgestreept of onderstreept worden om ze gemakkelijker te kunnen bewerken.

Verbeterde beveiliging van documenten
Bepaal wie je PDF bestanden kan bekijken, afdrukken en wijzigen met wachtwoorden, 128- of 256-bit AES encryptie en toegangscontrole. Laat een geautomatiseerd proces je document scannen op vertrouwelijke gegevens en die automatisch verwijderen, zodat je je documenten met anderen kunt delen zonder dat er een gegevenslek ontstaat. Zelfondertekenende, Microsoft® Crypto of digitale handtekeningen van derden zijn beschikbaar om documenteigenaars te authenticeren. Of bescherm je document door alle elementen in één laag samen te voegen: handtekeningen, stempels, markeringen, annotaties, formuliervelden met inhoud en afbeeldingen. Dit is vooral handig als je bepaalde documenten wilt beschermen tegen wijzigingen voor archivering of elektronisch klasseren.

 

Moeiteloos maken van 100% normconforme PDF bestanden
Verklein PDF bestanden vóór verzending of archivering, individueel of in batches
Maak wijzigingen in PDF bestanden even soepel, flexibel en interactief als in een tekstverwerker
Zet documenten, inclusief kolommen, afbeeldingen en tabellen, met de grootste nauwkeurigheid om in bewerkbare Microsoft® Word, Excel®- en PowerPoint®-documenten
Scan papieren documenten met een druk op de knop naar PDF formaat
Open of bewaar PDF-bestanden in populaire cloud-opslagdiensten zoals PaperPort® Anywhere, Box, Google Docs, Microsoft Live SkyDrive, Evernote® en Dropbox
Zet statische formulieren om in PDF formulieren die kunnen worden ingevuld, opgeslagen en via e-mail verspreid
Exporteer formuliergegevens en zoek, sorteer en filter gegevens gemakkelijk in spreadsheets of databases
Maak gemakkelijk tekstnotities zonder toetsenbord, met alleen je stem - met Dragon Notes
Deel, reviseer en wijzig documenten in real time
Maak en plak zelfgemaakte stempels op alle bladzijden - in een oogwenk
Stel meerdere Microsoft Office documenten direct samen tot één PDF
Flexibele opmaak - maak een gebied uit de vrije hand om bijvoorbeeld tekst en beelden op te maken
Maak documenten drukklaar, converteer, werk samen en deel - allemaal in je vertrouwde toepassingen met snelle en gemakkelijke links naar Microsoft® Windows® en Microsoft Office
Integreer Flash® en Microsoft Silverlight® elementen snel en gemakkelijk in PDF bestanden om boeiende multimediadocumenten te maken
Werk vlot samen aan PDF documenten met handige annotatiehulpmiddelen voor het toevoegen van notities, stempels, labels en meer
Intelligent zoeken en geavanceerde mogelijkheden om gegevens te identificeren, zodat je altijd direct vindt wat je nodig hebt
Bescherm met wachtwoorden, versleuteling en toegangsrechten of voeg de inhoud van PDF documenten samen om ze veilig te delen en te verspreiden
Naadloze integratie en ondersteuning voor Nuance PaperPort 14

Systeemeisen:

Computer met een Intel®-Pentium® 4 of gelijkwaardige of hogere processor
Ondersteunde besturingssystemen - Windows 7 32-bit of 64-bit editie met Service Pack 1 - Windows Vista 32-bit of 64-bit editie met Service Pack 2 - Windows XP 32-bit editie met Service Pack 3
Microsoft Internet Explorer 8 of hoger
512 MB geheugen (RAM), 1 GB aanbevolen
700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden, extra ruimte op de harde schijf nodig voor tijdelijke installatiebestanden
Moet met het Internet verbonden zijn om het product te activeren.
Microsoft .NET Framework 4.0 moet geïnstalleerd zijn
Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance PDF Converter Professional 8 - Windows"
Laatst bekeken