• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel AfterShot Pro 3 - Windows - Mac - Linux

€ 52,90 * € 69,90 * (24,32% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

 • IDE-10657
 • Meertalig
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel AfterShot Pro 3 - Windows - Mac - Linux"

RAW beeldbewerker | Corel AfterShot Pro 3 

Watermerken insluiten
Bescherm en promoot je werk met watermerken. Gebruik deze veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken bewerkingsfunctie voor RAW beelden om je foto's te markeren met een logo of contactgegevens, om ongeoorloofd kopiëren te voorkomen, en om tekst en grafische elementen in te voegen. Breng watermerken aan op enkele of meerdere foto's en pas eigenschappen aan zoals grootte, oriëntatie, positie en transparantie.

Hoogtepunt Herstel
Met Geoptimaliseerd Highlight Recovery kun je meer detail en toon herstellen in overbelichte foto's bij het bewerken van RAW. Dankzij een nieuw algoritme heeft deze functie nu toegang tot nog meer gegevens in de RAW bestanden om een uitstekende beeldkwaliteit te bereiken.

Correctie van smetplekken
Om tijd te besparen en foto's sneller te bewerken, kun je nu meer retouches en fotocorrecties direct in AfterShot Pro 3 uitvoeren, in plaats van te moeten overschakelen op PaintShop Pro of Adobe® Photoshop®. De nieuwe smetcorrectie en RAW beeldbewerking hebben cirkel-, penseel-, veelhoek- en freehand gereedschappen om je te helpen je portretten sneller en gemakkelijker te bewerken. Je kunt ze ook gebruiken om stofdeeltjes, vlekken en allerlei andere gebreken van foto's te verwijderen.

Bibliotheek van beeldvoorinstellingen
Nu is het nog gemakkelijker om voorinstellingen te gebruiken om repeterende bewerkingen te automatiseren of snel een uiterlijk te creëren dat anders uitgebreide bewerking zou vergen. Met de nieuwe Image Preset Library in onze RAW software kun je gratis en in de handel verkrijgbare presetsdoorbladeren, bekijken en downloaden.

Lens Correction Development Kit voor RAW bewerking
Het is nu mogelijk om je eigen lenscorrecties te ontwikkelen in RAW beeldbewerking - een ideale functie voor fotografen die met zeldzame of gloednieuwe lenzen werken. Volg gewoon de instructies, sla je lenscorrectie op en laad ze in AfterShot Pro 3 - of deel ze online.


RAW beelden bewerken met lenscorrecties
Een upgrade naar AfterShot Pro 3 geeft je toegang tot nieuwe en veelgevraagde lenscorrecties die voortbouwen op de honderden lenzen die AfterShot al ondersteunt en die veel verschillende lens-vervormingen corrigeren. Word lid van de AfterShot Pro gemeenschap op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe lenscorrecties die beschikbaar zijn en om je eigen lenscorrecties te delen.

Veel nieuwe plug-ins
Met AfterShot Pro 3's nieuwe Plugin Manager kun je gemakkelijk in de handel verkrijgbare en gratis plugins zoeken en installeren, en updates verkrijgen. Je kunt ook je eigen plugins ontwikkelen met onze unieke plugin API - alles wat je nodig hebt is kennis van C++, de bijgewerkte plugin SDK en een voorliefde voor fotografie. Deel je plugins gratis met andere gebruikers in de AfterShot gemeenschap of werk samen met Corel om je plugins beschikbaar te maken voor aankoop.

Modulaire cameraprofielen
Krijg sneller de nieuwste cameraprofielen - en zonder een software patch te installeren - dankzij dynamische camera updates. Je kunt de nieuwe profielen direct vanuit AfterShot Pro 3 bekijken en downloaden. De camera die je wilt is niet beschikbaar? Klik op de feedback knop en stuur je verzoek direct naar het AfterShot Pro ontwikkelingsteam.


Beeldformaten

 • JPG, TIFF
 • RAW formaten ondersteund van de meeste toonaangevende camera fabrikanten: ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAW, RW2, RWL, SR2 


Systeemeisen:


Windows

 • Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7 met het nieuwste servicepack (64-bit edities)
 • 64-bit Intel of AMD processor (multi-core processor aanbevolen)
 • 2 GB RAM (4 GB aanbevolen voor HDR)
 • 400 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • 1024 x 768 resolutie met 16-bits kleurendisplay (1280 x 768 resolutie met 24-bits of hogere kleurendisplay wordt aanbevolen)
 • Internetverbinding vereist voor online hulp en programma-updates 

MAC

 • Mac OS®X 10.9 of nieuwer (64-bit editie)
 • Alle Intel® Mac modellen worden ondersteund
 • 2 GB RAM
 • 250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Resolutie van 1024 x 768 met 16-bits kleurenschermEen internetverbinding is nodig voor online hulp en programma-updates

LINUX

 • Fedora®19 of Ubuntu® 14.04 of nieuwer (64-bit distributies)
 • 64-bit Intel of AMD processor (multi-core processor aanbevolen)
 • 2 GB RAM
 • 250 MB beschikbare harde schijfruimte vereist
 • 1024 x 768 resolutie met 16-bits kleuren
 • Internetverbinding vereist voor online hulp en programma-updates
 • Afhankelijkheden: Glib 2.4, KDE of GNOME zijn aan te bevelen (lijst van alle afhankelijkheden in de RPM en DEB pakketten)
 • Desktop compositing en een freedesktop.org-conforme window manager (KDE, Gnome en andere) worden aanbevolen
 • 64-bit distributies vereisen 32-bit compatibiliteitsbibliotheken (ia32-libs)

 

 Meer informatie vind je op de website van de fabrikant: https://www.aftershotpro.com/de/#tech-specs

Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 - Windows - Mac - Linux"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 - Windows - Mac - Linux"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel AfterShot Pro 3 - Windows - Mac - Linux"
Laatst bekeken