• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac

AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac 10 apparaten 1 jaar

€ 13,90 * € 34,90 * (60,17% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • IDE-10663
  • Merhsprschig
  • 10 apparaten
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac"

Beveiliging , Privacy en Prestaties | AVG Ultimate 2021

Aanzienlijk meer comfort en een merkbare snelheidsverhoging op elk toestel? AVG Ultimate 2021 maakt dit zonder problemen mogelijk. Via het programma kunnen gebruikers een verregaande combinatie van internetbeveiligings- en afstemmingssoftware voor hun eigen toestel verwachten. Zo biedt het bijvoorbeeld effectieve bescherming tegen virussen, spyware en adware om de bedreigingen van het Internet te verminderen. Daardoor is het een goede keus om aan de eisen van het systeem te voldoen en op hoge kwaliteit te vertrouwen.

 

Meer beveiliging voor elk toestel
Voor privé of zakelijke apparatuur speelt beveiliging een belangrijke rol. Alleen met uitgebreide bescherming is het mogelijk verdachte websites op te sporen voor ze laden en besmetting met malware te voorkomen. Met AVG Ultimate 2020 worden fraudepogingen vooraf gedetecteerd, zodat achteraf geen schade aan het apparaat hoeft te worden toegebracht.
De uitbreiding van de bestaande firewall en de prestaties van AI-gebaseerde real-time scans zijn ook uitstekend voor meer beveiliging. Op deze manier is het niet moeilijk om de eigen harde schijf tegen bedreigingen te beschermen en de invloed van schadelijke bestanden te verminderen. Vooral voor hackers en gegevensdieven maakt het gebruik van AVG Ultimate 2020 het merkbaar moeilijker om de bestaande hindernissen te overwinnen en de gegevens van gebruikers te bemachtigen.

 

Ideaal voor snel en efficiënt gebruik
Naast de klassieke verbetering van de beveiliging op het apparaat biedt AVG Ultimate ook de afstemmingscomponent. Hierdoor kan het opstartproces van de PC of laptop aanzienlijk versneld worden, zodat geen tijd meer verloren gaat met het voorbereiden van de apparaten. De bijgeleverde Browser Cleaner wist ook de geschiedenis en het geheugen van tijdelijke gegevens, wat de snelheid van verwerken en laden verhoogt.

 

Een andere functie om het toestel af te stellen is de geïntegreerde slaapstand. Dit zorgt ervoor dat bestaande toepassingen alleen verschijnen als ze echt nodig zijn voor de gebruiker. Intussen worden ze in slaapstand gezet, zodat de rekenkracht van het systeem volledig op de belangrijke processen kan worden gericht.


Systeemeisen:

Windows : 7,8,10

Mac oSX 10.10 Yosemite of hoger

Android 5.0 ( Lollopop , API 21 ) of hoger

iOS : 10.3 of hoger

Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 - Windows - Mac"
Laatst bekeken