• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

G Data Internet Security 2022 - 3 apparaten 1 jaar - Windows

€ 7,95 * € 24,90 * (68,07% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 440 keer verkocht
  • IDE-11222.2
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Internet Security 2022 - 3 apparaten 1 jaar - Windows"

Lage prijzen voor G Data Internet Security 2022 bij BestSoftware

G Data Internet Security 2022 geeft je een goedkope kennismaking met de nieuwste beveiligingssoftware uit Duitsland. De fabrikant is al vele jaren bekend om overeenkomstige anti-virus programma's en overtuigt ook in de huidige versie voor 2022 met een uitgebreide uitrusting met veel mogelijkheden en een praktische runtime licentie. Afhankelijk van je behoeften kun je je bescherming kiezen voor een periode van een, twee of drie jaar. Zelfs het gelijktijdig licenseren van meerdere apparaten is geen probleem met de juiste aanbiedingen; bij één aankoop zijn er maximaal vijf sleutels beschikbaar in het totaalpakket. Door te kiezen voor een lang en uitgebreid rijbewijs verminder je overigens de kosten, dus om financiële redenen kan de beslissing de moeite waard zijn.

Effectieve bescherming tegen alle dagelijkse bedreigingen

Wanneer je G Data Internet Security 2022 gebruikt, kun je rekenen op een goede, effectieve bescherming tegen alle dagelijkse bedreigingen. Of het nu gaat om malware, Trojaanse paarden, virussen of ransomware, de fabrikant G Data uit Duitsland biedt uitgebreide technieken met zijn eigen software. Zo draaien er bijvoorbeeld twee virusscanners tegelijk om een bijzonder goede bescherming te garanderen. Bovendien zijn zogenoemde volgende-generatie technologieën direct aan boord, bijvoorbeeld DeepRay of BEAST. Deze varianten zijn bij uitstek geschikt om zelfs complexe bedreigingen in real time te detecteren en te elimineren.

Bij het gebruik van je moderne technologie blijft het G Data Internet Security 2022 programma onopvallend op de achtergrond, maar wordt snel actief bij een dreigende bedreiging en helpt je persoonlijke gegevens te beschermen. De real-time scanner is er ook voor je wanneer je op het Internet surft en gebruik wilt maken van de verschillende inhoud. Maar juist hier komen allerlei gevaren aan het licht. Pishing pogingen, geïnfecteerde websites of namaak winkels kunnen criminelen helpen controle over je toestel te krijgen. De G Data Internet Security 2022 software biedt de ideale omstandigheden tegen deze en andere gevaren. Aan boord is bijvoorbeeld een praktische browserbeveiliging. Deze maakt gebruik van een uitgebreide databank die veel links en bevestigde gevaren bevat. Als je daarna probeert een opgeslagen pagina uit deze database op te roepen, wordt deze poging onmiddellijk geblokkeerd. Pishing bescherming werkt op een soortgelijke manier. Als je probeert een geïnfecteerde link te openen uit een e-mail of uit een bericht op een sociaal netwerk, voorkomt G Data Internet Security 2022 dit ook en beschermt je effectief tegen alle gevaren. De bescherming gaat echter veel verder. Omdat de webbeveiliging in het algemeen alle gegevens onderzoekt die naar je computer gestuurd worden tijdens het surfen op het Internet en dus niet alleen vertrouwt op gegevens uit de cloud.

Bescherm alle apparaten gelijkmatig met G Data Internet Security 2022

Vandaag werk je zeker niet meer alleen met de klassieke desktop PC of met een notebook. De gebruikte toestellen en systemen zijn dan ook bijzonder uiteenlopend. De G Data Internet Security 2022 software is aangepast aan deze gebruikersbehoefte en brengt je sterke virusbescherming voor maximale veiligheid op alle verschillende apparaten. Behalve compatibiliteit met de huidige Windows 10 of Windows 11 daarom vormt ook een toepassing op de huidige macOS versies geen probleem. Gebruik bovendien de praktische apps voor smartphones of tablets, die in gelijke mate beschikbaar zijn voor Android en iOS. De mogelijkheden van G Data Internet Security 2022 laten vrijwel niets te wensen over.

Overzicht van andere functies van G Data Internet Security 2022

Behalve bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, ransomware en co, profiteer je ook van andere hulpmiddelen wanneer je G Data Internet Security 2022 gebruikt, die vooral bedoeld zijn om je gegevens te beschermen. Dit wordt duidelijk, bijvoorbeeld als je naar de BankGuard technologie kijkt. Hiermee kun je gemakkelijk en veilig op je thuiscomputer online bankieren. Helaas zijn misdadigers tegenwoordig creatiever dan ooit tevoren en gebruiken ze allerlei technieken om je gegevens en geld in handen te krijgen. Je kunt de overeenkomstige gevaren gemakkelijk vermijden met G Data Internet Security 2022. Met behulp van de overeenkomstige procedure zorgt de fabrikant er bijvoorbeeld voor, dat de inhoud in je browser alleen in ongewijzigde vorm wordt weergegeven. Het programma voorkomt heel effectief het downloaden van gevaarlijke bestanden die gericht zijn op online bankieren.

De Duitse beveiligingsoplossing gaat ook in op het veilig gebruik van moderne technologie door je kinderen. Ouderlijk toezicht is een integraal onderdeel en overtuigt met vele mogelijkheden. Zo kun je er met een paar eenvoudige stappen voor zorgen dat tijdens het gebruik alleen gecontroleerde internetpagina's en webaanbiedingen toegankelijk zijn. Beperking van de gebruikstijd is ook geen probleem, zodat jij en je kind aan de veilige kant zijn.

Opdat je je in het ergste geval geen zorgen hoeft te maken over je persoonlijke gegevens, bevat de G Data Internet Security 2022 software een functie voor eenvoudige back-ups. Niet alleen maak je met weinig moeite versleutelde back-ups, maar je kunt ze ook heel gemakkelijk in de cloud opslaan. De diensten Dropbox en Google Drive worden hier ondersteund. Mochten er tijdens je werk problemen optreden met je computer of je gegevensdragers, dan kun je op de back-ups vertrouwen om een snel herstel mogelijk te maken en verlies te voorkomen.

Als je je wel eens geërgerd hebt aan een groot aantal spamberichten, is de G Data Internet Security 2022 aanbieding ook een heel goede keuze. De "Anti-Spam" functie helpt om het aantal reclamemails aanzienlijk te verminderen. Dit spaart niet alleen je zenuwen, maar houdt ook mails met pishing pogingen bij je vandaan en verhoogt zo aanzienlijk de veiligheid.

Tenslotte overtuigt het aanbod van de software uit Duitsland ook met een praktische zowel als veilige firewall die alle inkomende en uitgaande verbindingen controleert en zo onmiddellijk pogingen van hackers of spionagesoftware detecteert. Afhankelijk van je behoeften werkt dit geheel automatisch of alternatief met je eigen instellingen.

Bespaar geld en koop goedkoop in de BestSoftware online winkel

Om de talrijke mogelijkheden en aantrekkelijke hulpmiddelen van G Data Internet Security 2022 in het dagelijkse leven te kunnen gebruiken, heb je de juiste licentie nodig. Als je dit zo gemakkelijk mogelijk wilt kopen en tegelijk geld wilt besparen, dan is BestSoftware de juiste plaats voor je. Je kunt de sleutels voor uitgebreid gebruik in onze goed gesorteerde online winkel kopen met maar een paar kliks en je hoeft niet lang te wachten op de volgende levering. Na maximaal 30 minuten is de sleutel vrij beschikbaar in je e-mail inbox en kun je hem gebruiken om G Data Internet Security 2022 te activeren.

Natuurlijk zijn er ook andere software producten beschikbaar voor je, als je niet overtuigd bent van het totaalpakket van G Data Internet Security 2022. Je kunt onder andere profiteren van een aantrekkelijk all-round zorgeloos aanbod dat je G Data Totale Beveiliging 2022 bij ons kunt bestellen. Dus pak de versie die je wilt, bestel nu en overtuig jezelf van de aantrekkelijke voordelen. We kijken uit naar je bestelling in de online winkel.

 

Systeemvereisten - G-Data Internet Security 2022
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1): Min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur

MacOS

macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM

Android

Android 5 en hoger

iOS

iOS 12.4 en hoger

Processor

Mindetsens 1 GHz aanbevolen

Verdere links naar "G Data Internet Security 2022 - 3 apparaten 1 jaar - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Internet Security 2022 - 3 apparaten 1 jaar - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Internet Security 2022 - 3 apparaten 1 jaar - Windows"
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 17,90 * € 49,99 *
Laatst bekeken